ЛР ОФЕРТА ОТ 8.05 ДО 10.05 НА DELUX И COLOURS

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА ВСИЧКИ, КОИТО ИСКАТ ДА ИЗГЛЕЖДАТ ДОБРЕ И НЕ САМО...

Нашата специална оферта стартира днес 8.05.2018 и приключва на 10.05.2018.
- 30% на всички продукти от сериите Deluxe и Colours

Правилните козметични продукти за грим са съюзник на всяка жена. Макияжът има не само разкрасяваща цел, но служи и за щит, предпазващ от вредни фактори като замърсяване, влажност, UV лъчение. Гримът трябва да позволява на кожата да диша, трябва да я хидратира и защитава от външни фактори и изсушаване. Качествените козметични продукти не само ни карат да изглеждаме добре, но и се грижат за кожата. Декоративната козметика на LR подчертава естествената красота, перфектно коригира несъвършенствата и ни прави да изглеждаме по-сияйни. Разработените от експерти формули са нежни към кожата и осигуряват грижа. Също като останалите продукти на LR, сериите за макияж се отличават с немски стандарти за качество.

COLOURS или DELUXE?
COLOURS е серия за макияж, която предлага цветове за всеки тон кожа. Съдържа висококачествени натурални минерални пигменти. Без съдържание на талк, силикони и парфюми. Серията Colours предлага пълна гама цветове, от които всеки може да избере подходящите за себе си. Продуктите LR Colours са в студени и топли тонове, в светли, умерени и тъмни нюанси. Те се отличават с немски стандарт за качество.
DELUXE създава ослепителен макияж и впечатлява с изключително кадифени текстури на продуктите. Използвайки тази декоративна козметика, вие може да подчертаете предимствата на вашата красота или напълно да промените визията си. Нюансите са в идеална хармония, така че тези изключителни продукти се комбинират перфектно и гарантират професионален резултат за всеки повод.

Според експерт Марзена Марчинковска, магистър Visage Lab, Бидгошч (дипломиран гримьор, колорист, стилист, стилист на мигли, сватбен стилист, лектор) минералните продукти на LR:
» Перфектно прикриват несъвършенствата
» Имат матиращи свойства
» Имат дълъг срок на годност
» Защитават от UVA и UVB лъчите
» Са лесни за нанасяне
» Позволяват на кожата да диша
» Не предизвикват алергии
» Не дразнят кожата

Вашият коментар