ПАРФЮМИ И ЗВЕЗДИ

Концепцията за парфюми е традиция за компанията LR Health & Beauty Systems вече повече от 32 години. Отличителна характеристика на парфюмите на LR-знаменитостите от “Starbox”, както и на останалите парфюми на LR, са високото качество, ценните съставки, високото съдържание на парфюмни масла и доказаната дълготрайност.
С тези качества LR се утвърди по целия свят като компетентен партньор в парфюмерийния дизайн. Ето защо не е чудно, че световните знаменитости се обръщат директно към LR, когато искат да създадат собствена парфюмна линия за LR Starbox.
Брус Уилис, неговата съпруга Ема Хеминг-Уилис и Каролина Куркова също са част от звездното семейство на Starbox, както и чаровната Кристина Ферейра от Португалия и модният дизайнер Гуидо Мария Кречмер.

Наред с ексклузивните парфюми на знаменитости “Starbox”, LR предлага и индивидуално разработени дизайнерски парфюми и класически аромати (LR Classics). Някои от тези парфюми вече повече от 15 години са сред най-обичаните. Също и за тези парфюми е в сила: високо качество на добри цени. Асортиментът на LR се допълва от специални, сезонни парфюми, които следват актуалната мода и временните тенденции.

Какво прави парфюмите на LR уникални?
* Особено високо съдържание на парфюмни масла
* Проверена от Dermatest трайност на ароматите
* Ексклузивни парфюми на знаменитости Starbox – няма друг производител на парфюми с толкова много парфюми на звезди в асортимента като LR
* Сътрудничество с най-реномираните доставчици на аромати по света
* Изключително добро съотношение цена - качество
* Пълен асортимент – от парфюм до душ-гел
* Немски стандарт за качество

ПАРФЮМИТЕ - вашият ароматен подпис
За парфюмите може много да се говори. Често ги наричат „евтини“, „луксозни“ или „маркови“; но критериите за добро качество на парфюмите са много по-комплексни.
Основният е концентрацията на етерични масла, съдържащи се в композицията. Ниското им съдържание често се маскира с атрактивен етикет или цена. Някои аромати са с качеството на обикновена тоалетна вода и въпреки това се представят фалшиво като парфюми, заблуждавайки потребителя. Ароматът на подобен продукт е нетраен, а интензивността му – ниска и непостоянна. В резултат се наслаждаваме на случайно закупения флакон за по-кратко време, тъй като трябва да го нанасяме по-често. Нашите аромати съдържат голямо количество етерични масла и за разлика от редица конкуренти са с истинско качество на парфюмна вода.

Качественият парфюм е като добър ресторант – избираме този, който има надеждни препоръки. Ето защо най-доброто доказателство за качеството на нашите аромати са имената на световноизвестните звезди, които стоят зад много от парфюмите на LR. С марката LR бяха създадени оригинални аромати, композирани според индивидуалните предпочитания на звезди като Брус Уилис, Кристина Ферейра и Каролина Куркова. Благодарение на работата на опитни парфюмеристи високите изисквания на световните топ знаменитости бяха уловени в елегантни флакони и са подходящи дори за червения килим.

Как се композира един аромат?
Висококачественият аромат е като симфония. Ароматните композиции се състоят от три нотки: върхова, сърцева и базова, които се разгръщат една след друга, създавайки перфектна хармония:
Фаза 1 – Върхова нотка
Върховата нотка е началото на аромата, първото впечатление, което усещаме веднага след нанасяне. Обикновено одобряваме или отхвърляме даден аромат незабавно. Във върховата нотка се използват най-летливите ароматни вещества. Когато тя почти се изпари, се развива сърцевата нотка.
Фаза 2 – Сърцева/средна/ нотка
Сърцевата нотка е основната част от парфюма (характерът на аромата) и се усеща много по-дълго от върховата нотка.
Фаза 3 – Базова/основна/ нотка
Базовата нотка е третата и последна фаза от аромата след върховата и сърцевата. Тя му придава дълбочина и трайност, хармонира с останалите нотки и се усеща в продължение на много часове.

Най-подходящите места за нанасяне на парфюм са тези с най-добро кръвоснабдяване: шията, деколтето, вътрешната страна на китката, задколянната ямка и вратът. Кожата в тези зони е по-топла, така ароматът може да се освободи оптимално. Току-що измитата, все още влажна коса също е идеална за нанасяне на аромат. Но с нищо не трябва да се прекалява и това важи и за парфюма – нанасяйте го веднъж, максимум два пъти на ден.

Изследване за трайност на DERMATEST

Печатът Original DERMATEST® е гаранция за това, че методите за контрол могат да се проследят, както и за сигурността на потребителите и производителите. Продуктите, отличени с този печат, поддържат провереното и утвърдено качество.

Изследването – официално наречено „Клинично-дерматологичен тест за трайност на парфюмите

Най-напред Dermatest разработи с и за LR метод за измерване трайността на парфюмите. С помощта на това мащабно изследване ние можахме да сравним непосредствено трайността на нашите предишни парфюми с тази на оптимизираните.
Резултатът: С добавянето на висококачествени съставки ние успяхме да подобрим безпрецедентно трайността на нашите парфюми. Това се потвърждава от независимия институт Dermatest. 

Освен с отличия за продуктите си LR се гордее и с членството си в организацията VKE.

ЛР е единствената MLM компания във VKE Kosmetikverband (козметична асоциация) (по данни за 2011 г.), където членове са реномирани гиганти от бранша.