СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ZEITGARD BLUE LIGHT DEFENDER

ПРОМОЦИЯ
Blue Light Defender

99.90 лв. 85.90 лв.

НОВО: ИНТЕЛИГЕНТЕН СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ СРЕЩУ ДИГИТАЛНО СТАРЕЕНЕ

▶️Защитава от стареене на кожата и кожни раздразнения, предизвикани от синята светлина
▶️Намалява съществуващите бръчки и има антиоксидантно действие
▶️За млад и сияен вид на кожата
▶️С екстракт от спирулина и екстракт от син лотос

▶️ОТРАЗЯВА СИНЯТА СВЕТЛИНА.
Синята светлина се отразява от цветен пигмент в екстракта от спирулина.

▶️УЛАВЯ СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ.
Екстрактът от син лотос действа антиоксидантно и улавя радикалите.

▶️ВЪЗСТАНОВЯВА КОЖАТА
Специален ензим в екстракта от спирулина възстановява вече възникналите увреждания на клетките.

Състав

Aqua (Water), Pentylene Glycol, Squalane, Phenoxyethanol, Glycerin, Panthenol, Carbomer, Xanthan Gum, Sucrose, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Nymphaea Caerulea Flower Extract, Sodium Hydroxide, Spirulina Maxima Extract, Lecithin, Linalool, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, CI 42090 (Blue 1)

ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО

СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ZEITGARD BLUE LIGHT DEFENDER

30 ml

Пред екрана на смартфонатаблеталаптопа или телевизора прекарваме много време. Синята светлина, излъчвана от тези устройства, прониква дълбоко в слоевете на кожата и предизвикват оксидативен стрес и увреждания на клетките. Така признаците на стареене на кожата като бръчки и отпусната кожа се появяват много по-рано.
Този процес се нарича ДИГИТАЛНО СТАРЕЕНЕ.

Решението е LR ZEITGARD BLUE LIGHT DEFENDER
Интелигентният серум защитава с тройното си действие активно и превантивно от негативните ефекти на синята светли

▶️ОТРАЗЯВА СИНЯТА СВЕТЛИНА.
Синята светлина се отразява от цветен пигмент в екстракта от спирулина.

▶️УЛАВЯ СВОБОДНИТЕ РАДИКАЛИ.
Екстрактът от син лотос действа антиоксидантно и улавя радикалите.

▶️ВЪЗСТАНОВЯВА КОЖАТА
Специален ензим в екстракта от спирулина възстановява вече възникналите увреждания на клетките.

Съдържащите се в BLUE LIGHT DEFENDER активни съставки се активират от синята светлина и защитават кожата ви активно и превантивно от негативните й ефекти – при това с уникално тройно действие. Така серумът защитава кожата от оксидативен стрес, преджевременно стареене и раздразнения, редуцира съществуващите бръчки и се грижи за сияен и младежки вид.

След това кожата на лицето ви е готова за дневната аnti-аge грижа. С BLUE LIGHT DEFENDER можете бързо и ефективно да се предпазите от негативните ефекти на синята светлина. Нанасяйте серума BLUE LIGHT DEFENDER равномерно върху почистената кожа на лицето сутрин. След около една минута върху серума можете да нанесете обичайния си дневен крем.

Brand

LR HEALTH&BEAUTY

»More quality for your life.« – това е мотото на компанията LR, чиято централа се намира в Ален, Вестфалия. Като Health & Beauty експерти и един от най-големите производители на продукти с Алое Вера, компанията ни предоставя и възможност да осъществим бизнес мечтите си!

LR HEALTH&BEAUTY държи на повишеното съзнание по отношение на качеството, като така гарантира непрекъснато растящ продуктов асортимент от козметични продукти, парфюми и хранителни добавки. Продуктите за грижа и красота се отличават с модерни технологии, иновативни съставки и ексклузивни формули. LR е един от най-големите производители на продукти с Алое Вера в Европа, и то напълно заслужено.

КАЧЕСТВО НА НАЙ-ВИСОКО НИВО - MADE IN GERMANY навсякъде по света е символ за най-високо качество. Стремежът на LR е да доказва тези стандарти за качество при всички продукти всеки ден. На това могат да разчитат и всички клиенти! Всички продукти за здраве и красота на LR, които се произвеждат директно в Германия, са означени с логото „Made in Germany“.

Тегло 0.300 g

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *