ТОП ОФЕРТА НА КОЛАСТРА (ТЕЧНА И НА КАПСУЛИ)

ВЗЕМИ 3 ОПАКОВКИ КОЛАСТРА НА КАПСУЛИ, НА ЦЕНАТА НА 2.

ВЗЕМИ 6 ОПАКОВКИ КОЛАСТРА НА КАПСУЛИ, НА ЦЕНАТА НА 4.

МОЖЕТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ И ЕДНА ОПАКОВКА ОТ КОИТО И ДА Е ВИД,
С 33% НАМАЛЕНИЕ

ОФЕРТАТА Е ВАЛИДНА ЗА 10.12, ДО КРАЯ НА ДЕНЯ

КАК ДА СЕ СПРАВЯТЕ С ЧЕСТИТЕ БОЛЕДУВАНИЯ НА ДЕЦАТА СИ И НА ВАС САМИТЕ И КАК ДА НЕ ОТСЪСТВАТЕ ОТ РАБОТА ПО БОЛЕСТ!
СЪЩЕСТВУВА ЕФЕКТИВНО, ДЪЛГОТРАЙНО И НАТУРАЛНО РЕШЕНИЕ, за което немската компания ЛР се е погрижила и е създала КОЛАСТРА в два варианта - течна и на капсули и се препоръчва от съвсем ранна детска възраст, превантивно, за всички и за тези, които боледуват често. Тя ни дава готови антитела (готов имунитет), тя е “природен антибиотик". Много полезна за общото благосъстояние – особено при все по-студеното време.
Съвет: Ако искате да направите нещо добро за вашия организъм, погрижете се за себе си по естествен и полезен начин.
Препоръчваме редовна употреба на КОЛАСТРА

ЛР КОЛАСТРА НА КАПСУЛИ - Концентрирана коластра под формата на капсули за подсилване на имунитета!!!
Коластрата е уникален по своя състав природен продукт. Тя е богата на протеини, ензими, витамини, минерали, имуноглобулини, аминокиселини, фактори на растежа, антитела. Коластрата от крави осигурява подкрепа за имунната система и правилното развитие на новороденото теленце през първите часове на живота му. Тя е напълно съвместима с човешкия организъм и може да допринесе за общото благосъстояние. При първи симптоми на вирусно заболяване, както и при често боледуващи приемането на коластра води до съкращаване на продължителността и намаляване на тежестта на заболяването.
Доказано действие за:
- Подсилване на имунната система;
- Полезна при автоимунни заболявания;
- Преборване с бактериите и вирусите;
- Нормализира повишената температурата

За ежедневна подкрепа – може да се приема редовно. 2 х 1 капсула дневно с достатъчно вода. Не приемайте заедно с горещи напитки.

