ОБЕЗМАСЛЕН ФОНДЬОТЕН DARK CARAMEL LR COLOURS

ОБЕЗМАСЛЕН ФОНДЬОТЕН DARK CARAMEL LR COLOURS

32.50 лв.

▶️ Коригира неравномерностите, удължава трайността на грима, намалява размера на порите и не ги запушва, а ги предпазва от замърсяване
▶️ Мека, хидратираща основа със средно покритие
▶️ Най-фините прахообразни части осигуряват дълготраен, матов завършек
▶️ С “естествен овлажняващ фактор” (NMF) за балансиране на съдържанието на влага в кожата
▶️ Светлоотразяващите микропигменти изглаждат неравномерностите
▶️ Фондьотен без масло

Придава страхотен, равномерен тен прави кожата ви да изглежда добре. Основата ОБЕЗМАСЛЕН ФОНДЬОТЕН на LR COLOURS е идеална за по-млада, нормална или по-скоро мазна кожа . Тази мека основа е идеална и ако лицето ви има лъскави петна, особено по челото, брадичката и носа. В допълнение, противовъзпалителните съставки помагат на кожа, която е склонна към примеси по кожата.

Безмаслената текстура изглажда несъвършенствата, матира тена и овлажнява кожата. Благодарение на широката гама от цветове, вие определено ще намерите идеалния нюанс за вашия тон на кожата!

ОБЕСМАСЛЕНИЯТ ФОНДЬОТЕН на LR COLOURS се предлага във вариантите: светъл пясък, среден пясък, светъл карамел, среден карамел, тъмен пясък и тъмен карамел.

Съвет: Имате ли по-зряла или суха кожа? Или търсите основа с висока мощност на покритие? Тогава препоръчваме КРЕМООБРАЗЕН ФОНДЬОТЕН DARK CARAMEL LR COLOURS.

ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО

ОБЕЗМАСЛЕН ФОНДЬОТЕН DARK CARAMEL LR COLOURS

OILFREE MAKE-UP LR COLOURS

▶️ Коригира неравномерностите, удължава трайността на грима, намалява размера на порите и не ги запушва, а ги предпазва от замърсяване
▶️ Мека, хидратираща основа със средно покритие
▶️ Най-фините прахообразни части осигуряват дълготраен, матов завършек
▶️ С “естествен овлажняващ фактор” (NMF) за балансиране на съдържанието на влага в кожата
▶️ Светлоотразяващите микропигменти изглаждат неравномерностите
▶️ Фондьотен без масло

siegel_10.jpg

30 ml

Професионален съвет как да откриете точния цвят фон дьо тен и подтонът на кожата ви

Фон дьо тенът не е маска – той е вашият индивидуализъм за перфектната визия при професионален грим. За да намерите правилният цвят на фон дьо тена трябва да следвате няколко стъпки и простички съвета:
Знаейки, че подтонът е от съществено значение за намиране на правилния нюанс на фон дьо тена, който ще изглежда толкова великолепно върху вас, както естествената ви кожа. Използването на грешен нюанс или неправилен тон не само ще накара лицето ви да изглежда различно от останалата част от тялото ви (която също се вижда), но също така просто ще изглеждат много несъвместими. За да имате безупречен професионален грим трябва да направите безупречно съчетан нюанс на фон дьо тен.

Затова трябва да определите две неща правилно: вашият тон на кожата си, който може да бъде – много светъл, светъл, среден, тен или тъмен – а след това определяте вашият подтон на кожата. Има три основни подтона, от които да избирате. Последното може би ви изглежда като мисията невъзможна, но всъщност е лесно, когато си задаваш правилните въпроси.
Подтонът – независимо дали сте с много светъл тен или с много тъмен, вие имате някой от следните три подтона на кожата:

▶️ Топъл подтон. Още наричан – златен, прасковен, маслинен или жълт.
▶️ Студен подтон. Вашият подтон изглежда син, червен или розов.
▶️ Неутрален подтон. Имате както топли, така и хладни нюанси.

Как да разбера своя подтон
Разгледайте вашите вени. Не е толкова странно, колкото звучи! Погледнете вените на китките си, имат ли сини или зелени оттенъци? Въпреки че вените ви са сини, ако имате топъл тон на кожата, жълтеникаво-златистият оттенък на кожата ви ще даде на сините вени външния вид на зелен оттенък – подобно на синьото през жълт филтър. Ако сте със студен подтон, вените ви ще изглеждат по-сини.
Използвайте това, което природата ви е дала. Вашите естествени цветове на косата и очите са ключов индикатор за тонът на кожата ви:

Хладни тонове:
▶️ Коса: Кафява, черна или руса
▶️ Очи: синьо, сиво или зелено
Топли тонове:
▶️ Коса: Червена, кафява, черна или ягодова блондинка
▶️ Очи: Кафява, леска, кехлибарена

Имате ли увлечение към златни или сребърни бижута? Златните бижута обикновено подхождат на топли тонове на кожата, докато среброто е по-допълващо на хладните тонове. Погледнете бижутата си, кой метал прави кожата ви по-красива? Ако златото ви допълва с блясъка си, сте топъл тон, ако среброто прави кожата ви по-жива, кожата ви е с хладен подтон. Ако кожата ви изглежда страхотно и в двете и не можете да забележите голяма разлика, вероятно сте с неутрален подтон.

Как изгаряте от слънцето и правите своя тен?
Вие ли сте един от тези хора, които се превръщат в омар всеки път, когато се опитвате да направите тен или се превръщате в златна богиня за минути? Ако сте в категорията, която бързо придобива бронзов тен, вие сте с топъл тип кожа, но ако сте по-склонни да изгорите, вие сте с хладен тон. Ако потъмнявате бавно вероятно сте неутрални.

Brand

COLOURS

LR COLOURS е линия за грим за модерните дами, които сами определят тенденциите. Сенки, руж, червило или лак за нокти – цветните акценти на LR COLOURS носят настроение и жизнерадост.

LR HEALTH&BEAUTY

»More quality for your life.« – това е мотото на компанията LR, чиято централа се намира в Ален, Вестфалия. Като Health & Beauty експерти и един от най-големите производители на продукти с Алое Вера, компанията ни предоставя и възможност да осъществим бизнес мечтите си!

LR HEALTH&BEAUTY държи на повишеното съзнание по отношение на качеството, като така гарантира непрекъснато растящ продуктов асортимент от козметични продукти, парфюми и хранителни добавки. Продуктите за грижа и красота се отличават с модерни технологии, иновативни съставки и ексклузивни формули. LR е един от най-големите производители на продукти с Алое Вера в Европа, и то напълно заслужено.

КАЧЕСТВО НА НАЙ-ВИСОКО НИВО - MADE IN GERMANY навсякъде по света е символ за най-високо качество. Стремежът на LR е да доказва тези стандарти за качество при всички продукти всеки ден. На това могат да разчитат и всички клиенти! Всички продукти за здраве и красота на LR, които се произвеждат директно в Германия, са означени с логото „Made in Germany“.

Тегло 0.300 g

Също може да ви хареса…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *