KAROLINA BY KAROLINA SUMMER EDITION

Karolina Kurkova summer editionKAROLINA BY KAROLINA KURKOVA – лимитирано лятно издание!!
В очакване на лятото! С този личен аромат на международния топмодел каните слънцето при себе си и можете направо да усетите лъчите му върху кожата си. Ободряващ и вдъхновяващ аромат с горски плодове, джинджифил и цитруси.

Каролина Куркова е Един от най-високоплатените модели в света (според Forbes). Повече от 50 пъти е била на  корицитр на известни списания. Ангел на Victoria's Secret. Един от топ 3 супермодели на висша мода в света. Била е водеща на TV кастинг шоута като „The Face“ и „The perfect model". Тя въплъщава блясък, разностранност и сила по уникален начин. Ексклузивно с LR Каролина Куркова представя своя собствен аромат. Както и самото слънце, топмоделът също винаги е обграден от пленителна аура на нежно вдъхновение и жизнена енергия.

KAROLINA KURKOVA - EUA DE PARFUME 1

Магията и блясъкът на един супермодел - КАРОЛИНА КУРКОВА ЗВЕЗДАТА

√ Един от най-високоплатените модели в света (според Forbes)
√ Повече от 50 корици
√ Ангел на Victoria's Secret
√ Един от топ 3 супермодели на висша мода в света
√ Актриса и TV водеща & жури в кастинг шоута за модели

Цветове жасмин и тубероза в съчетание с топъл ванилов акорд ви омайват. Дъх на сладък мед примамва сетивата. Блясък и магия характеризират този аромат, достоен за всеки моден подиум в света. Неговата уникална, жизнерадостна композиция е израз на уважение към родината на Каролина Куркова – Чехия.

Код: 36600
76,90 лв.