ГЕЛ ЗА ПИЕНЕ ОТ АЛОЕ ВЕРА С КОЛАГЕН FREEDOM

гел за пиене от алое вера с колаген

74.90 лв.

ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА С КОЛАГЕН И ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА ЗА СТАВИТЕ. СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕТО, БЕЗ ВСЯКАКВИ ОГРАНИЧЕНИЯ!

▶️Подпомага производството на колаген
▶️Подобрява здравето на костите и хрущялите
▶️Засилва енергийния метаболизъм
▶️Влияе благоприятно върху нервната система

НАЧИН НА УПОТРЕБА: Приемайте 3 пъти дневно по 30 мл гел, за предпочитане преди хранене. Може да смесите продукта с кисело мляко, плодове и малко зърнени храни за приготвянето на здравословна закуска. Да се съхранява в хладилник след отваряне!

СЪДЪРЖАНИЕ:
Гел от Aloe Vera (Barbadensis Miller)1 (88 %), фруктоза, колаген хидролизат*, концентриран портокалов сок (0,5 %), хондроитин сулфат*, глюкозамин сулфат*, киселина (лимонена киселина), стабилизатор (ксантан), консервант (калиев сорбат), натурален аромат на портокал, витамин С (L-аскорбинова киселина), витамин Е (DL-алфа-токоферилацетат). Без алоин

*Алое Вера – съдържа естествена захар. Подсилва имунната система и помага за възстановяване на силите при преумора. Една от най-важните съставки в гела на листата на Алое Вера е Ацемананът. Това вещество спада към мукополизахаридите и се съхранява в клетките. Ацемананът разгръща своето благотворно действие най-вече в комбинация с многобройните други съставки на Алое Вера. 
*Витамин С – допринася за нормалния синтез на колаген. Подпомага функциите на кръвоносните съдове, костите, хрущялите, венците, кожата и зъбите. Грижи се за нормален енергиен метаболизъм. Влияе благоприятно върху нервната система и психиката. Подпомага дейността на имунната система
*Витамин Е – важен антиоксидант

*Хондроитин – Глюкозамин гликан, който се намира в хрущялите, сухожилията, ставните връзки и аортата. Подхранва и поддържа ставите, като предотвратява триенето на хрущялите и подпомага образуването на нова хрущялна тъкан и възстановяване на унищожената свързваща тъкан.
*Глюкозамин сулфат
Аминозахарид, който е съставен от глюкоза и аминокиселината глутамин. Най-важното хранително вещество за хрущяла и ставната течност. Когато то е недостатъчно в организма, ставната течност се разрежда и връзките стават по-чувствителни на триене и травми.
*Колагенен хидролизат – Колагенът съставлява от 25% до 35% от съдържанието на протеин в цялото тяло и е няколко типа. Колагените представляват семейство от протеини, които укрепват и поддържат много тъкани в тялото, включително кожата, сухожилията, костите, сухожилията, мускулите и пространството между клетките и тъканите, наречен извънклетъчната матрица. Над 90% от съдържанието на колаген в тялото, е тип I. Колаген тип I, се намира в най-голямо количество в кожата, сухожилията, съдова лигатура, органи, в костите (основен компонент на органичната част на костната структура. Тип II колаген естествено съдържа хондроитин и хиалуронова киселина-вещества, известни с подкрепата на здравето на ставите. Ето как те работят заедно:
Type II колаген и хондроитин подновяват хрущяла, чрез предоставяне на строителни блокове и стимулиране производството на колаген в организмаХондроитин също може да помогне в борбата с възпалението и блокира ензима, който разгражда хрущяла. Има множество публикувани изследвания, които потвърждават че използването на хидролизиран колаген или денатуриран колаген тип 2 значително намалява болките в ставитевключително и сутрешна скованост, скованост и болка, която се усилва при използване и натоварване на засегнатата става, което води до непълноценен обхват на движенията и функцията на ставата.
Метилсулфонилметанът (MSM) е естествен източник на сяра, необходима за синтеза на сяросъдържащите аминокиселини серин и метионин. Подпомага образуването на хрущял и колаген и блокира медиаторите на възпалението в ставите. Намалява спазмите в скелетните мускули като подобрява кръвотока в тях.

ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО

За всички, които обичат спорта и искат да запазят ставите си гъвкави

Гелът за пиене Алое Вера Freedom с витамин C съчетава иновация, изследователска дейност и неизменно качество. Колагенът е важен компонент на съединителната тъкан. Съдържащият се витамин С подпомага изграждането му, благодарение на което допринася за правилното функциониране на хрущялите в ставите, както и свързаната с това правилна дейност на двигателната система. Иновативната съставка колаген хидролизат се радва на положителна оценка от експертите, защото се усвоява по-добре от организма.

Оптимално допълнение: Капсулите Freedom Plus и Алое Вера МСМ гел. Много хора успяват да стопират коксартроза след прием на Алое Вера Freedom.

Какво е глюкозамин?
Глюкозаминът е вещество, съществуващо естествено в организма. Той е форма на амино захар, за който се знае, че подпомага образуването на хрущял и възстановяването му. Известно е също свойството му за възстановяване на повредени стави, сухожилия, хрущяли и меки тъкани. Всеки човек и животно произвежда определено количество глюкозамин в телата си.

С течение на времето тялото губи способността да си набави достатъчно от него, така че хрущяла в ставите, носещи тежест, като бедрата, коленете и ръцете се унищожава, а след това се втвърдява и образува разклонения на костите, което води до болка, деформира ставите, ограничава движението и гъвкавостта. Глюкозамин се използва за подпомагане на управлението на симптомите на остеоартрит и може да:
√ Освобождава ставни възпаления
√ Увеличава двигателните способности
√ Осигурява облекчение на болки в ставите

Какво е Хондроитин?
Хондроитинът е един от най-жизненоважните съединения в съединителната тъкан, която е отговорна за изграждането и подхранването на хрущяла. Като хранителна добавка, това естествено съединение предоставя мощни сили за подпомагане на здрави хрущяли и стави. И двете глюкозамин и хондроитин са вещества, открити в организма, които са от съществено значение за метаболизма на хрущяла.

Според Фондацията за артрит NSW, Хондроитин сулфат се смята, че изготвя течности в тъканите, като дава на хрущяла устойчивост и еластичност и спомага за бавното разбиване на хрущял, като го предпазва от разрушаващи ензими.

Какво е МСМ?
МСМ се използва за болки в мускулите. В “Артрит & Глюкозамин център” се посочва, че МСМ показа някои клинични доказателства, че може да е полезно за артрит, свързан с дискомфорт поради болки в ставите, но обикновено се използва в комбинация с други, по-ефективни добавки като глюкозамин и хондроитин.

МСМ са синергични съставки за артрит, свързани с дискомфорт поради болки в ставите, което означава, че помага на глюкозамина да свърши работата си по-ефективно. Организмът използва МСМ за създаването на нови здрави клетки, както и други ползи за здравето. МСМ е необходим и за синтеза на колаген: кожата, косата и ноктите. МСМ поддържа клетките да останат стабилни.

Как може Алое Вера FREEDOM да помогне?
МСМ, глюкозамин и Хондроитин работят заедно, за да постигнат първата си линия на защита срещу влошаване на ставните проблеми. С подхранването за вашите стави 89 процента от Алое Вера Barbadensis Miler чист гел в комбинация с 10,5% Glucosomine сулфат & Хондроитин сулфат и витамин Е 80mg / l.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАСТЕНИЕТО АЛОЕ ВЕРА И КАКВО ЛЕКУВАТ ГЕЛОВЕТЕ

Едва ли има друг натурален продукт с толкова успешна хилядолетна традиция като геловете за пиене с Алое Вера. В хранителната добавка на компания LR е използвана единствено чиста суровина с изключително висока концентрация от листата на растението. Ацемананът е също много важна съставка, която разгръща своите благоприятни ефекти в комбинация с Алое Вера. Чистият натурален продукт е обогатен и с други вещества, които придават специфичните му свойства. Качеството на гела е много високо, тъй като подлежи на строг контрол: от отглеждането на растенията до крайния продукт. Това е потвърдено от SGS INSTITUT FRESENIUS и сертификатите на IASC.

