ДЪЛБОКО ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕТО В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ. ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА?

ZEITGARD

С LR ZEITGARD CLEANSING SYSTEM почистването на кожата достигна до нови измерения: с електрическата четка и специално разработените продукти системата ZEITGARD предлага до 10 пъти по-ефективно почистване в сравнение със стандартните методи, и то само в рамките на 1 минута!
Мечтата „timeless beauty“ е вече реалност!

СТЪПКА 1: ZEITGARD CLEANING SYSTEM ЗА СИЯЙНО ЧИСТА КОЖА 

madama 2

Почистване на лицето от ново измерение
Сияйно чиста кожа за нула време с ZEITGARD Cleansing Brush! Иновативната електрическа почистваща четка оптимизира класическото почистване на лицето. Тя отстранява грим и други замърсявания до 10 пъти по-ефективно, без да натоварва кожата допълнително.

Уникална концепция за хигиена
Специално разработените за LR заоблени влакна на главата на четката остават хигиенично чисти до 3 месеца благодарение на антибактериалното действие на мощната съставка MICROSILVER BG™. Тя действа като защитен щит: намалява бактериите и предотвратява новата им поява.

Почистване на кожата на ново ниво
Иновативната ZEITGARD Cleansing Brush прави революция в класическото почистване на лицето. Тя е по-ефективна от ръчното почистване и е особено нежна към кожата.
Взаимодействието на четката и текстурата на почистващия продукт създава фина „мрежа“, която отделя замърсяванията от кожата, свързва се с тях и ги отстранява напълно. По този начин кожата ви е оптимално подготвена за останалите стъпки от грижата за лице, а тенът става по-фин, по-гладък и сияен – нещо, изключително важно и за жените, и за мъжете!

четка

Почистващата система ZEITGARD
Това е детайлно разработена цялостна система: осцилиращите влакна на четката освобождават кожата дори от най-силните замърсявания, перфектно пригодената текстура на почистващите продукти улавя замърсяванията в нещо като „мрежа“. Резултатът: видимо и дълготрайно подобрен вид на кожата.

Осцилиращата четка прави разликата
Уникалните влакна на четката на ZEITGARD Cleansing Brush осцилират до 7.000-пъти в минута! Заоблените влакна се плъзгат по кожата на лицето и отстраняват замърсяванията щадящо, но ефективно. За сияйно чиста кожа. Убедете се сами!

ПРИЛОЖмадама 3ЕНИЕТО

По-чиста кожа само за 1 минута?
Dermatest потвърждава: почистващата четка ZEITGARD осигурява до 10 пъти по-ефективно почистване от обичайното. Използвайте почистващия продукт ZEITGARD с четката за 20 секунди за всяка зона от лицето (чело+нос, за всяка буза+брадичката). Кожата изглежда по-фина, стимулира се и при редовна употреба може да стане по-стегната!

ЕФЕКТИВНА СИСТЕМА
С една минута приложение на ден се постигат бързо видими резултати. Почистващите четки и висококачествените почистващи продукти ZEITGARD са оптимално съчетани помежду си.

ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ
*Подобрен вид на кожата благодарение на почистването в дълбочина

*Идеална подготовка за следващите стъпки за грижа
*По-гладка кожа чрез масажната функция
*Тенът изглежда по-сияен и жизнен

измиваш крем

ЗА ВСЕКИ ТИП КОЖА

Почистване на лицето за всяка потребност и желание
Почистващата четка ZEITGARD Classic е подходяща за всички типове кожа. С по-твърдите влакна, снабдени с технологията MICROSILVER, се постига почистване в дълбочина. Леко пенливият гел със специално пригодена за почистващата програма текстура оставя усещане за свежа кожа.

За чувствителна кожа са подходящи меките влакна на почистващата четка ZEITGARD Soft, също с технологията MICROSILVER. Нежният крем, специално разработен за чувствителната кожа, идеално завършва почистващата програма.

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА: ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЧЕТКА С ОСЦИЛАЦИЯ + ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ + ГЛАВА ЗА ЧЕТКА

Вашият коментар