ВИТАМИНИ ВИТА АКТИВ ТРОПИК

витамини вита актив тропиквита актив цитрус 10 витамина

ВИТАМИНИ ВИТА АКТИВ ТРОПИК - Витамини с тропически плодове.
Код: 80510

Препоръчителен прием: 5 мл дневно
Опаковка: 150 мл

ВИТАМИНИ ВИТА АКТИВ ТРОПИК - СЪСТАВ: концентрати от плодове (ананас, манго, портокал, маракуя, банан, праскова, кокосов орех, лайм, папая), витамин D3, витамин E, тиамин, витамин B2, витамин B6, витамин B12, ниацин, фолиева киселина, пантотенова киселина, биотин. Пълният списък със съставки и таблица с хранителните стойности може да намерите на етикета.

Снабдяване с витамини за цялото семейство.  Осигуряване на нужното количество на 10 витамина.
Витамините са истински таланти за поддържане на здравето. Така например витамини D и B6 подпомагат имунната система, витамин B12 – клетъчното делене, а витамин B1 – здравето на сърцето.

Витамините участват в много жизненоважни функции на тялото. Набавянето им в достатъчни количества е съществена предпоставка за Вашето здраве. Само една чаена лъжичка ВИТАМИНИ ВИТА АКТИВ ТРОПИК покрива 100% от препоръчителния дневен прием за възрастни от 10 важни витамина.

От най-ранна възраст родителите ни ни втълпяват колко важни са витамините. По принцип осъзнаваме тяхното незаменимо действие и се опитваме да снабдим организма си с тях, като се храним с плодове и зеленчуци. Но във време, когато използването на химикали и вещества, стимулиращи растежа, е нещо обичайно, нашите опити може да не доведат до очакваните резултати. Домат, който изглежда добре, в действителност може да не носи толкова ползи за тялото ни, колкото очакваме.

Нека да разгледаме накратко как третираме почвата, въздуха и водата – източниците на храната ни. Из- ползваме почвите през цялото време. Извличаме хранителните вещества от тях и създаваме нови пусти- ни. Нека погледнем земеделието – как в действителност се отглежда и приготвя храната. Торовете основно се състоят от три минерала – натрий, калий и фосфор. Но почвите се нуждаят приблизително от 52 различни минерала. Често в тях липсват желязо, цинк, магнезий, калций, манган и други необходими вещества. Ако в почвата няма достатъчно хранителни вещества, растенията също стават недохранени и слаби. Те губят способността си да се защитават и са атакувани от вредители.

Химическата индустрия предлага стимулатори на растежа и пестициди. Благодарение на науката днес имаме хиляди ефективни химически съединения, които помагат на производителите, но като резултат често получаваме дефектни хранителни продукти. След това трябва да сготвим тези продукти. Изследвания показват, че дори ако храната е само леко задушена, губи ензимите си, които трябва да ни помагат за храносмилането й. Vita Aktiv е витаминен коктейл от концентрати от плодове и зеленчуци, който съдържа допълнително много микроелементи и минерали, които имат незаменимо влияние върху човешкото тяло.

Какво предлага ВИТАМИНИ ВИТА АКТИВ ТРОПИК?

* Сигурно снабдяване с витамини!
* Компактен концентрат от 21 вида плодове и зеленчуци
* Покрива 100% от препоръчителния дневен прием от 10 витамина
* Без консерванти
* Без оцветители

Кои се нуждаят от ВИТАМИНИ ВИТА АКТИВ ТРОПИК?
* Предимно онези, които не консумират плодове и зеленчуци
* Деца, които не обичат плодове и зеленчуци
* Хора, които не се хранят правилно поради начина си на живот
* Пушачи
* Онези, които консумират алкохолни напитки
* Онези, които имат здравословни проблеми, свързани с малабсорбция на витамините

СЪВЕТ: ВИТАМИНИ ВИТА АКТИВ ТРОПИК може да се ползва от деца и възрастни. Може да е от полза за родителите, чиито деца отказват да ядат плодове и зеленчуци. Освен това не съдържа оцветители и консерванти. ВИТАМИНИ ВИТА АКТИВ ТРОПИК служи за дългосрочно снабдяване с витамини. Продуктът съдържа концентрати от плодове и зеленчуци, натурален е за тялото и се усвоява добре.