ALOE VERA NUTRI REPAIR МАСКА ЗА КОСА

Aloe Vera Nutri-Repair Hair Mask

ALOE VERA NUTRI REPAIR МАСКА ЗА КОСА

√ С 15% гел Алое Вера и Nutri-OilRepair комплекс от 7 масла
√ Подхранва и възстановява косата в дълбочина, запълва порестите участъци, възвръща здравината и така дългосрочно защитава косата от накъсване
√ Използвайте 1-2 пъти седмично вместо балсам

НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ
Нанесете върху измитата коса. За предотвратяване на увреждането на косата, маската трябва да се използва на през определени редовни интервали вместо балсам. Балсамът не трябва да се използва едновременно с маската. Маската подхранва и възстановява косъма отвътре с помощта на Nutri-Oil Repair Комплекс, състоящ се от 7 натурални масла. Тя регенерира косата в дълбочина, като възстановява увредената 18-MEA и запълва порестите участъци. По този начин маската възвръща устойчивостта на косъма и го предпазва трайно от накъсване. Повърхността на косъма е „запечатана“ и заздравена. Масажирайте количество с размера на орех по дължината и връхчетата. Оставете да действа за 3 минути и изплакнете. Маската не е продукт без отмиване – задължително трябва да се изплакне добре. Използвайте маската след измиване на косата с ALOE VERA NUTRI REPAIR ШАМПОАН ЗА КОСА.
За постигане на оптимален резултат не се препоръчва маската да действа повече от 3 минути. Поради съдържанието на масла, по-дългото време на приложение може да доведе до негативни ефекти – например да омазни или утежни косата.

* при комбинирано приложение на шампоана, балсама и маската. Потвърдено чрез биофизични тествания на разресването на мокра коса и действието срещу накъсване в сравнение с неутрален шампоан, проведени от proDERM през януари 2018 г.
** Потребителско проучване с 40 участници, проведено от Dermatest през декември 2017 г.

ПАРФЮМИ И ЗВЕЗДИ 2АЛОЕ ВЕРА БЯЛА BIO КОЗМЕТИКА 4

масла масла1 масла2

LR ALOE VERA NUTRI-REPAIR
КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЖА ЗА КОСАТА, КОЙТО 
ВКЛЮЧВА:
1. LR ALOE VERA NUTRI-REPAIR
ШАМПОАН ЗА КОСА

2
LR ALOE VERA NUTRI-REPAIR
БАЛСАМ ЗА КОСА
3. LR ALOE VERA NUTRI-REPAIR
МАСКА ЗА КОСА

С КОМПЛЕКТА СПЕСТЯВАТЕ
КОД: 20706
71,50
лв.

 

ИНДИВИДУАЛНИ ДОПЪЛВАЩИ ПРОДУКТИ