ДИЗАЙНЕРСКИ ПАРФЮМ HEART & SOUL

ПРОМОЦИЯ
HEART&SOUL

57.50 лв. 43.20 лв.

▶️Heart & Soul е въплъщение на самоуверената женственост. Вдъхновяващ и страстен. Плодовочувственият ароматен коктейл от касис, червена слива, червен портокал и мускусни нотки подчертава необикновеното излъчване на всяка жена. Искрящ | Женствен | Вълнуващ

ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО

ДИЗАЙНЕРСКИ ПАРФЮМ HEART & SOUL

LR EAU DE PARFUM HEART & SOUL BY LR

▶️Heart & Soul е въплъщение на самоуверената женственост. Вдъхновяващ и страстен. Плодовочувственият ароматен коктейл от касис, червена слива, червен портокал и мускусни нотки подчертава необикновеното излъчване на всяка жена.

Искрящ | Женствен | Вълнуващ

50 ml

Brand

LR HEALTH&BEAUTY

»More quality for your life.« – това е мотото на компанията LR, чиято централа се намира в Ален, Вестфалия. Като Health & Beauty експерти и един от най-големите производители на продукти с Алое Вера, компанията ни предоставя и възможност да осъществим бизнес мечтите си!

LR HEALTH&BEAUTY държи на повишеното съзнание по отношение на качеството, като така гарантира непрекъснато растящ продуктов асортимент от козметични продукти, парфюми и хранителни добавки. Продуктите за грижа и красота се отличават с модерни технологии, иновативни съставки и ексклузивни формули. LR е един от най-големите производители на продукти с Алое Вера в Европа, и то напълно заслужено.

КАЧЕСТВО НА НАЙ-ВИСОКО НИВО - MADE IN GERMANY навсякъде по света е символ за най-високо качество. Стремежът на LR е да доказва тези стандарти за качество при всички продукти всеки ден. На това могат да разчитат и всички клиенти! Всички продукти за здраве и красота на LR, които се произвеждат директно в Германия, са означени с логото „Made in Germany“.

Тегло 0.300 g

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *