ТОП ПРЕДЛОЖЕНИЯ ОТ ЛР ПРЕЗ ДЕКЕМВРИ

LOVE&HUGS FOR X-MAS 2019

ПОКАЖЕТЕ НА ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА КОЛКО Е ПРЕКРАСНО,
ЧЕ ГИ ИМАТЕ ДО СЕБЕ СИ!

Има ли нещо по-хубаво от това да прекараме коледните празници с любимите си хора? С хората, които са важни за нас и правят живота ни по-богат и щастлив. Тази година направете специален жест за всеки скъп за вас човек! Вдъхновете се от нашия коледен каталог – със сигурност ще откриете подходящ подарък за всеки.

Желаем на вас и на любимите ви хора вълшебни коледни празници!

ТЪРСЕТЕ СЪРЦАТА!!!
Всички продукти, означени
със символа сърце, се доставят
в красива коледна опаковка и
са готови за подаряване


Защита за кожата през зимата с двуфазна терапия, включваща LR ZEITGARD Арктически еликсир и Нощна маска

LR ZEITGARD Арктически еликсир е уникален на пазара на продуктите за красота. Учени от LR разработиха специален защитен протеин от могъщите ледени води на полярните морета, който помага на кожата да придобие студоустойчивите защитни свойства на природата. Двуфазната терапия предпазва кожата от неблагоприятното влияние на ниските температури, студения вятър и сухия въздух от отоплението. Под формата на капсули. Съдържа криозащитен протеин и външноклетъчни защитни вещества за активиране на защитните свойства на кожата.

НОЩНА МАСКА без отмиване с иновативна подхранваща формула с Ultra Filling Spheres® за поддържане на зимната защита. Регенерираща, с богата на енергия, високоефективна, подхранваща формула за отпочинала кожа през нощта за жени и мъже. Богата, разглезваща текстура с ценни масла.
* Подхранва и възстановява кожата през нощта
* С масло от жожоба за оптимално снабдяване с хидратация
* С Ultra Filling SpheresTM за ефект против стареене
* С плодове шизандра за регенерация на кожата
* Маската е без отмиване и за оптимални резултати трябва да се използва два пъти седмично

СКЪПОЦЕННИ МОМЕНТИ НА НАСЛАДА С МЛЯКО И МЕД

Къпане в мляко и мед? Още Клеопатра е знаела, че млякото разкрасява, отпуска и регенерира кожата, а медът успокоява и действа антибактериално.
Комбинацията от мляко и мед е истинска тайна за нежна, мека и гладка кожа!
Новата Мултимаска за лице Milk & Honey съчетава традицията и модерните технологии. Тя представлява две различни маски в една опаковка. Освен всички други полезни съставки съдържа масло от манука и масло от черен кимион. Двете тексури на маската са предназначени съответно за потребностите на различните зони на лицето

* Крем с мляко за сухата зона по бузите
* Гел с мед за по – скоро мазната Т-зоната

Приложение:
Нанесете съответната текстура върху зоната на лицето и оставете 10-15 минути да подейства. Нежно втрийте остатъците от маската в кожата или ги отстранете с козметична кърпичка. Използвайте 1-2 пъти седмично

Milk & Honey Комплект + Подаръчна опаковка – Комплектът включва – Пяна за вана (250 мл), Мултимаска за лице (2х17 мл), Крем за тяло (200 мл) и Възглавничка за вана

Мултимаска за лице (2х17 мл)
Гелът с мед подхранва и защитава, действа антибактериално и усъвършенства вида на кожата. Кремът с мляко изглажда и регенерира особено сухата и изтощена кожа.

Пяна за вана (250 мл)
Почиства нежно и подхранва кожата с мляко и мед.

Крем за тяло (200 мл)
С бадемово масло, пчелен восък и капсули витамин Е. Хидратира, подхравна и прави кожата мека.

Възглавница за вана – размер 38 х 18см.
Перяща се калъфка от 100% coral fleece с 2 прозрачни вакумни приспособления за закрепване към вана.

Вашият коментар