PEISHI PLUS РЕЙШИ 2+1 ПОДАРЪК

ПРОМОЦИЯ
REISHI PLUS 2+1 ПОДАРЪК

254.50 лв. 169.90 лв.

РЕЙШИ+
Императорската гъба – СВРЪХ МОЩНА ЗАЩИТА СРЕЩУ НАЙ-СТРАШНИТЕ БОЛЕСТИ, ДОРИ И РАК. БЕЗ АНАЛОГ НА ПАЗАРА. С ДОБАВКА НА ВИТАМИН С‼️

Благодарение на веществата, които съдържа (тритерпентините, полизахаридите и протеогликаните), има следните свойства:
▶️Подпомага контролирането на нивата на холестерол и глюкоза в кръвта.
▶️Съюзник на организма в противодействието срещу хипертонията.
▶️Подобрява работата на черния дроб.
▶️ Възпрепятства натрупването на тромбоцити.
▶️Представлява антихистамин.
▶️Потиска образуването на тумори чрез имуномодулация или потискане на ангиогенезата.
▶️Защитава клетките чрез неутрализиране на свободните радикали.
▶️Има благоприятно въздействие при безсъние.
▶️Допринася за нормален енергиен метаболизъм*
▶️Намалява умората и изтощението**
▶️За хора с нарушение във вестибуларният апарат

▶️Допринася за нормална функция на кръвоносните съдове
▶️Грижи се за нормалното състояние на костите и зъбите
▶️Част от традициите на Далечния изток от хилядолетия
▶️С екстракт и прах от Reishi
▶️Продукт подходящ за вегани
▶️Покрива 75 % от препоръчителния дневен прием на витамин C
▶️Без лактоза
▶️Обвивката на капсулите е изцяло от растителен произход
▶️Съдържание: 30 капсули

Рейши+ е азиатска гъба с дълга история. До 20-ти век тя е била позната само в Китай, Япония и Корея, но междувременно Западният свят и науката обръщат внимание на уникалните и свойства. Рейши+ се препоръчва да се приема заедно с витамин С, който подсилва защитните функции на организма благодарение на антиоксидантното си действие. Една капсула Рейши+ осигурява 75% от дневната доза витамин C. Новият Рейши+ на LR с екстракт от гъбата Reishi предлага уникалните благотворни свойства на тази рядка гъба само в една капсула! Подсилен с витамин С, Рейши+ е хранителна добавка, необходима на организма всеки ден. Не съдържа генетично модифицирани съставки, нито лактоза и е продукт от растителен произход.

СЪСТАВ:Екстракт от гъба рейши (48%), прах от гъба рейши (20%), обвивка на капсулата (хидроксипропилметилцелулоза), витамин C (12%), антислепващ агент (магнезиеви соли на годни за консумация мастни киселини)

Препоръчителен прием
1 капсула дневно

* Витамин C допринася за нормален енергиен метаболизъм.
** Витамин C защитава клетките от оксидантен стрес и допринася за намаляване на умората и изтощението.

ПРОДЪЛЖИ ПАЗАРУВАНЕТО

Рейши+ е азиатска гъба с дълга история. До 20-ти век тя е била позната само в Китай, Япония и Корея, но междувременно Западният свят и науката обръщат внимание на уникалните й свойства.

Рейши+ се препоръчва да се приема заедно с витамин С, който подсилва защитните функции на организма благодарение на антиоксидантното си действие. Една капсула Рейши+ осигурява 75% от дневната доза витамин C.

Витамн C (или аскорбинова киселина) е водорастворим витамин. Играе роля за правилното функциониране на човешкия организъм и е необходим за различните метаболитни функции като синтезиране на колаген, освобождаване на различни хормони на надбъбречните жлези, а също така и за синтеза на костите, зъбите, венците и кръвта.

Приемането на витамин С, който има антиоксидантно действие, може да помогне на организма при неутрализирането на вредното действие на свободните радикали.

Дневната нужда на човека от витамин C достига до 80 мг. Основните източници са пресните зеленчуци и най-вече цитрусовите плодове. Липсата на този витамин причинява заболяването скорбут, за което са характерни увреждания на зъбите, нарушения в съсирването на кръвта и анемия.