LR е единствената компания, произвеждаща ТЕЧНА КОЛАСТРА (COLOSTRUM LIQUID). 100% чиста коластра, използвайки висококачествен метод на студено производство. Без мазнини и казеин. Не предизвиква алергични реакции
КОЛАСТРА ТЕЧНА (COLOSTRUM LIQUID) се препоръчва във всички фази на заболяването или профилактично. Не приемайте заедно с горещи напитки.
Течната коластра е 10 пъти по - силна и по - бърза от капсулите, защото се влива директно в кръно - лимфния поток и вдига имунитета за броени часове!
Коластра - супер храна богата на протеини, въглехидрати, антитела, антибактериални съставки, витамини и минерали. Проучванията доказват, че консумацията на коластра може да ни дари с изобилие от здравословни предимства, включително повишаване на имунитета и подобряване на състава на тялото (съотношението мазнини-мускули). Тя е заредена с хранителни вещества и антитела, които доказано спомагат за по-доброто здравословно състояние на нашия организъм. Коластрата от първото доене, до 6 часа след раждането, се характеризира с особено високи хранителни стойности и запазва природния натурален баланс и високите нива на имунологичните и биологично регулиращи протеини. В LR коластрата извлечена от първите 12 часа се гарантира от немският независим институт Фрезениус . Той гарантира безкомпромисно качество.
- Colostrum Liquid (течна коластра) за БЪРЗ ЕФЕКТ, за да са ЗДРАВИ ДЕЦАТА НИ! Дозата за ДЕЦА над 12 г. и възрастни е 1 ч.л. на всеки 2 часа през първия ден, а през следващите 2-3 дни – 2 пъти по 2 ч.л. (сутрин и вечер на гладно). За по-малки деца дозата се намалява на половина, но в първият ден на неразположението/ повишена темепература, хреми, кашлица и общо нездравословно състояние се спазва дозата 24 мл. за 24 часа, разпределени равномерно. По този начин не се позволява болестният процес да се развие и организмът се възстановява много бързо. За деца дневната профилактично доза е 1-2 капсули или 5 мл от течната ни форма. Не са необходими точни измервания, защото коластрата е натурален продукт и не може да бъде свръхдоза - т.е. с нея не можете да се предозирате!!!!!
Безполезно е да вземеш коластра, ако стомахът е пълен, защото се мокри от стомашните сокове. Целесъобразно е да се използват капсулите с голямо количество вода, защото капсулата ги предпазва от тях, а водата улеснява преминаването до червата, където коластрата успешно се бори с гъбични инфекции!
Течната коластра успешно спира и ужасна хрема - с капкомер капвате по една капка директно в двете ноздри! Веднага спира неприятната хрема - споделено от личен опит на майка!
3 пъти по-ЕФЕКТИВНА за предпазване от ГРИП, отколкото грипната ваксина. Укрепва ИМУННАТА система. За профилактика и при остри бактериални инфекции (грип, настинки) – при първите симптоми на болестта е добре да се започне интензивен прием на Colostrum Direct (течната форма). Коластрата доказано успокоява стомашната лигавица при гастрит и язва, стимулира възстановяването при херпес зостер, грип. Подпомага функциите на вътрешните органи и по-специално на тези, от които зависи състоянието на пациентите с диабет, Хашимото.
Ето една малка част за употребата на коластрата на LR и как повлиява върху нашето ЗДРАВЕ:
Коластрата се справя с КОЛИТА, ДИАРИЯТА и ИНФЕКЦИИТЕ. Тя подобрява имунитета и атлетичните качества.
Коластрата е била първичният източник на имуноглобин, използвана за лечения на инфекции, преди развитието на антибиотиците. Тя съдържа имуноглобини, които са специфични за някои човешки патогени, като Е.коли, салмонела и опасни щамове стафилококи. Коластрата е ценен потенциален натурален заместител на антибиотиците с развитието на някои устойчиви на антибиотици щамове на патогени.
ГРИП - Консумацията на коластра доказано намалява времето на боледуване от грип с три пъти. Намалява болката от възпаленията. Коластрата се характеризира с изключителни антивъзпалителни качества. Възпалението е основният източник на болка. В коластрата е открит Tumor necrosis factor-alpha (TNF-a), който ефективно помага в този случай. Друга полезна съставка е interleukin-1ra (IL-1ra), протеин, които намалява възпаленията от някои източници. Този протеин помага и в случаите на някои хронични възпалителни болести, като артрит и болестта на Крон. Друго, което се открива в коластрата, са богатите на полин пептиди, спомагащи за регулацията на оксидативния стрес. Облекчаване на алергичните симптоми.
АЛЕРГИИТЕ при човешките същества се дължат на вещество, наречено Immunoglobulin E (IgE), което се произвежда като реакция към чужди протеини, които навлизат в тялото. Коластрата може да направи тялото ви по-малко чувствително към тези алергени. Поради високата концентрация на антитела, коластрата подпомага борбата с алергиите и потиска реакцията към алергените.
БОЛЕСТ НА АЛЦХАЙМЕР - Тази добавка помага и при други умствени разстройства. Консумацията на коластра облекчава заболяването. В коластрата се намира вещество, наречено Phosphatidylserine и точно то помага при Алцхаймер и старческа деменция.
АНТИ-ЕЙДЖИНГ - Коластрата съдържа големи количества антиоксиданти. Както може да откриете антиоксидантите в голям брой храни, така ги откривате и тук и то в големи количества. Както добре знаем, оксидативният стрес заедно с високите нива на реактивни кислородни видове (страничен продукт на нормалния метаболизъм и натрупвани в тялото с времето), се смята, че причиняват широко разпространена вреда на тялото и като цяло забързват процесите на стареене при повечето хора. Коластрата съдържа глутатион – най-силният познат антиоксидант. Освен това, глутатионът от коластрата спомага за детоксификацията на черния дроб и помага при махмурлук.
АСТМА - Астматичните пристъпи са алергична реакция на чужди субстанции в тялото, а както разбрахме по-горе, коластрата успешно се бори с тях.
При ЯЗВАТА НА СТОМАХА - коластрата се разтваря в малко количество вода или кисело мляко и се изпива. Целта е да останете по-дълго в стомаха,за да помогнете за лечението на язвата и да унищожите helicobacter бактерията, която причинява този дискомфорт в стомаха!
ДИАРИЯ, КОЛИТ - Тук може да изтъкнем способността на коластрата да неутрализира бактериалните токсини в червата и да подобрява общото здраве на чревните стени. Счита се, че намалява и риска от Хеликобактер Пилори (бактерията, която причинява гастрит и стомашни язви), но това следва да бъде потвърдено от по-задълбочени изследвания.
ОТСЛАБВАНЕТО - Коластрата е богата на висококачествени протеини, антибактериални съставки, растежни фактори и биоактивни компоненти. Тъй като коластрата стимулира метаболизма, тя може да се добави към вашата диета. Коластрата е богата на протеина лактоферин, които може да подтисне активността на хюман папилома вирус (HPV) в човешките клетки. Повишава се енергията, от която се нуждае тялото за своите функции като дишане, циркулация на кръвта, регулиране на хормоналните нива, растеж и подновяване на клетките. Повишената енергия води до повишена загуба на излишни килограми.
Коластра капсули или течна форма можете да прилагате и за външна употреба при:
- раздразнена кожа микс прах с физиологично решение за приготвяне на паста, която се прилага на засегнатите места 2-3 пъти на ден (ако е необходима марля или превръзка), докато мястото не бъде напълно излекувано.
- чувствителни зъби след зъболекарски хирургия и при профилактика и лечение на гингивит, се прилага директно към дъвка преди лягане или ако е необходимо.
- при много тежка форма на Псориазис - необходимо е приложение по кожата отвън и отвътре
- при стомашно - чревни неразположения - прием 2 капсули за възрастни, за деца по 1 капсула или 10мл от течната форма
Нашият съвет е да търсите възможно най-натуралните и естествени начини да повишите жизнеността и да подобрите своето здравословно състояние. Природата е нашият най-добър съветник и колкото по-близо се придържаме към нейните естествени лекове, толкова по-сигурно е, че ще се радваме на добро здраве.

