СИЯЙНА ОСНОВА ЗА ГРИМ LR DELUXE

СИЯЙНА ОСНОВА ЗА ГРИМ LR DELUXE

53.90 лв.

▶️ Коригира неравномерностите, удължава трайността на грима, намалява размера на порите

ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО

СИЯЙНА ОСНОВА ЗА ГРИМ LR DELUXE

LR Deluxe Radiant Skin Primer

▶️ Коригира неравномерностите, удължава трайността на грима, намалява размера на порите
▶️ С пигменти на базата на диаманта за озаряващ ефект
▶️ Текстурата с цвят на праскова придава свежест на тена
▶️ Може да се ползва под фон дьо тен или самостоятелно

30 ml

Brand

COLOURS

LR COLOURS е линия за грим за модерните дами, които сами определят тенденциите. Сенки, руж, червило или лак за нокти – цветните акценти на LR COLOURS носят настроение и жизнерадост.

LR HEALTH&BEAUTY

»More quality for your life.« – това е мотото на компанията LR, чиято централа се намира в Ален, Вестфалия. Като Health & Beauty експерти и един от най-големите производители на продукти с Алое Вера, компанията ни предоставя и възможност да осъществим бизнес мечтите си!

LR HEALTH&BEAUTY държи на повишеното съзнание по отношение на качеството, като така гарантира непрекъснато растящ продуктов асортимент от козметични продукти, парфюми и хранителни добавки. Продуктите за грижа и красота се отличават с модерни технологии, иновативни съставки и ексклузивни формули. LR е един от най-големите производители на продукти с Алое Вера в Европа, и то напълно заслужено.

КАЧЕСТВО НА НАЙ-ВИСОКО НИВО - MADE IN GERMANY навсякъде по света е символ за най-високо качество. Стремежът на LR е да доказва тези стандарти за качество при всички продукти всеки ден. На това могат да разчитат и всички клиенти! Всички продукти за здраве и красота на LR, които се произвеждат директно в Германия, са означени с логото „Made in Germany“.

Тегло 0.300 g

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *