ЛР КАТАЛОГ МАЙ’17


С брошурата за Месец МАЙ - предвкусваме наближаващото лято и очакваме с нетърпение летните забавления и почивки. Ето защо ви предлагаме да се подготвите за перфектни слънчеви дни с ЛР. В настоящата брошура МАЙ'17 ще откриете всичко необходимо за грижа, свежест и благосъстояние през топлия сезон. Споделете предложенията ни с вашите клиенти и приятели и направете и тяхното лято перфектно!
Не губете време!!!

Част от нашите предложения са:
Перфектна слънцезащита - Слънцезащитните продукти осигуряват всичко, от което се нуждае кожата - оптимална UV защита, плюс овлажняване и подхранване. Изберете подходящият за вас комплект и ще получите подарък UV тестер. С комплектите спестявате до 17 %

ЛР лакове за нокти - 1 комплект от 2 лака по избор + подарък топ лак

НОВО!!! Алое Вера лосион за тяло за под душа - Абсолютният летен хит, в който ще се влюбите. Той не само освежава, хидратира и подхранва, но и ви помага да се приготвите по-бързо. Изпробвайте го още сега!!!

АЛОЕ ВЕРА ГЕЛОВЕ ЗА ПИЕНЕ - 4 вида: МЕД, ПРАСКОВА, КОПРИВА, FREEDOM, с различна насоченост и вкус. Само през този месец шесторните комплекти са на промоционална цена.

КОЛАСТРА (подкрепа за имунната система) - 2 вида коластра на КАПСУЛИ и ПЕЛРЛИ с подарък Цистус инканус спрей.

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА РОЛОН ДЕЗОДОРАНТ с 15% гел от Алое Вера, екстракт от памук, с лек деликатен аромат и е без алкохол. Сигурна защита от неприятната миризма и изпотяването през горещите летни дни. Вземете двоен комплект с 24% отстъпка.

Вашият коментар