АПРИЛСКИ ОФЕРТИ ОТ ЛР – LR WORLD

LR World April

Lifetakt-MentalPower-ProActivity-VitalCare

Готови за пролетта с LR LIFETAKT

Пролетта ни предизвиква и вдъхновява да сме по-активни, да предприемаме нови начинания и да прекарваме повече време навън. LR LIFETAKT Pro Activity Ви осигурява подкрепа, за да се движите свободно и да се наслаждавате на дългите разходки сред природата. С LR LIFETAKT Vital Care запазвате жизнеността и енергичността си във всяка възраст. LR LIFETAKT Mental Power Ви дава енергия и Ви помага да сте по-ефективни и да не се поддавате на пролетната умора.

shower shave body lotion

НОВО & ЛИМИТИРАНО: Бърза грижа за кожата

Представяме Ви нашите два лимитирани продукта за грижа за кожата с приятен аромат на нар. Нежният гел Aloe Vera 2в1 Душ&Бръснене нежно почиства и освежава кожата и с кремообразна си пяна същевременно улеснява бръсненето. Лосионът за тяло за под душа Aloe Vera осигурява на кожата хидратация и подхранване. Подарете си тази практична и изключително ободряваща грижа за под душа!

LR Classic 2+1

LR Classics парфюми - Акция 2+1  

Всички обичаме страхотните парфюми LR Classics – пленителните аромати ни отвеждат до вълнуващи дестинации и ни карат да мечтаем. Подарете си разнообразие и обновете парфюмния си гардероб в началото на пролетта с неустоимото ни предложение. Комбинирайте изцяло по Ваш избор 3 дамски и/или мъжки аромата LR Classics и платете само 2.

Racine PlatiniumХидратация и енергия за кожата през пролетта

 

Точно сега кожата ни е силно изтощена от неблагоприятното въздействие на зимния сезон и се нуждае от повече грижа. Първата стъпка е цялостното и щадящо почистване с ефективната система LR ZEITGARD Cleansing System, която подготвя кожата оптимално, за да усвои ценните съставки на подхранващите продукти. След това за по-свежа, жизнена и хидратирана кожа дамите могат да разчитат на серията LR ZEITGARD Racine, а господата – на LR ZEITGARD Platinum.

Aloe Vera BOX

Специална грижа ALOE VERA BOX

Нашата специална оферта през април със сигурност ще Ви очарова. Снабдете се с Aloe Vera Box за специална грижа, за да сте подготвени за всички случаи. Трите продукта с изключително високо съдържание на гел Алое Вера успокояват, защитават и регенерират кожата. През април не само може да се възползвате от чудесната отстъпка , но и с всяка закупена кутия помагате на деца в нужда, тъй като за всяка продажба LR дарява по 2 лв. на LR Global Kids Fund.

Вашият коментар