LR HEALTH&BEAUTY си поставя най-високите критерии за качество по отношение на своите продукти. ГЕЛОВЕТЕ ОТ АЛОЕ ВЕРА НА LR са сертифицирани продукти и редовно проверявани от независимия изследователски институт SGS INSTITUT FRESENIUS – един от най-критичните за качество на пазара и извършващ непрекъснат контрол върху качеството на продуктите и на целия производствен процес. За геловете за пиене от АЛОЕ ВЕРА използваме само чистата гелообразна част, която се намира във вътрешността на листото на Aloe barbadensis miller и не съдържа алоин*.

Сертификатът от IASC – THE INTERNATIONAL ALOE SCIENCE COUNCIL дава възможност на производителите на суровини от алое и на готови продукти да демонстрират, че техните продукти съдържат алое вера с най-високо качество и чистота. Продукт, който получава сертификат IASC, е произведен с използване на алое вера, което отговаря на стандартите за качество на IASC и отговаря на всички други изисквания на сертификационната програма, включително минимално съдържание на алое вера и преглед на етикетирането.
* под границата на откриваемост от 0,1 ppm (=0,1 mg/L). Алоинът е дериват на хидроксиантрацен.

Brand

LIFETAKT

Има ли рецепта за щастие? Хората казват, че здравето е щастие. Когато човек се чувства добре в собственото си тяло, във форма и зареден с енергия. Това е истинско качество на живот. Но как да останем здрави? Тук на помощ идва LR, тъй като LR LIFETAKT комбинира първокласни продукти за допълване на храненето, за да предложи индивидуални решения, съобразени с вашите лични потребности във всеки етап от живота. Независимо дали в момента се намирате в период на стрес, нямате време за балансирано, богато на хранителни вещества хранене, или искате да отслабнете – LR LIFETAKT като ваш компетентен партньор ви предлага винаги правилното решение – за по-високо качество на живота всеки ден. Вземете здравето си в свои ръце с LR LIFETAKT и задайте верния такт. Продуктите LR LIFETAKT са вдъхновени от природата и са съчетани с най-новите познания от науката и изследванията. Резултатът е единствени по рода си продукти с максимална ефективност и постоянно високо качество. Реномирани независими институти като SGS INSTITUTE FRESENIUS потвърждават това например за Aloe Vera Геловете за пиене. LR LIFETAKT предлага цялостни решения, които представляват много повече от допълване на храненето. Освен с продукти LR LIFETAKT ви подкрепя с научнообосновани експертни съвети за храненето, физическата активност и начина на живот.

LR LIFETAKT е вашият личен партньор, който ви подкрепя във всеки етап от живота с компетентни решения за вашите индивидуални потребности.

LR LIFETAKT съчетава най-новите познания от науката и изследванията с най-доброто от природата.

LR LIFETAKT ви дава цялостни съвети по темите за храненето, физическата активност и начина на живот.

LR LIFETAKT означава здраве „Made in Germany“. Това е нашето обещание, на което можете 100% да разчитате.

LR HEALTH&BEAUTY

»More quality for your life.« – това е мотото на компанията LR, чиято централа се намира в Ален, Вестфалия. Като Health & Beauty експерти и един от най-големите производители на продукти с Алое Вера, компанията ни предоставя и възможност да осъществим бизнес мечтите си!

LR HEALTH&BEAUTY държи на повишеното съзнание по отношение на качеството, като така гарантира непрекъснато растящ продуктов асортимент от козметични продукти, парфюми и хранителни добавки. Продуктите за грижа и красота се отличават с модерни технологии, иновативни съставки и ексклузивни формули. LR е един от най-големите производители на продукти с Алое Вера в Европа, и то напълно заслужено.

КАЧЕСТВО НА НАЙ-ВИСОКО НИВО - MADE IN GERMANY навсякъде по света е символ за най-високо качество. Стремежът на LR е да доказва тези стандарти за качество при всички продукти всеки ден. На това могат да разчитат и всички клиенти! Всички продукти за здраве и красота на LR, които се произвеждат директно в Германия, са означени с логото „Made in Germany“.

Тегло 1.200 g

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *