Бизнес концепция за успех

Бизнес концепция за успех - LR предлага на своите сътрудници редица предимства. Системата за възнаграждение с търговска отстъпка и изплащане на бонуси е само едно от предимствата, на които се радват сътрудниците на LR. Най-важно при това винаги е признанието за постиженията.

алое вера продукти и козметика

Продукти

Продуктовият асортимент на LR се произвежда в съответствие с немските стандарти за качество и се предлага на специални цени за сътрудниците.

Система за възнаграждения

LR възнаграждава постиженията при продажбите на продукти и изграждането на собствена организация с бонуси и отстъпки.

Концепция за автомобили

В зависимост от оборота LR предлага на своите сътрудници различни автомобили. От Polo, през различни модели Mercedes, до Porsche.

Признание

LR възнаграждава постиженията по изключителен начин. Успешните сътрудници са поканени на тържествени събития и невероятни пътувания.

Никой не се е родил научен - тази поговорка важи и за директните продажби. Ето защо LR обучава своите сътрудници индивидуално и целенасочено.

Възможности

Директните продажби дават шанс на всеки човек да подобри трайно стандарта си на живота. При това за постигането на успех в директните продажби не са от решаващо значение нито предварителното образование, нито оценките от дипломите.

LR потребител

Като потребител вие сте избрали продукти с немски стандарт за високо качество. Освен това може да се възползвате от гъвкаво обслужване и индивидуален съвет.

LR търговски сътрудници

Като сътрудник на LR имате възможността да се възползвате от пълния потенциал на бизнеса. Основната цел е да станете напълно независими с LR.

При директните продажби продуктите се разпространяват от независими сътрудници. По такъв начин те си осигуряват атрактивен допълнителен доход. Някои изграждат свои собствени структури от разпространители и стават самостоятелни.

Браншът

В световен мащаб близо 70 млн. души се занимават активно с директни продажби, генерирайки оборот от повече от 100 млрд. щатски долара годишно.

Развитие

Както много други неща, директните продажби са дошли в Европа от другата страна на Атлантическия океан. Но техните корени са на друго място.

Перспективи

Има много индикатори, които говорят за повишаване на важността на директните продажби в бъдеще. Те включват…

Истории на успеха

Хиляди сътрудници по света и всеки от тях има да разкаже своя собствена история на успеха. Всеки от тях има да разкаже своя собствена история на успеха. LR предлага отлични перспективи и за работа като допълнителна дейност, и за работа като основна дейност. Някои финансират следването си с LR, други се подпомагат финансово по време на майчинството си, трети прибавят допълнителни доходи към пенсията си.

Семейство и LR

Благодарение на възможността сам да избираш работното си време, работата с LR е особено привлекателна да млади майки.

LR като работа на непълно работно време

Много сътрудници на LR започват бизнес с LR като странично занимание, за да спечелят допълнителни доходи, например за семейна ваканция.

LR като основно занимание

Многобройни сътрудници на LR предприемат крачката към независимостта. Най-успешните днес са финансово независими.