АНТИБАКТЕРИАЛНА СЕРИЯ СЪС СРЕБРО MICROSILVER

MICROSILVER PLUS е серия за антибактериална грижа за силно изтощени зони от кожата. Тайната е уникалното активно вещество Microsilver BG™. В комбинация с различни съединения на цинка и декспантенол тази съставка е част от всички продукти от серията.**
LR комбинацията от активни съставки има тройно действие*: антибактериално, стабилизиращо, регулиращо
Всеки продукт съдържа три основни съставки: Сребро, Цинки Пантенол. Не съдържат консерванти.
1. Чистото сребро има антибактериално действие
2. Цинкът ускорява заздравяването на кожата
3. Пантенолът се грижи за кожата и помага за по-бързото ù възстановяване

* научно потвърдено чрез различни изследвания (сред които и SGS INSTITUT FRESENIUS)
** с изключение на дъвката за дентална грижа MICROSILVER PLUS


MICROSILVER PLUS – ИЗМИВАЩ ГЕЛ
Потвърдена ефикасност срещу замърсяванията по кожата. Салициловата киселина има свойството да прониква в кожата, корените на косъма и мастните жлези и да подпомага кератолитичното и комедолитичното действие. Едно от най-активните вещества срещу акне. Тя се събира в кожата дори и след почистването и така предотвратява повторната поява на пъпки. Салициловата киселина лесно премахва втвърдявания по кожата и се грижи за нея. Нечистата кожа е резултат от свръхпроизводството на мастните жлези на кожата. Ако те се запушат, се създават идеални условия за размножаване на микроорганизми. Продуктите за грижа за лице MICROSILVER PLUS почистват кожата и действат срещу нежеланите бактерии.

МИКРОСРЕБРО: действа антибактериално
САЛИЦИЛОВА КИСЕЛИНА: отваря порите
ДЕФЕНЗИЛ: действа противовъзпа-лително.

ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕТО:
Почиства порите нежно и в дълбочина, регулира и стабилизира кожата. Салициловата киселина отваря порите и намалява омазняването. Почиствайте лицето сутрин и вечер.
ПРЕПОРЪКА: Използвайте в комбинация с крем за лице Microsilver.

КРЕМ ЗА ЛИЦЕ MICROSILVER PLUS
Действа антибактериално, намалява замърсяванията, подобрява и успокоявавида на кожата. Съставката Defensil предпазва от кожни раздразнения, защитава кожата и действа противовъзпалително.

МИКРОСРЕБРО: действа антибактериално
САЛИЦИЛОВА КИСЕЛИНА: отваря порите
ДЕФЕНЗИЛ: действа противовъзпалително

В днешно време кожата ни рядко си почива. Влиянията на околната среда като резки промени в температурата, вятър, UV лъчение оказват силно въздействие. Механичният и химичният стрес също повлияват. Така кожата става по-уязвима и чувствителна. Активната козметична съставка DEFENSIL® защитава кожата и има противовъзпалително действие

При редовна грижа с DEFENSIL®, кожата става значително по-малко чувствителна и дразнимостта е видимо намалена (тествано на 19 души)! Тестът с хора със силно чувствителна кожа разкрива ефективността на продукта.
√ 100% показват висока кожна поносимост на крема за лице*
√ 85% потвърждават намаляване на замърсяванията по кожата*
* Антибактериалният крем за лице е тестван от 30 жени и мъже на възраст от 16 до 34 години в проучване на Dermatest GmbH за период от 8 седмици през август 2005 г.

ПРЕПОРЪКА: Използвайте в комбинация с измиващия крем за лице Microsilver

.

 

Вашият коментар