GUIDO MARIA KRETSCHMER ЗА НЕЯ

Guido Maria Kretschmer за нея - Цветен • Плодов • Чувствен • Ориенталски 

Нежната върхова нотка изкушава толкова многообразно като открития и непринуден стил на Гуидо като шоумен – със сочна мандарина, слива и крушаВ елегантната сърцева нотка в стилен букет се съчетават роза, портокалови цветове и лотосЧувствената базова нотка разкрива любовта на Гуидо към хората: сандалово дърво, ванилия и мускус се разтапят в привлекателна комбинация.

HAUTE PARFUM ЗА ЖЕНИ BY GUIDO MARIA KRETSCHMER

100% Гуидо Мария Кречмер в два аромата. Един за нея и един за него.

Най-накрая дизайнерът осъществи дългоочаквана си мечта и създаде своята първа ароматна колекция – ексклузивно с LR. Изключителното при тези парфюми е, че те са изцяло вдъхновени от личността на Гуидо Мария Кречмер – като моден дизайнер, като шоумен, като човек, който докосва сърцата на хората. Като международен моден дизайнер Гуидо Мария Кречмер от години създава мода за мъже и жени. Мода, ориентирана към хората, които я носят. Но част от перфектната визия е и аромат, който подчертава личността. И какво би било по-естествено от създаването на собствена ароматна колекция за мъже и жени? Както и при неговите модни колекции в двата парфюма е вложено много от Гуидо: стилна елегантност, любов към детайлите и нотка интернационално излъчване. Дамският парфюм е неповторима, запомняща се композиция.

HAUTE PARFUM“ за мъже by Guido Maria Kretschmer

Както дамският аромат, така и мъжкият аромат носи почерка на дизайнера: елегантен, висококачествен, непреходен и автентичен. Уникална и изтънчена композиция. Мъжествените, свежо-ароматични акорди от бергамот, пипер и кожа придават на аромата чаровно и неустоимо излъчване. Постепенно изисканите, пикантни и свежи есенции разгръщат върху кожата всички свои вълнуващи аспекти

Код: 30120
76,90 лв.