ЗАЩО ГРИМ ОТ LR HEALTH&BEAUTY?

ЗАЩО ГРИМ ОТ LR HEALTH& BEAUTY?

COLOURS е серия за макияж, която предлага цветове за всеки тон кожа. Съдържа висококачествени натурални минерални пигменти. Без съдържание на талк, силикони и парфюми. Серията Colours предлага пълна гама цветове, от които всеки може да избере подходящите за себе си. Продуктите Colours се отличават с немски стандарт за качество.

Минералната козметика вече е любима на звездите на сцената и киното. Тя е ценена и от гримьори, козметици и дерматолози. Защо е този интерес? Какво кара толкова много клиенти да търсят този тип продукти?

* Перфектно прикриват несъвършенствата
* Имат матиращи свойства
* Имат дълъг срок на годност
* Защитават от UVA и UVB лъчите
* Са лесни за нанасяне
* Позволяват на кожата да диша
* Не предизвикват алергии
* Не дразнят кожата

Какво различава минералния грим от класическия?
На първо място, той не съдържа консерванти, парабени, минерални масла, химически оцветители и ароматизатори. Всички тези съставки могат да предизвикат кожно раздразнение. Липсата им в минералните продукти е причина много дерматолози да препоръчват употребата на този вид козметика.
Минералната козметика е подходяща за жени с чувствителна кожа, а тъй като не съдържа масла, не оказва негативен ефект върху кожа, податлива на акне, обяснява дерматологът д-р Нийл Шулц.
Специалистът по дерматология д-р Брук Джаксън от Чикаго, която също използва минерален грим, го препоръчва при пациенти с розацея и екзема.
Минералният грим не може да заеме мястото на овлажняващ крем, продукт срещу акне или антиейджинг серум, но предлага много предимства по отношение на грижите за кожата.
Козметиката предоставя известна защита от слънцето. Титаниевият диоксид и цинков оксид, които се съдържат в продуктите, помагат за блокиране проникването на слънчевите лъчи. Разбира се, при продължително излагане на слънце е препоръчително използването на продукти със слънцезащитен фактор.

Цинковият оксид има и противовъзпалителни свойства и тъй като се съдържа в по-висок процент в минералния грим, отколкото в традиционния, може да е полезен за успокояване на раздразнена кожа.

One Reply to “ЗАЩО ГРИМ ОТ LR HEALTH&BEAUTY?”

  1. Изполаваме LR продукти в цялото семейство от 6 години. Наистина е важно да знаеш какво слагаш в устата си и как това наистина влияе на нашето здраве. Силно преопръчаме всички LR продукти, защото те наистина помагат! Бъдете здрави!

Вашият коментар