АЛОЕ ВЕРА БЯЛА BIO КОЗМЕТИКА

АЛОЕ ВЕРА БЯЛА BIO КОЗМЕТИКААЛОЕ ВЕРА – ЦЕННО РАСТЕНИЕ С ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ!
ЛР е един от най-големите производители на продукти с Алое Вера в света! Повече от 10 млн. хора, на които продуктите с Алое Вера са помогнали! Единствено компанията ЛР предлага най-високо съдържание на Алое Вера и био екстракти в продуктите си.

За производството на продуктите с Алое Вера ЛР използва единствено най-добрите суровини. Отглеждането и събирането на растенията подлежи на постоянен контрол на качеството:
ТРАДИЦИЯТА – Алое Вера се отглежда само в неговата родина Мексико.
КОНТРОЛИРАНО ОТГЛЕЖДАНЕ – Растенията се отглеждат без употребата на препарати за растителна защита и други химикали. Използва само естествена тор от Алое.
ПОСТОЯНЕН КОНТРОЛ – Непрекъснат контрол за следи от замърсяване.
УСТОЙЧИВОСТ – Използват се само листа, които са достигнали специфичен коефициент на узряване.
ВИСОКА КОНЦЕНТРАЦИЯ НА СЪСТАВКИТЕ – От реколтата се подбират само външните листа, тъй като те имат по-висока концентрация на вещества.
ЧУВСТВИТЕЛНИ СЪСТАВКИ – Извършва се директна обработка на подбраните листа, за да се запазят чувствителните им съставки.
ЗАПАЗВАНЕ НА БИОНАЛИЧНОТО СЪСТОЯНИЕ на съставките, като се избягват тежки производствени етапи.
ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО чрез цялостно производство на готовия продукт в сертифицирания завод на ЛР в Германия.

ЛР притежава най-много продукти Алое Вера, които носят реномирания печат за качество на Международната асоциация за Алое Вера IASC.    Всеки продукт за грижа за кожата без изключение се тества за дерматологична поносимост от независимата лаборатория на DERMATEST.