Открийте новата брошура на ЛР за ЮЛИ

LR WORLD 07.18

LR Aloe Via

LR ALOE VIA: продукти за всяка потребност

Имате нужда от силна хидратация и освежаване за лицето и тялото през лятото? Искате да откриете продукти за дневна и нощна грижа за лицето, които защитават, подхранват и възстановяват кожата? Нуждаете се от надеждна слънцезащита? Искате гладка и стегната кожа в проблемните зони като корема и бедрата? За всички тези потребности и за още много други LR ALOE VIA предлага подходящата комбинация от продукти. Изберете правилната грижа и спестете с изгодните отстъпки!

LR ALOE VIA Nutri-Repair

НОВО!!! Грижа за косата LR ALOE VIA Nutri-Repair

Още на първите страници на брошурата Ви очаква огромна изненада: представяме Ви новата серия за грижа за косата LR ALOE VIA Nutri-Repair. Тя включва шампоан, балсам,маска и маска без отмиване, които осигуряват подхранване и възстановяване на косата. Със силата на Алое Вера и комплекс от 7 натурални масла косата става мека, гладка и блестяща, а Вие се чувствате красиви, силни и уверени!

L-Recapin Power lIft

Най-добрите приятели на мъжа и на жената

Модерният мъж държи на перфектния си външен вид, както и на високото качество на продуктите, които избира. На грижата за мъжката кожа и коса от LR със сигурност може да се разчита. Powerlift хидратира, съживява и дарява енергия и еластичност на кожата, докато шампоанът и тоникът за коса L-Recapin, които взаимно допълват действието си, предпазват от преждевременен косопад. Освен това в брошурата ще ги откриете на чудесни промоционални цени.

SEROX

Перфектното дуо с уау-ефект

Искате видимо и осезаемо по-млада, стегната и гладка кожа? Можем да изпълним желанието Ви веднага със Serox комплекта за незабавен резултат. Използвайте маската Serox в дните, когато искате да изглеждате изключително добре – кожата Ви ще бъде моментално стегната и изгладена, а ефектът ще се запази до 12 часа. Действието на серума, от друга страна, е насочено към поддържане на оптимални и трайни резултати в борбата със следите на времето върху кожата.

pro 12 women phyto

Нищо не може да Ви спре!

Лятото е времето да бъдем активни и да предприемаме много начинания, но високите температури често ни карат да се чувстваме отпаднали и уморени. За да се справите с това и още много предизвикателства и да бъдете жизнени и енергични във всяка възраст, Ви помага базовото решение на Vital Care. Открийте и допълващите продукти за още по-голяма подкрепа: Пробиотик Pro12 и Woman Phyto, които през юли са в изгодни комплекти 2+1 подарък!

lr classic

НОВО и лимитирано: LR Classics DELUXE ST. TROPEZ

LR Ви кани на ново ароматно пътешествие – дестинацията това лято е Сен Тропе. С двата лимитирани аромата LR Classics DELUXE ST. TROPEZ ще се потопите в магията и лукса на прочутия средиземноморски курорт. Дамският парфюм е пленителна композиция от цветни и плодови нотки, докато мъжкият аромат носи елегантен дъх на море и подправки. Вземете ги в комплект и спестете!

LR COLECTION 2-18

LR COLLECTION 2-2018

През юли Ви представяме и новото издание на LR Collection. В каталога ще откриете цялото продуктово портфолио на LR с най-важната информация за отделните серии и продукти.

Вашият коментар