AUTOSHIP АБОНАМЕНТ

Вече можете да се възползвате от по-ниските цени на любимите продукти, след като се включите в LR Health & Beauty Systems само за 9.90 лв. еднократно + Цената на избран от вас комплект с абонаментната програма AUTOSHIP!

Какво означава това?
С включването Ви в ЛР с програмата AutoShip, вие правите абонамент за период от 4 месеца, в които да получавате предварително заявени в молбата продукти. Това означава, че получавате печатни материали на стойност 9.90 лв. (еднократно) + Цената на комплектите, които желаете да включите като абонамент.

Още с получаването на първия пакет от продукти, Вие сте пълноправен сътрудник в компанията и имате възможността да си закупувате от всички продукти на цени за сътрудници.

Ето и комплектите от продукти, с които можете да стартирате програмата Autoship:

Стартирайте с Autoship и ще получите следните предимства:
√ Правите поръчка веднъж и автоматично получавате доставка всеки месец
√ Изгодна цена – най-добрата възможна цена за тези продукти
√ Удвоено PW през четвъртия месец
√ Безплатна доставка всеки месец
√ Ползване на всички права за цени с отстъпка и за бъдещи поръчки
√ Подаръци през четвъртия месец: Aloe Vera Box, или комплект Cistus Incanus, или Алое Вера Основен комплект

За да се включите в програмата AUTOSHIP попълнете МОЛБА ЗА ВКЛЮЧВАНЕ В AUTOSHIP ПРОГРАМАТА НА ЛРснимайте я с телефона си (или я сканирайте със скенер) и я изпратете на email: zonebodylr@yahoo.com или изпратете съобщение чрез формата за запитванияАко имате нужда от помощ, моля, обадете се на телефон 0889 775 650.