ГЛАВА ЗА ЧЕТКАТА ZEITGARD CLEANSING SYSTEM ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

Zeitgard почистваща четка чувствителна кожа

57.50 лв.

СИЯЙНО ЧИСТА КОЖА ЗА НУЛА ВРЕМЕ С ZEITGARD CLEANSING BRUSH!

Почистващата глава ZEITGARD SOFT за електрическата четка ZEITGARD CLEANSING SYSTEM е за чувствителна кожа. Тя е с меките влакна и с антибактериалната технология MICROSILVER. Нежният крем, специално разработен за чувствителната кожа, идеално завършва почистващата програма.

▶️Почистване в дълбочина, отговарящо на всички потребности на кожата.
▶️Осезаема ефективност при приложение, без да натоварва кожата.
▶️Уникална хигиена, благодарение на антибактериалната технология Microsilver във влакната на четката.
▶️Кожата изглежда по-гладка, много по-сияйна и здрава.

Всеки продукт за грижа за кожата без изключение се тества за дерматологична поносимост от независимата лаборатория на DERMATEST.     

ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО
ZEITGARD32

ГЛАВА ЗА ЧЕТКАТА ZEITGARD CLEANSING SYSTEM ЗА ЧУВСТВИТЕЛНА КОЖА

LR ZEITGARD CLEANSING SYSTEM BRUSH HEAD SOFT

madama 2

Почистване на лицето от ново измерение
Сияйно чиста кожа за нула време с ZEITGARD Cleansing Brush! Иновативната електрическа почистваща четка оптимизира класическото почистване на лицето. Тя отстранява грим и други замърсявания до 10 пъти по-ефективно, без да натоварва кожата допълнително.

Уникална концепция за хигиена
Специално разработените за LR заоблени влакна на главата на четката остават хигиенично чисти до 3 месеца благодарение на антибактериалното действие на мощната съставка MICROSILVER BG™. Тя действа като защитен щит: намалява бактериите и предотвратява новата им поява.

Почистване на кожата на ново ниво
Иновативната ZEITGARD Cleansing Brush прави революция в класическото почистване на лицето. Тя е по-ефективна от ръчното почистване и е особено нежна към кожата.
Взаимодействието на четката и текстурата на почистващия продукт създава фина „мрежа“, която отделя замърсяванията от кожата, свързва се с тях и ги отстранява напълно. По този начин кожата ви е оптимално подготвена за останалите стъпки от грижата за лице, а тенът става по-фин, по-гладък и сияен – нещо, изключително важно и за жените, и за мъжете!

Почистващата система ZEITGARD
Това е детайлно разработена цялостна система: осцилиращите влакна на четката освобождават кожата дори от най-силните замърсявания, перфектно пригодената текстура на почистващите продукти улавя замърсяванията в нещо като „мрежа“. Резултатът: видимо и дълготрайно подобрен вид на кожата.

Осцилиращата четка прави разликата
Уникалните влакна на четката на ZEITGARD Cleansing Brush осцилират до 7.000-пъти в минута! Заоблените влакна се плъзгат по кожата на лицето и отстраняват замърсяванията щадящо, но ефективно. За сияйно чиста кожа. Убедете се сами!мадама 3

По-чиста кожа само за 1 минута?
Dermatest потвърждава: почистващата четка ZEITGARD осигурява до 10 пъти по-ефективно почистване от обичайното. Използвайте почистващия продукт ZEITGARD с четката за 20 секунди за всяка зона от лицето (чело+нос, за всяка буза+брадичката). Кожата изглежда по-фина, стимулира се и при редовна употреба може да стане по-стегната!

Ефективна система
С една минута приложение на ден се постигат бързо видими резултати. Почистващите четки и висококачествените почистващи продукти ZEITGARD са оптимално съчетани помежду си.

Видими резултати
▶️Подобрен вид на кожата благодарение на почистването в дълбочина
▶️Идеална подготовка за следващите стъпки за грижа
▶️По-гладка кожа чрез масажната функция
▶️Тенът изглежда по-сияен и жизнен

Brand

LR HEALTH&BEAUTY

»More quality for your life.« – това е мотото на компанията LR, чиято централа се намира в Ален, Вестфалия. Като Health & Beauty експерти и един от най-големите производители на продукти с Алое Вера, компанията ни предоставя и възможност да осъществим бизнес мечтите си!

LR HEALTH&BEAUTY държи на повишеното съзнание по отношение на качеството, като така гарантира непрекъснато растящ продуктов асортимент от козметични продукти, парфюми и хранителни добавки. Продуктите за грижа и красота се отличават с модерни технологии, иновативни съставки и ексклузивни формули. LR е един от най-големите производители на продукти с Алое Вера в Европа, и то напълно заслужено.

КАЧЕСТВО НА НАЙ-ВИСОКО НИВО - MADE IN GERMANY навсякъде по света е символ за най-високо качество. Стремежът на LR е да доказва тези стандарти за качество при всички продукти всеки ден. На това могат да разчитат и всички клиенти! Всички продукти за здраве и красота на LR, които се произвеждат директно в Германия, са означени с логото „Made in Germany“.

ZEITGARD

ZEITGARD32
Тегло 0.300 g

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *