НОВО ОТ ЯНУАРИ: LR LIFETAKT – марката за Вашето благосъстояние

LR World януари

НОВО ОТ ЯНУАРИ:
LR LIFETAKT! - ВАШИЯТ ЖИВОТ. ВАШИЯТ ТАКТ. ВАШЕТО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ.
LR LIFETAKT е вашият партньор за повече благосъстояние. LR LIFETAKT комбинира първокласни продукти за допълване на храненето, за да предложи индивидуални решения, съобразени с вашите лични потребности във всеки етап от живота. Освен това LR LIFETAKT ви подкрепя цялостно с научнообосновани експертни съвети.

LR LIFETAKT обединява първокласни продукти за допълване на храненето в индивидуални решения, съобразени с потребностите във всеки етап от живота.
Съгласно модерния мениджмънт на здравето всяко LR LIFETAKT решение е базирано на 3 компонента:
1. Базово решение: Научнообоснована комбинация от продукти за съответната потребност.
2. Индивидуални допълващи продукти: Допълнителни продукти, които отговарят на индивидуалните ви предпочитания и потребности.
3. Експертни съвети: Ценни препоръки от експерта по хранене д-р Верхан по темите за храненето, физическата активност и начина на живот.

С LR LIFETAKT Ви предлагаме:

Daily Essentials

ГЕЛ ЗА ПИЕНЕ ОТ АЛОЕ ВЕРА С МЕД - Витамин C в гела - „Традиционен с мед“ допринася за нормален енергиен метаболизъм и нормална функция на нервната система.
PROBALANCE - Магнезият в Pro Balance е за намаляване на умората и изтощението и за поддържане на електролитния баланс. 

Body mission

LR LIFETAKT Body Mission атрактивния начин за постигане на желаното от вас и нова самоувереност. В продължение на 28 дни получавате подкрепа в 3 направления: 1. Вкусни и лесни за приготвяне продукти; 2. Помощници, подпомагащи вашата диета; 3. Личен инструктор за отслабване

Vital Care

С LR LIFETAKT Vital Care повишавате жизнените си сили и енергията си. Перфектната основа са Aloe Vera Гелът с коприва и капсулите Reishi Plus. Това е базово решение, с което оптимално подкрепяте метаболизма, сърдечно-съдовата си система, както и функцията на кръвоносните съдове.

Seasonal Support

С LR LIFETAKT Seasonal Support получавате подкрепата, от която организмът ви се нуждае. Перфектната комбинация за вашето благосъстояние е Aloe Vera Гелът за пиене  с мед и капсулите Colostrum. Помогнете на съпротивителните сили на организма си с подходящите продукти.

Pro Activity

LR LIFETAKT Pro Activity ще помогне на тялото ви да запази и увеличи подвижността си. Витамин C в Aloe Vera Гела за пиене Active Freedom - изграждане на колаген за нормална функция на кръвоносните съдове и костите. Витамин D в капсулите Active Freedom допринася за поддържане на нормалното състояние на костите и за нормална мускулна функция.

Mental Power

Винаги давате най-доброто от себе си – в работата, в ученето, в семейството. Имате високи изисквания към себе си или другите изискват много от вас. Често всичко това води до стрес. LR LIFETAKT Mental Power ви дава енергия и спокойствие, за да се справяте уверено с напрегнатите ситуации в ежедневието. Витамин E в Mind Master допринася за защита на клетките от оксидантен стрес. Тиамин и витамин B12 в Mind Master допринасят за нормален енергиен метаболизъм. Витамин B12 в Mind Master допринася за нормална психическа функция. Магнезият в Pro Balance допринася за поддържането на електролитния баланс.

РАЗГЛЕДАЙТЕ БРОШУРАТА И ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ДОПЪЛВАЩИТЕ ПРОДУКТИ КЪМ ВСЯКА СЕРИЯ ЗА ОПТИМАЛЕН РЕЗУЛТАТ И ЗА ДРУГИТЕ ИЗГОДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА ЛЮБИМИТЕ НИ ПРОДУКТИ! ЗАРАДВАЙТЕ СЕБЕ СИ И ВАШИТЕ БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ С УНИКАЛНИТЕ ПРОДУКТИ НА НЕМСКАТА КОМПАНИЯ LR HEALTH&BEAUTY!

Вашият коментар