ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА С КОПРИВА

aloe vera коприва1

ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА С КОПРИВА
90% гел от Алое Вера

ПРИЛОЖЕНИЕ: Разширени вени, запек, алергии, астма, акне, анемични състояния, ниско и високо кръвно, хронични заболявания.

Възстановява вътрешния диаметър на СТЕСНЕНИТЕ КРЪВОНОСНИ съдове. ВИСОКОТО КРЪВНО налягане в СТЕСНЕН КРЪВОНОСЕН СЪД го уврежда и съда става ОЩЕ по-тесен, което води до артеросклероза. Подобреното кръвообръщение дава ВЪЗМОЖНОСТ на тялото ДА СЕ ЛЕКУВА САМО....

Гел за пиене Алое Вера на LR ПРОЧИСТВА организма от КИСЕЛИНИ, ШЛАКИ, МАЗНИНИ, ОТРОВИ! УКРЕПВА, РЕГУЛИРА и БАЛАНСИРА имунната система. Подходящ е при лечение на ЯЗВЕН КОЛИТ, ВЪЗПАЛИТЕЛНИ заболявания на ЧЕРВАТА, облекчава СТОМАШНИ КИСЕЛИНИ. НАМАЛЯВА количеството „ЛОШИ” бактерии в чревната флора. АНТИБАКТЕРИАЛНИТЕ и ПРОТИВОГЪБИЧНИ свойства на Алое Вера гел помагат за предотвратяване на различни болести в човешкото тяло. РЕГУЛИРА ТЕГЛОТО и ЕНЕРГИЯТА, като по естествен път изчиства храносмилателната система. АНТИОКСИДАНТНИ и ПРОТИВОВЪЗПАЛИТЕЛНИ свойства, които предпазват от РАНИ, ЯЗВИ, ИНФЕКЦИИ.

КОПРИВАТА В ГЕЛА:
√ Доставя на организма СИЛИЦИЙ необходим за ИЗГРАЖДАНЕ НА КОСТИТЕ и съединителната тъкан
√ Предотвратява развиването на ОСТЕОПОРОЗА
√ Укрепва КОСТИТЕ и стените на КРЪВОНОСНИТЕ съдове
√ Източник на желязо, калций, калий, магнезий, витамин А,С,Е
√ Силицият е важен и за здравината на КОСАТА и НОКТИТЕ.

ЛЕПКАВОСТ НА КРЪВТА - Когато на червените кръвни телца им стане тясно, те започват да се наслагват едно до друго. Кръвта става "лепкава", а червените кръвни телца се подреждат като в РОЛКА ОТ МОНЕТИ едно зад друго и има опасност кръвта да се СЪСИРИ. Този механизъм може да причини сърдечен ИНФАРКТ. Затова много хора взимат разредители на кръвта. Гама-линоленовата киселина НАМАЛЯВА ЛЕПКАВОСТТА на КРЪВТА. Алоето повлиява благоприятно на КРЪВНАТА ЗАХАР, има лек АНТИРАКОВ ефект, не замества лечението, а допълва и подпомага.

Най-често избираният гел Алое Вера съдържа: · 90% чист гел Алое Вера · 7% цветен мед · 2% екстракт от коприва (силициев диоксид)
Aloe Vera Гелът за пиене Intense Sivera не трябва да се използва само в случай на оплаквания, а като ХРАНА, ПЪЛНА С ХРАНИТЕЛНИ ВЕЩЕСТВА, за да се ПРЕДОТВРАТЯТ предстоящи ЗАБОЛЯВАНИЯ и за поддържане на здравето.

ПРИЕМ на дневната доза - от 30 до 50 мл. три пъти на ден. Трябва да се приема поне 1-2 минути преди хранене. Лекарства, чай или кафе трябва да се приемат впоследствие.

СЪСТАВКИ:
Гелът от Алое Вера е обогатен от LR с екстракт от коприва. Със силиций.
√ 90% чист гел от листата на Алое Вера
√ 7% мед
√ С екстракт от коприва
√ Без алоин

Ценен екстракт от коприва, комбиниран с 90% чист гел от листата на Алое Вера и 7% мед – това е гелът за пиене Алое Вера с коприваСпециалистът с екстракт от коприва! Листата на копривата имат високо съдържание на натурален силиций – микроелемент с много важно значение за организма. 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РАСТЕНИЕТО АЛОЕ ВЕРА И КАКВО ЛЕКУВАТ ГЕЛОВЕТЕ

Гелът от ГЕЛ ЗА ПИЕНЕ ОТ АЛОЕ ВЕРА С КОПРИВА е сертифициран продукт, редовно проверяван от независимия изследователски институт SGS INSTITUT FRESENIUS.

institut freseniusАЛОЕ ВЕРА БЯЛА BIO КОЗМЕТИКА 4

Институт Фрезениус:
LR си поставя най-високите критерии за качество по отношение на своите продукти. Продуктите с коластра на LR са отличени с печата за качество на независимия ИНСТИТУТ ФРЕЗЕНИУС - един от най-критичните за качество на пазара. ИНСТИТУТЪТ ФРЕЗЕНИУС извършва непрекъснат контрол върху качеството на продуктите и на целия производствен процес.

https://youtu.be/DW4dKIt4L5o

lifetakt алое вера гел с коприва3 и рейши


Vital Care

МЕСЕЧЕН КОМПЛЕКТ
3 x 1000 мл
Aloe Vera Гел за пиене
Intense Sivera
+
Reishi Plus Капсули
30 капсули / 15,2 г

С КОМПЛЕКТА СПЕСТЯВАТЕ
Код: 80822
276,90 лв.

 

ИНДИВИДУАЛНИ ДОПЪЛВАЩИ ПРОДУКТИ