КОЛАСТРА ВЪЗДЕЙСТВА НА СЛЕДНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ:
- Ревматоиден артрит
- Остеопороза и остеартроза
- Наднормено тегло
- Ефекти на остаряването
- Алцхаймер
- Инфекции
- Възпаления
- Хипогликемия
- Псориазис
- Акне
- Алергии
- Сенна хрема
- Хепатит С
- Възпаления на горни дихателни пътища
- Депресия
- Ишиас
- Helicobacter Pilori
- Дизентерия
- Имунитет
- Идиопатична тромбоцитопения
- Възпаление на илеума
- Болест на Крон
- Пристрастяване
- Дископатия
- Кръвно налягане
- Предменструален синдром
- Сърдечна недостатъчност
- Общ тонус на организма
- Левкемия
- Костни счупвания
- Стомашни язви
- Диабет
КРИТЕРИИ ЗА КАЧЕСТВО
- Използва се само излишното мляко от първите 12 часа след раждането
- Изключително само от крави от Германия, Австрия и Швейцария
- Първите продукти Colostrum на пазара носят печата за качество на SGS INSTITUT FRESENIUS
- Всички продукти са без консерванти
ИНТЕРЕСЕН ФАКТ: Коластрата от крави е 30-40 пъти биологически по-активна от човешката. За разлика от млякото, коластрата съдържа само следи от лактоза и затова обикновено може да се приема и от хора с лактозна непоносимост.
СЪВЕТ: Ако искате да направите нещо добро за вашия организъм, погрижете се за себе си по естествен и полезен начин. Препоръчваме редовна употреба на Colostrum.


ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ НА ТЕЛ: 0889 775 650

 

Вашият коментар