Новият Рейши+ на LR с екстракт от гъбата Reishi предлага уникалните благотворни свойства на тази рядка гъба само в една капсула! Подсилен с витамин С, Рейши+ е хранителна добавка, необходима на организма всеки ден.

Не съдържа генетично модифицирани съставки, нито лактоза и е продукт от растителен произход.

*Хранителните добавки не заместват разнообразното и балансирано хранене, което е от особено значение за здравословен начин на живот

За какви болести помага гъбата рейши и дали можем да преборим рака с нея. Дозировка и противопоказания. Можем ли да даваме рейши на деца.

Гъбата рейши (Ganoderma lucidum), се използва в Източната медицина повече от 2 хиляди години. Рейши е японското й име, с което става известна. Китайците я наричат Линг Ши – гъбата на безсмъртието и я поставят на първо място по лечебни свойства, дори преди женшена!

Рейши е „капризна“ гъба, доста взискателна към околната среда и в дивата природа се е срещала изключително рядко. Расте на изсъхнали сливови дървета. Според Авицена, от 10 хиляди диви сливи само на 10 могат да се развият рейши. Затова ценната гъба е била извънредно скъпа и за лечение са я използвали само в императорското семейство и единици благороднически семейства.
През 1972 г. в резултат на 15-годишни опити, в Япония разработват технология за култивиране на гъбите рейши, с което започва масовото им производство.

В наши дни гъбите рейши се отглеждат в гъбени ферми, където се поддържат специални климатични условия за прорастване на гъбените спори. По качество и лечебни свойства култивираните гъби рейши не отстъпват на диворастящите.

Гъбите рейши се отглеждат върху пънчета или отрязани стволове на плодови дървета (гъбите са плодоносящи 4-5 години) или върху стерилизирани и обогатени с хранителни вещества стърготини от листвени и хвойни породи дървета. Рейши расте доста бавно.

Химически състав на рейши.

Химическият състав на гъбата рейши е доста сложен и богат. Изследван е от японски и американски учени. Съдържа микроелементи (особено високи нива на германий), органични киселини, полизахариди, кумарини, витамини, фитонциди. Рейши съдържа и знаменитите бета-глюкани, на които се дължи противораковият им ефект.

Действие

Лечението с гъби би трябвало да е първата стъпка за справяне със синдрома на хроничната умора, при чести промени на настроението, при случаи на така наречения синдром на градската умора. Животът в големия град е източник на ежедневен стрес, който, натрупвайки се, води до чувство на тревожност и може да причини сериозни заболявания.

рейши, гъба, противопоказания, цена, мнения

В природата гъбите рейши се срещат изключително рядко, растат основно на сливови дървета

Уникалните свойства на рейши помагат на организма да регулира психическия фон и оказват хармонизиращо въздействие на централната нервна система.

Тайната на това магическо въздействие е, че рейши стимулира производството на ендорфин – хормона на щастието. При това рейши действа доста по-ефективно от бананите и шоколада и не води до трупане на излишни килограми.

Преди да се сдобиете с рейши и да започнете лечението, трябва да сте наясно, че са ви необходими воля и търпение – лечението с гъби е дълготраен процес.

За постигане на желания ефект са необходими поне три месеца постоянен прием, а нередки са случаите, когато гъбите трябва да се пият и шест месеца. Но гъбите действат и вие ще се убедите сами, стига да не се откажете някъде по средата.

Няма опасност от създаване на привикване към гъбите.

Също така медицинските гъби нямат токсичен ефект и не предизвикват замайване. Няма проблем и да ги пиете заедно с други лекарства и билки.


Основните лечебни свойства на гъбата рейши се свеждат до следните основни точки:

Първото ниво на въздействие на гъбата рейши върху организма е силният й противотуморен ефект.

В този случай можете да използвате рейши в комбинация с друга гъба, например шийтаке, тъй като съчетаването на два вида гъби взаимно усилва и хармонизира действието им.

Използването на гъби заедно с традиционните методи на лечение на рак помага за значително намаляване на туморите – както доброкачествените, така и злокачествените.

Второто ниво на въздействие на гъбите е върху сърдечно-съдовата система.

Отличително е, че точно гъбата рейши превъзхожда в пъти останалите гъби в това отношение.

На трето ниво въздействието на рейши е доста необичайно.

Лечебните гъби се използват успешно в психиатрията и рейши е една от най-добрите гъби в това отношение. С нейна помощ се регулират разстройства на психиката, тревожни състояния, някои отчети съдържат и данни за положителен ефект при епилепсия.

Четвърто ниво – рейши ефективно въздейства върху алергични прояви и заболявания на дихателните пътища,

благодарение на полизахарида ланостан, съдържащ се в гъбата и забавящ развитието на антитела. Откритието на ланостана прави сериозен пробив в лечението на такива упорити заболявания като бронхиална астма и атопичен дерматит.

При какви заболявания можем да използваме рейши.

Гъбата рейши е природен адаптоген, богат на натурални антиоксиданти, биологично активни вещества, витамини, макро- и микроелементи. Притежава противотуморно, антиоксидантно, противовъзпалително, антибактериално, противовирусно, обезболяващо, спазмолитично, противоалергично, хепатопротекторно действие.

Рейши се препоръчва като ефективно натурално помощно средство за профилактично и комплексно лечение на следните заболявания:

Злокачествени и доброкачествени образувания. Противотуморният ефект на медицинските гъби се изследва активно през последните десетилетия. Уникалните свойства на рейши я правят практически универсална за противотуморна терапия. Може да се използва в комбинация с други гъби за по-добър ефект.

Официално е потвърдено положителното въздействие на рейши при следните видове рак:

√ Рак на простатата
√ Рак на хранопровода
√ Рак на белите дробове
√ Рак на панкреаса
√ Рак на мозъка
√ Рак на черния дроб
√ Рак на бъбреците
√ Рак на костите
√ Саркома

Сърдечно-съдови заболявания: атеросклероза, артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, тромбози, тромбофлебит, облитериращ ендартериит, сърдечна недостатъчност, инфаркт, инсулт и др.

В гъбата рейши присъства комплекс от вещества (полизахариди, триптеноиди, нуклеотидът аденозин, фосфор, калций, калий, магнезий, германий, полиненаситени мастни киселини и др.), които регулират кръвното налягане, намаляват лошия холестерол в кръвта, препятстват тромбообразуването. Също така подобряват кислородното снабдяване на миокарда, възстановяват нормалния ритъм и сила на сърдечните съкращения.

Различни алергични заболявания. Прилагането на гъбата рейши предотвратява образуването на алергичен оток, а също така и спомага премахването на характерния за алергичния дерматит сърбеж и парене на кожата.

култивиране на рейши, гъба, цена, противопоказания, мнения

Рейши се култивират в специални оранжерии, където се създават специални условия за покълване на спорите

Това е свързано със съдържащите се в гъбата ганодермови киселини, които потискат производството на хистамин, съпътстващо алергичната реакция. Антихистаминово действие имат също така и присъстващите в гъбата рейши редица имуномодулиращи протеини, флавоноиди, калций, магнезий.

Вирусни заболявания – респираторни вирусни инфекции, херпес, вирусен стоматит и т.н.

Автоимунни заболявания – лупус (вълчанка), бронхиална астма, ревматоиден артрит, множествена склероза, склеродермия, атопичен дерматит.

Съдържащите се в гъбата рейши полизахарид ланостан и други природни имуномодулатори способстват удължаването периода на ремисия при автоимунните заболявания.

Болести на стомашно-чревния тракт – язва на дванадесетопръстника и стомаха, пранкреатит, гастрит, колит и др.

Съдържащите се в рейши тритерпеноиди, флавоноиди, магнезий и витаминът В3 в комплексно съчетание оказват спазмолитично и болкоуспокояващо действие, способстват отпускането на гладката мускулатура на червата.

Ендокринни заболявания: диабет.

Дозировка. Как да пием гъбата рейши?

Обичайната доза е 1 грам на ден в продължение на 3-6 месеца. Така се пие рейши за повечето заболявания, както и профилактично.

За автоимунни заболявания – 3 грама на ден.

При туморни образувания дозата е от 3 до 9 грама на ден.

Проведените изследвания сочат, че приемът на повече от 9 грама на ден не носи допълнителни ползи и ефектът не се променя. Това означава, че няма смисъл от доза, по-голяма от 9 грама на ден, независимо от заболяването, защото по-големите количества не могат да се усвоят и просто се изхвърлят.

Добра и често използвана противотуморна формула е рейши в съчетание с друга гъба (шийтаке, майтаке, кордицепс, кориолус, агарик) – общото им количество не бива да превишава 9 грама, но стандартно, ако болестта не е в прекалено напреднал стадий, е достатъчно 3 грама на ден в продължение на 6 месеца. Плюс витамин С – 1 грам на ден.

Важно е да знаете, че не можете да предозирате, рейши е неотровна гъба и не може да ви повлияе зле.

Но все пак има случаи, в които не е желателно да приемате витални гъби.

Посъветвайте се с медицинско лице и правете редовно кръвни изследвания, ако все пак решите да приемате рейши, в следните случаи:
√ Бременност
√ Кърмене
√ При деца до 1-годишна възраст
√ При склонност към кръвотечения

За да изчислите колко капсули на ден трябва да приемате, погледнете колко рейши се съдържа в една капсула.

Съгласно упътването, в една опаковка Рейши, произведена от компанията LR Health&Beauty се съдържат 30 капсули със съдържание на Рейши от 15.2 г. В такъв случай една капсула съдържа 506 мг.

Ако предполагате да пиете по 1 грам на ден, то ще са ви необходими 2 капсули дневно, и опаковката ще ви стигне за 15 дни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГЪБА РЕЙШИ

РАК И КАКВО ДРУГО ЛЕКУВА ГЪБА РЕЙШИ

Brand

LIFETAKT

Има ли рецепта за щастие? Хората казват, че здравето е щастие. Когато човек се чувства добре в собственото си тяло, във форма и зареден с енергия. Това е истинско качество на живот. Но как да останем здрави? Тук на помощ идва LR, тъй като LR LIFETAKT комбинира първокласни продукти за допълване на храненето, за да предложи индивидуални решения, съобразени с вашите лични потребности във всеки етап от живота. Независимо дали в момента се намирате в период на стрес, нямате време за балансирано, богато на хранителни вещества хранене, или искате да отслабнете – LR LIFETAKT като ваш компетентен партньор ви предлага винаги правилното решение – за по-високо качество на живота всеки ден. Вземете здравето си в свои ръце с LR LIFETAKT и задайте верния такт. Продуктите LR LIFETAKT са вдъхновени от природата и са съчетани с най-новите познания от науката и изследванията. Резултатът е единствени по рода си продукти с максимална ефективност и постоянно високо качество. Реномирани независими институти като SGS INSTITUTE FRESENIUS потвърждават това например за Aloe Vera Геловете за пиене. LR LIFETAKT предлага цялостни решения, които представляват много повече от допълване на храненето. Освен с продукти LR LIFETAKT ви подкрепя с научнообосновани експертни съвети за храненето, физическата активност и начина на живот.

LR LIFETAKT е вашият личен партньор, който ви подкрепя във всеки етап от живота с компетентни решения за вашите индивидуални потребности.

LR LIFETAKT съчетава най-новите познания от науката и изследванията с най-доброто от природата.

LR LIFETAKT ви дава цялостни съвети по темите за храненето, физическата активност и начина на живот.

LR LIFETAKT означава здраве „Made in Germany“. Това е нашето обещание, на което можете 100% да разчитате.

LR HEALTH&BEAUTY

»More quality for your life.« – това е мотото на компанията LR, чиято централа се намира в Ален, Вестфалия. Като Health & Beauty експерти и един от най-големите производители на продукти с Алое Вера, компанията ни предоставя и възможност да осъществим бизнес мечтите си!

LR HEALTH&BEAUTY държи на повишеното съзнание по отношение на качеството, като така гарантира непрекъснато растящ продуктов асортимент от козметични продукти, парфюми и хранителни добавки. Продуктите за грижа и красота се отличават с модерни технологии, иновативни съставки и ексклузивни формули. LR е един от най-големите производители на продукти с Алое Вера в Европа, и то напълно заслужено.

КАЧЕСТВО НА НАЙ-ВИСОКО НИВО - MADE IN GERMANY навсякъде по света е символ за най-високо качество. Стремежът на LR е да доказва тези стандарти за качество при всички продукти всеки ден. На това могат да разчитат и всички клиенти! Всички продукти за здраве и красота на LR, които се произвеждат директно в Германия, са означени с логото „Made in Germany“.

Тегло 0.600 g

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *