КАТАЛОГ ФЕВРУАРИ – ЛР КЪСЧЕТА ЛЮБОВ


LR WORLD КАТАЛОГ ФЕВРУАРИ’17
Макар все още да е зима, месец февруари ни носи любов и топлина и ни зарежда с положителни емоции, тъй като празнуваме Деня на влюбените. Празника на Свети Валентин е чудесен повод да изненадаме любимите си хора и да им напомним колко са любими за нас.

Открийте новото дамско предложение на известния мъжки парфюм!  Аромата е вдъхновен от екзотиката на джунглата: с наситено ухание на хибискус, божур и розова ябълка и е неустоим за мъжете.

Подсилете имунната си система. При смяната на сезоните е много важно да подкрепим имунната си система. Идеалният продукт за тази цел е Colostrum – той ви дава най-доброто от коластрата и ви помага да устоите на рисковете, които крие преходният период от края на зимата и началото на пролетта. Сега ви предлагаме и трите варианта на Colostrum – течна, във формата на капсули и сладки перли за деца, в двойни комплекти. Всяко семейство трябва да разполага с тази ценна подкрепа.
СПРЕТЕ ДА СЕ ЧУДИТЕ, А ЗАПОЧНЕТЕ МИСИЯ НОМЕР 1 ЗА ПО-ДОБРО КАЧЕСТВО В ЖИВОТА СИ С 28-ДНЕВНАТА ОТСЛАБВАЩА ПРОГРАМА BODY MISSION. 
Body Mission ще ви подкрепи в тези две цели едновременно: сега към индивидуално подбраните продукти Figuactiv ще получите като подарък вашето „малко спортно студио за дома“ – практична фитнес лента! Подходящо допълнение: сега на www.body-mission.com ще откриете лесни, но ефективни упражнения от опитни треньори. Отслабването никога не е било толкова постижимо!

ЛЮБОВ И ГРИЖА С АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ ЗА ПИЕНЕ С МЕД
– Дългогодишната традиция е запазила рецептата на гела за пиене Алое Вера с мед. С високо съдържание на чист гел от листата на растението и 9% мед, гелът за пиене е по естествен начин най-добрата защита за щастлив във всяка възраст.
РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ В LR WORLD КАТАЛОГ ФЕВРУАРИ’17 И НАУЧЕТЕ КАК ДА ЗАПАЗИТЕ КРАСОТАТА И ЗДРАВЕТО СИ С НЯКОЛКО ЛЕСНИ СТЪПКИ.

Вашият коментар