ALOE VERA BOX

ALOE VERA BOXАЛОЕ ВЕРА BOX - НАШИЯТ КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЖА И ПЪРВА ПОМОЩ

Кутията Алое Вера съдържа 3 многофункционални продукта: 1. Спрей за спешна помощ 83% Алое Вера + 12 билки; 2. Алое Вера концентрат - 90%; 3. Алое Вера крем с прополис - 79% Алое Вера. Подходящи са за всяка възраст, за здраве и красота, за вкъщи и на път.

СРЕЙ ЗА СПЕШНА ПОМОЩ 150 мл - Ефективна комбинация от Алое Вера + 12 билки... ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

АЛОЕ ВЕРА КОНЦЕНТРАТ 100 мл - Гелът от Алое Вера е извлечен от сърцевината на листото във възможно най-близката до началната си форма и консистенция. Максимално хидратира, освежава и успокоява раздразнената кожа. Съдържа още глицерин, алонтоин и витамин Е.

ПРИЛОЖЕНИЕ: Концентратът от Алое Вера е незаменим при различни дерматологични проблеми. Подходящ е и за случай на изгаряне от различен характер, охлузвания, отоци, възпаления и за разтривания или влажни компреси при натъртвания, изкълчвания, счупване. Прилага се при гъбички по ноктите и влагалището. Омекотява и заздравява кожата на напукани пети. Чудесна маска за лице преди или по време на сън (напръскайте със спрей Спешна помощ, оставете да засъхне и нанесете концентрата с леки масажни движения по лицето и деколтето. Засъхва и се усеща стягане на кожата, но това не бива да ви притеснява). Още за приложението на концентрата можете да прочетете тук.

КРЕМ ОТ АЛОЕ ВЕРА С ПРОПОЛИС 100мл - Богат крем за особено суха и чувствителна кожа. Благодарение на съдържащата се в него комбинация от натурален екстракт на пчелен восък и хидратиращ концентрат от Алое Вера, кремът омекотява, хидратира, успокоява и има противовъзпалителен ефект. Съдържа още билкови екстракти, витамин Е, бета-каротин, алантоин, екстракт от лайка, ланолин, екстракт от черен оман. Особено препоръчително е използването му при много суха, дехидратирана и загрубяла кожа, напуквания, рани и зони с повече мъртви клетки, като мазоли и др. Използва се и като масажен крем. Премахва белези от порезни рани, оперативна намеса и акне. Подходящ е за цялото тяло, от главата до петите за цялото семейство.