ТЕЗИ 6 СИГНАЛА ЩЕ ВИ ПОДСКАЖАТ, ЧЕ ТЯЛОТО ВИ СЕ НУЖДАЕ ОТ ДЕТОКС📢

ТЕЗИ 6 СИГНАЛА ЩЕ ВИ ПОДСКАЖАТ, ЧЕ ТЯЛОТО ВИ СЕ НУЖДАЕ ОТ ДЕТОКС📢

Чувствате ли, че нещо странно става с вас? Изпитвате ли умора? Това са първите симптоми, с които тялото се опитва да ни каже, че се нуждае от детокс. Живеем в свят, който е пълен с консерванти и химикали, които оказват негативно влияние върху организма. Освен това храните, които консумираме, са пълни с различни токсини, които се натрупват и ни вредят.

Ето няколко симптома, по които да познаете, че тялото ви се нуждае от пречистване и препоръка как да разрешите този проблем и да възвърнете свежия си вид и жизнеността си:

🚩МИГРЕНА
Главоболието и мигрената са резултат от храната, която замърсява с токсини тялото. Тя може да вреди само на някои хора, докато при други да се възприема нормално. Млечни продукти като сирене, кашкавал, меки сирена за мазане, соя, овесени ядки, яйца, бял хляб, са нещата, които съдържат глутен. При някои хора тези храни водят до подуване, главоболие, пъпки по кожата и други неприятни реакции.

🚩ЛОШ ДЪХ
Усещате, че имате лош дъх и близките ви правят забележка за това. Незабавно посетете зъболекаря си. Ако той установи, че нямате развалени зъби, причината за неприятната миризма може да са прекалено голямото количество токсини, натрупани в организма. Прекалената консумация на пакетирани храни, пълни със захар, може да предизвика проблеми с храносмилането, които са причина за лошия дъх.

🚩ПОДУВАНЕ
Появата на газове в корема след хранене е ясен знак, че тялото не харесва храните, които приемате. Ако това се случва почти всеки ден, значи е време за прочистване на черния дроб от токсините.

🚩ОТПАДНАЛОСТ
Невротрансмитерите изпращат сигнали до мозъка за производството на хормоните на щастието. Когато черният дроб работи на по-бавни обороти, храносмилателната система също става мудна и човек изпитва отпадналост и липса на настроение. В този случай е нужна специална диета за няколко дни, за да се детоксикира тялото.

🚩СЛАБА ПАМЕТ
Забравянето е друг знак, който ще ви накара да потърсите средство за прочистване от токсините. За този проблем отново са виновни преработените храни, които съдържат твърде много консерванти. Затова е по-добре да купувате плодове, зеленчуци и месо от проверени източници.

🚩СУХА КОЖА
Състоянието на кожата може да каже много за черния дроб. Ако усетите, че тя е суха, раздразнена и посивяла, най-вероятно в тялото ви има прекалено много токсини и вие не приемате достатъчно вода.

Специалистите препоръчват АЛОЕ ВЕРА ГЕЛ ЗА ПИЕНЕ за общото благосъстояние и детоксикация на организма. Освен това, геловете за пиене с Алое Вера стимулират имунната система, унищожават раковите тумори, спират възпалителните процеси. Геловете с Алое Вера съдържат ацеманан – това е естествен стимулант за имунната система. Геловете за пиене с Алое Вера са невероятно лекарство за кожата. Те стабилизират кръвната захар при диабетиците. Гелът от Алое Вера облекчава ставни и мускулни болки, помага при студени ръце и крака. Гелът с Алое Вера усилва антиоксидантния ефект на витамините.

Алое Вера лекува язва, нервен стомах, болестта на Крон и други храносмилателни проблеми. Край на киселините с Гел от Алое Вера! Алое Вера е естествен консервант на храни – лекува ефектите от радиацията след облъчване на ракови тумори. Алое Вера лекува възпаление на венците, изгаряния, порязвания и одрасквания. При тежка кръвозагуба при животни и хора, Алое Вера отново е на помощ!

Опитът показва, че употребата на Алое Вера действа превантивно и благотворно при следните здравословни проблеми (от А до Я):
📌 алергии, афти, атеросклероза, астма, акне, артрит, абцеси на роговицата, анемия, действа: антимикозно, антисептично, антибиотично, активира жлезите и вътрешните органи, панкреаса и бъбреците;
📌 бактерицидно, при безсъние, бронхит, болки в ушите, безплодие, поради нерегулярна овулация;
📌 възпаления (различни), възпаление на папилата на гърдата, възпаление на панкреаса, възпаление на дебелото черво, възпаление на ставите, възпаление на стомаха и устната кухина, възпаление на сливиците
📌 възпаление на бъбреците,

📌 възпаление на простата, възпаление на сухожилията
📌 възпаления на микози на женските гениталии;
📌 гангрена, гъбични инфекции, гингивит;
📌 диабет, диария, диспепсия, дисторзии, дезинтоксикация на дебелото черво,
дезинтоксикация на черния дроб, дисеминирана склероза, дисменорея;

📌 екземи, Epstein-Barr, екзантема
📌 запек, затлъстяване, зъбобол, замайване (световъртеж), заболявания на
храносмилателната система;
📌 изгаряния, инфекции на пикочните пътища
📌 кръвно налягане, кисти, кожни рани, Кандида микоза, контузии (спортни)
📌 левкемия, лош дъх;

📌 мазоли, мускулни крампи и наранявания, микози;
📌 невродерматит, настинки, натъртвания, насекомоотблъскващо;
📌 отит, обрив, одрасквания, отоци, обриви от висока температура;
📌 петна по кожата, псориазис, порязвания
📌 подобряване функцията на панкреаса и бъбреците

📌 подобряване на кръвообращението
📌 подобряване функцията на сърцето
📌 подсилване на имунната система, подобряване на белодробната функция, подкрепяне на нервната система, 📌 порязвания при бръснене,
📌 предотвратяване на болка, подутини, подновяване на кръвните клетки,
📌 предпазване от радиацията и вредното въздействие на околната среда;

📌 регулиране функцията на червото и щитовидната жлеза, регулиране на
менструалния цикъл, рани по кожата;
📌 стрес, сърбеж, странични действия от химиотерапия, смущения в
храносмилането, СПИН, слънчево изгаряне;
📌 температура, туберкулоза, тумори, травми;
📌 ужилвания от насекоми;

📌 хемодиализа, хемороиди, холестерин, хрема, херпес, химиотерапия;
📌 цицини, причинени от удар;
📌 шарка;
📌 щети от радиоактивна терапия;
📌 язва, язва на дванадесетопръстника, язвен колит

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГЕЛА ЗА ПИЕНЕ ОТ АЛОЕ ВЕРА

ГЕЛ

Вашият коментар