2+1 ПРОБИОТИК PRO 12

ОФЕРТА 2+1 ЗА ДНЕС 13.06.19

ПОРЪЧВАТЕ ДВЕ ОПАКОВКИ ПРОБИОТИК PRO 12
И ПОЛУЧАВАТЕ ТРЕТА ОПАКОВКА БЕЗПЛАТНО

ПОРЪЧАЙ

Около 80% от единиците на имунната система се намират в червата. Нашето здраве зависи в много голяма степен от здравето на стомашно-чревния тракт. Млечно-киселите бактерии регулират pH в червата, помагат за подобряване на храносмилането и подпомагат нормалното физиологично изхвърляне на токсините.

ПРОБИОТИК PRO 12
– 12 различни бактериални щама
– 1 млрд. пробиотични бактерии във всяка капсула
– Патентовано микрокапсулиране
– Без лактоза

Пробиотичните бактерии се разделят на повече от 400 различни бактериални щама. Милиарди от тях населяват червата ни – най-големия имунен орган в човешкото тяло. Здравето и доброто ни състояние зависи от правилния баланс на тези бактерии.

Пробиотиците са ключът към здравето на чревната система. За да могат червата да се облагодетелстват от положителните резултати на пробиотичните бактерии, те трябва да достигат до там в бионаличен вид.

Това се осигурява от изключителната формула на PRO 12 на LR. Чрез патентованите микрокапсули се гарантира оцеляването на един милиард бактерии в една капсула, разделени в 12 различнни щама. Двойната микрокапсула осигурява сигурна защита при преминаването в стомаха. Следователно е напълно ефективна в чревния тракт.

Какво дава PRO 12 на организма ни?
Патентованият производствен процес на микрокапсулите предпазва бактериите, за да достигнат в непроменено състояние до мястото на действие в червата. По този начин бионаличноста им е гарантирана.

PRO 12 съдържа пробиотични бактерии, като по този начин помага да се запази равновесието между ,,добрите,, и ,,лошите,, бактерии. Пробиотичните бактерии подобряват работата на червата, най-важният имунен орган на човека.

Повечето Пробиотици, предлагани на нашия пазар са с 5-6 щама, максимум 9, което ще рече, че съдържат милиони полезни бактерии, а не милиарди.

Освен това самата капсула на PRO 12 от LR е специално направена да се разгражда чак в червата, преминавайки безпроблемно през стомаха – а това е много важно, за да има висок резултат!

КАКВИ ПРОБЛЕМИ НИ СЪЗДАВА ЛИПСАТА НА ПРОБИОТИЦИ?
Липсата на Ацидофилус води до неправилно усвояване на храната и образуването на отрови – токсини – инфекции по пикочо-половате система.
Знаете ли че липсата на Бифидус води до проблеми със ставите, кожата – псориазис, витилиго, обриви, алергии, проблемна кожа по принцип. Липсата му ще доведе до натрупване на токсини и отпадъци в тялото ви.

За какъв период от време може да се приема PRO 12?
Тримесечното лечение е началото на нов по-качествен живот! Един истински подарък за вас! Продължително поддържане на чревната флора за здраве и благоденствие!

В обобщение на PRO 12
Идеалната подкрепа за енергия и добро състояние
Богат на ценни чревни бактерии
Съдържа 12 бактериални щама, концентрирани в микрокапсули с изключителната световна формула, която предлага LR
С помощта на пребиотици

PRO 12 се комбинира перфектно с Aloe Vera гел за пиене
Когато терапията с Алое Вера вече е повишила силата на вашата имунна система, PRO 12 може да повиши драстично бионаличността в нея. PRO 12 надгражда успешните резултати на гела за пиене Алое Вера за още по-добро качество на живот.

Основни съставки:
Фрукто-олигозахариди FOS (40%), царевично нишесте, бактериални култури
Bifidobacterium: Longum, Breve, Bifidum, Infantis, Lactis
Lactobacillus: Plantarum, Casei, Paracasei, Rhamnosus
Streptococcus thermophilus малтодекстрин

Не съдържа лактоза и глуттен
Пътят към благосъстоянието зависи от най-важния имунен орган – червата. Точно там действа и иновативната формула на PRO 12 от LR.

ПОРЪЧАЙ

Вашият коментар