3 В 1!!! ИЗБЕРИ, ПАЗАРУВАЙ И СПЕЧЕЛИ!!! ЗАСЛУЖАВА СИ:)

ваучер336
🔝🔝🏵️😀🔝🔝
Условието за придобиване и ползване на ВАУЧЕР на стойност 50 лв, за пазаруване на продукти през ноември, право на отстъпка от 28% за всички продукти на компанията и персонален код, още с първата поръчка и допълнителен подарък АПТЕЧКА (три продукта с Алое Вера за спешна помощ) или STAR BOX (мини парфюмерия, с 41 мостри на мъжки и дамски парфюми) е да си изберете си продукти от каталога LR COLLECTION и да направите поръчка на минимална стойност от 336 лв. в периода от 19 до 21 октомври 2018 г.
ВАУЧЕР за продукти на стойност 50 лв., който може да използвате за поръчка през месец ноември.
❖ Отстъпката от 28 % получавате веднага, още с първата си поръчка и реално при получаването й ще заплатите 240 лв. НЕ Е ЛИ ЧУДЕСНО! 🔝🔝🔝🔝
❖ Направете своя избор за допълнителен подарък АПТЕЧКА (три продукта с Алое Вера за спешна помощ) или STAR BOX (мини парфюмерия, с 41 мостри на мъжки и дамски парфюми).
❖ Допълнителния подарък ще пристигнат с куриер, заедно с поръчката ви, на посочен от вас адрес. Ще заплатите с наложен платеж.
❖ Ваучерът може да бъде използван еднократно в периода от 1 до 20 ноември 2018 г., при условие че поръчката от предходния месец е взета.
❖ За да може да бъде използван ваучерът, е задължително крайната сума на направената поръчка през ноември да бъде на минимална стойност от 150,00 лв. с ДДС след приспадане на стойността на ваучера и не може да се комбинира с други промоции и отстъпки.
ЗАЯВИ СВОИТЕ ПРОДУКТИ ТУК И СПЕЧЕЛИ НЕВЕРОЯТНИТЕ НАГРАДИ!!!
Допълнителна информация ще получите на телефон: 0889 775 650

Вашият коментар