СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН КРЕМ ФАКТОР 20

20 против бръчки

Слънцезащитен крем против бръчки с фактор 20
с Алое вера 40 %
Код: 23011

Защитава от слънцето и може да предпази чувствителните зони от кожата от преждевременно стареене, предизвикано от лъчите.
За лицето, шията и деколтето.
40% Алое Вера. Като заместител на дневния крем непременно нанасяйте преди слънчеви бани.

50 мл.

Слънчевите лъчи в много отношения влияят положително на тялото. Освен всичко друго те стимулират образуването на хормона на щастието и допринасят за доброто настроение. За да бъде винаги така и да се усмихвате през лятото, от изключителна важност е слънце защита с подходящо съотношение на UVA-/UVB-филтри. Със слънце защитните продукти Алое Вера винаги имате висока степен на защита.

UVA И UVB?
Слънцето дава не само видима светлина на Земята, но излъчва и невидими лъчи, които проникват през озоновия слой и в прекалено количество могат да имат негативно влияние върху здравето. Част от тях са UV-лъчите, които в зависимост от дължината си биват UVA- и UVB-лъчи.
UVA-лъчите могат да увредят кожата. Те например благоприятстват преждевременното стареене и са сред най-честите причини за рака на кожата.
UVB-лъчите от своя страна са основна причина за слънчевите изгаряния.
Интензивността на слънчевото лъчение и оттам и на UV-лъчите зависи от различни фактори, като сезон, време на деня, географска ширина, височина, степен на отразяване на лъчите и метеорологични условия.