ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ LR HEALTH&BEAUTY!

ТВОЯТ БИЗНЕС

LR означава преди всичко директни продажби в оптимален вид. Ние сме една от най-големите компании за мрежов маркетинг в областта на продуктите за здраве и красота в Германия. Членове сме на Асоциацията на компаниите за директни продажби и на Seldia – European Direct Selling Association. При нас ще откриеш разнообразни модели на работа, шансове за кариерно развитие и други предимства. Стартирай своя бизнес сега! Очакват те ексклузивни бонуси и търговски марж до 40%.

ПРИЗНАНИЕ

Успехът няма име – дай му твоето! Чрез нашите събития ние ще ти помогнем да се превърнеш в истински сътрудник на LR. Ексклузивните пътувания и пътешествията по цял свят и уникалната ни концепция за автомобили са нашият начин да ти благодарим за постигнатото. Покажи на какво си способен – защото ти си в центъра на вниманието!

СВОБОДА

За успеха няма граници – ти сам определяш целите си. Като сътрудник на LR ти сам си си шеф! Можеш да работиш където, когато и с когото искаш. На пълно или непълно работно време. Благодарение на иновативния ни бизнес модел лесно можеш да постигнеш пасивни доходи. Абсолютно гъвкаво и без големи инвестиции и рискове.

РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

Успехът не е черен или бял – той е цветен! С LR всеки има шанс да постигне нещо значимо в живота си. Независимо от пола, цвета на кожата, религията и произхода си. При нас няма значение откъде идваш, а къде искаш да отидеш.

One Reply to “ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ LR HEALTH&BEAUTY!”

  1. Асортиментът от продукти на LR е оптимално пригоден за директни продажби. Хранителни добавки, продукти за грижа за кожата, парфюми и бижута – за всички е в сила: висококачествени продукти за ежедневна употреба с интензивно разрастващ се пазар.
    Подкрепете организма си. С хранителните добавки на LR може да компенсирате недостига от някои хранителни вещества!
    Модерни технологии, иновативни съставки и изключителни формули са характеристика на продуктите за грижа за кожата и декоративната козметика на LR.

Вашият коментар