ЗВЕЗДНИ ПАРФЮМИ

5-ТЕ ФАКТОРА, КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ  ПАРФЮМИТЕ НА LR

1. СЪЗДАВАНЕ – LR разработва своята иновативна концепция за аромати – от ароматните нотки през маркетинг концепцията до опаковката – изцяло в централата си в Германия. Това става в сътрудничество с международни творчески центрове, топ парфюмеристи и с участието на звездите за ЗВЕЗДНИ ПАРФЮМИ. Производството също се извършва при LR в Ален.
2. КАЧЕСТВО – Ароматите на LR са с голяма дълготрайност благодарение на измеримо по-високи концентрации на парфюмни масла в сравнение с други производители. Докато за един Eau de Parfum съдържание на парфюмни масла от 10-14%е обичайно за пазара, парфюмите на LR са с измеримо по-висока концентрация на парфюмни масла.
3. РАЗНООБРАЗИЕ – Чрез 3 различни ценови сегмента – аромати на звезди, дизайнерски аромати и LR Classics – достигаме широко пазарно покритие. Цялостната концепция предлага ексклузивно разнообразие от аромати, което отговаря на всеки вкус и възможности.
4. ЗВЕЗДНИ ПАРФЮМИ – LR има уникална концепция за сътрудничество със знаменитости. Международни звезди от филмовия, модния и шоу бизнеса съвместно с LR създават свои собствени парфюми.
5. НОУ-ХАУ – Компетентността на LR в създаването на аромати е потвърдена чрез номинации за немските награди DUFT STARS.