КОЛЕДА В ЛР ЗДРАВЕ И КРАСОТА

КОЛЕДА В LR - ОТКРИЙТЕ НАШИТЕ ИДЕИ ЗА ПОДАРЪЦИ

Специалното коледно издание на LRWorld е тук, за да Ви зарадва и изненада с многобройни празнични предложения и чудесни идеи за подаръци, вдъхновени от традициите и обичаите на 28-те страни от семейството на LR. Елате с нас на това вълнуващо пътешествие и изживейте магията на Коледа по света, заредете се с празнично настроение и го споделете и с другите! Подарете на себе си и на любимите си хора най-желаните подаръци и помогнете на клиентите си да направят същото!


С КОЛЕДНАТА брошурата за Месеците НОЕМВРИ И ДЕКЕМВРИ Ви предлагаме:

С ПОЖЕЛАНИЕ ЗА ЗДРАВЕ…

С продуктите на LR за здравето всеки получава грижата и подкрепата, от която се нуждае. За да се радвате на повече благосъстояние и вътрешен баланс, да подсилите защитните сили на организма си, да поддържате фигурата и теглото си във форма, да сте активни и да се наслаждавате на празниците без стрес – ще Ви помогнат нашите доказани експерти: Colostrum Direct и Colostrum Compact, Cistus Incanus капсули и Cistus Incanus спрейProbalance, Figuactiv, геловете за пиене Алое Вера и останалите продукти от портфолиото на LR.

...КРАСОТА…

Сериите за грижа LR ALOE VIA и LR ZEITGARD ще разкрият и запазят красотата на кожата Ви. Подготвили сме Ви и специални лимитирани продукти за подхранване и защита на кожата през зимата, както и подходящи предложения за бляскав празничен грим. Очаква Ви и избрана колекция от изискани и чувствени аромати, сред които ще откриете и лимитирани издания на нашите звезди. А стилните ни аксесоари ще завършат перфектно празничната Ви визия.

...ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ…

С богатото ни разнообразие от предложения – за грижа за благосъстоянието, за сияен външен вид и за уютна и топла атмосфера у дома – със сигурност ще намерите точния подарък за всеки. Специалните ни коледни комплекти вече са празнично опаковани и очакват да бъдат сложени под елхата, за да донесат много радост!

...И ПОВЕЧЕ ДОБРИ ДЕЛА…

И не на последно място: купувайки подарък, може да направите още едно добро. LR дарява по 2 лв. на LR Global Kids Fund за всеки продаден комплект, означен със символа на инициативата, и по 20 лв. за всяка продадена коледна чаша. Защото заедно можем да помогнем на децата в неравностойно положение да имат шанс за по-добър живот!

РАЗГЛЕДАЙТЕ БРОШУРАТА И ПРОЧЕТЕТЕ И ЗА ДРУГИТЕ ИЗГОДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА ЛЮБИМИТЕ НИ ПРОДУКТИ! ЗАРАДВАЙТЕ СЕБЕ СИ И ВАШИТЕ БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ С УНИКАЛНИТЕ ПРОДУКТИ НА НЕМСКАТА КОМПАНИЯ LR HEALTH&BEAUTY!

Вашият коментар