ЛОСИОН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМ ОТ ОЧИТЕ LR DELUXE

ЛОСИОН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМ ОТ ОЧИТЕ

32.50 лв.

Средството за отстраняване на грим, дори водоустойчивият може ефективно да се премахне, без да оставя мазен филм върху кожата.

Благодарение на нежната си текстура и щадящтите вещества за грижа, лосионът е подходящ за всички, които носят контактни лещи, както и за чувствителни и сухи очи.

ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО

ЛОСИОН ЗА ПРЕМАХВАНЕ НА ГРИМ ОТ ОЧИТЕ LR DELUXE

LR DELUXE EYE MAKE-UP REMOVER

▶️ Двуфазна система: комбинация от подхранващи компоненти и вещества за отстраняване на грима

▶️ Премахва водоустойчив грим лесно и без остатък

▶️ Не оставя мазен филм върху кожата

▶️ Подхранващи вещества се грижат за чувствителната и суха зона около очите

▶️ Подходящ за дамите, носещи контактни лещи

▶️ Разклатете преди употреба

125 ml

Brand

DELUXE

 

С луксозната серия за декоративна козметика LR DELUXE създавате макиаж с професионално качество, който отговаря на най-високите изисквания. С висококачествените текстури и сияйните нюанси си гарантирате бляскави моменти и оставяте запомнящо се впечатление.

LR HEALTH&BEAUTY

»More quality for your life.« – това е мотото на компанията LR, чиято централа се намира в Ален, Вестфалия. Като Health & Beauty експерти и един от най-големите производители на продукти с Алое Вера, компанията ни предоставя и възможност да осъществим бизнес мечтите си!

LR HEALTH&BEAUTY държи на повишеното съзнание по отношение на качеството, като така гарантира непрекъснато растящ продуктов асортимент от козметични продукти, парфюми и хранителни добавки. Продуктите за грижа и красота се отличават с модерни технологии, иновативни съставки и ексклузивни формули. LR е един от най-големите производители на продукти с Алое Вера в Европа, и то напълно заслужено.

КАЧЕСТВО НА НАЙ-ВИСОКО НИВО - MADE IN GERMANY навсякъде по света е символ за най-високо качество. Стремежът на LR е да доказва тези стандарти за качество при всички продукти всеки ден. На това могат да разчитат и всички клиенти! Всички продукти за здраве и красота на LR, които се произвеждат директно в Германия, са означени с логото „Made in Germany“.

Тегло 0.300 g

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *