L-RECAPIN ПРОТИВ КОСОПАД

l-recapin комплект

 

LR предлага решение: L-RECAPIN. Възстановяващата формула е богата на вещества, които помагат за по-доброто захващане на косата в кожата на главата и удължават фазата на растеж. Веществата, съдържащи се в L-RECAPIN, нямат странични ефекти. Oлеаноловата киселина, извлечена от маслинови листа, ограничава ефекта на дихидротестостерона (хормон, който причинява разрушаване на космените фоликули), а апигенинът от цитрусови плодове стимулира кръвооросяването на космените фоликули. Biotinyl-GHK (специален пептид, съдържащ витамини) подпомага закрепването на космените фоликули в скалпа. L-RECAPIN подобрява и ускорява растежа, оптимизира структурата на космените фоликули, подобрява кръвоснабдяването и подхранването.

Каква е функцията на шампоана L-Recapin?
Шампоанът L-Recapin подпомага действието на тоника, който, използван локално върху измита и все още влажна коса, повишава здравината и подобрява вида й. L-Recapin шампоан: Дерматологично тестваната комбинация от съставки на шампоана нежно почиства и укрепва косата. Така косата и скалпът са оптимално подготвени за нанасянето на тоник L-Recapin.

Каква е функцията на тоника L-Recapin?
Тоникът може да помогне за запазване на блясъка и обема на косата!
Специалният биокомплекс на тоника L-Recapin спомага за по-здравото закрепване на косата в скалпа, стимулира оползотворяването на хранителните вещества и циркулацията на кръвта и по този начин допринася за това, косата да остане по-дълго във фаза на растеж.  Оптимални резултати се постигат при редовна употреба и в комбинация с шампоана L-Recapin! Тоникът придава сила и блясък, поддържан и свеж вид на косата!

ДОКАЗАНА ЕФЕКТИВНОСТ: Действието на продуктите L-Recapin е тествано в научни изследвания. Проведено е проучване за употребата на продукта за период от 4 месеца, резултатите от което показват следното:
√ L-Recapin забавя косопада.
√ Благодарение на употребата на L-Recapin косата остава по-дълго във фаза на растеж.
√ L-Recapin спомага за по-добро закрепване на космените фоликули и по този начин може да предотврати преждевременния косопад.
√ Комплексът от активни съставки на L-Recapin защитава, укрепва и възстановява космените фоликули.

*Изследване на тоника L-Recapin
√ 76% от участниците в проучването потвърждават подобрен обем на косата. По този начин може да се докаже, че косата остава по-дълго в естествена фаза на растеж.
√ 76% потвърждават ефикасността на продукта. (Тоникът е тестван от 20 мъже и 5 жени на възраст от 21 до 60 г. в изследване на DermaTronnier за период от 4 месеца през 2005 г.

ИНТЕРЕСНИ ФАКТИ: Процесът на растеж на косата може най-общо да бъде разделен на три фази: фаза на растеж (анагенна), преходна фаза (катагенна) и фаза на покой (телогенна). Основната причина за наследствено обусловения косопад е постоянното съкращаване на фазата на растеж. Анагенната фаза е фазата от растежа на косата, при която се образува нов космен фоликул и косъмът започва да расте. Анагенната фаза при косъма на главата на човека продължава между 2 до 6 години в зависимост от възрастта, пола и местоположението. Катагенната фаза е фаза на растеж на косата. При последната фаза, в която се намира до 18% от косата на главата, папилата и космения фоликул се регенерират.

Какво представлява L-Recapin на LR?
L-Recapin е разработен от LR специално за особените потребности на мъжката коса и действа с биокомплекс, който възпрепятства регресията на корените на косата, удължава фазата им на растеж, като ги снабдява с хранителни вещества, и закрепва растящата коса по-здраво в скалпа. Ето защо L-Recapin ви помага в борбата срещу наследствения преждевременен косопад.

Какви продукти L-Recapin се предлагат?
Предлагат се шампоан и тоник L-Recapin. Двата продукта се допълват взаимно и действат комбинирано за постигане на оптимални резултати. Шампоанът L-Recapin нежно почиства, подхранва и подготвя косата и кожата на главата за нанасянето на тоника.

Как L-Recapin противодейства на причините за косопад?
L-Recapin съдържа уникална композиция от олианолови киселини, извлечени от листата на маслина, апигенин – флавоноид от цитрусови плодове, и biotinyl GHK (специален протеин, съдържащ витамини). Тази комбинация може да противодейства на наследствения косопад.

Научно доказан ли е ефектът на L-Recapin?
Да. Проведено е изследване на DermaTronnier GmbH за период от 4 месеца върху 20 души. 76% от тях потвърждават ефективността на продукта и подобрен обем на косата. Освен това 72% твърдят, че усещат подобрение в кръвоснабдяването. Извадка от проучването гласи: “След 4-месечния тест можем да заключим, че при 20-мата мъже се забелязват положителни резултати с увеличаване на косата (плътност), както и увеличаване на косата в анагенна фаза. Същевременно по-малко количество коса е в телогенна фаза”.

Тествахме и при жени. Партньорки от екипа потвърдиха действието и резултатите от спиране на косопада, сгъстяване на косата.

LR ALOE VERA NUTRI-REPAIR
КОМПЛЕКТ ЗА ГРИЖА ЗА КОСАТА, КОЙТО 
ВКЛЮЧВА:
1. LR ALOE VERA NUTRI-REPAIR
ШАМПОАН ЗА КОСА

2
LR ALOE VERA NUTRI-REPAIR
БАЛСАМ ЗА КОСА
3. LR ALOE VERA NUTRI-REPAIR
МАСКА ЗА КОСА

С КОМПЛЕКТА СПЕСТЯВАТЕ
КОД: 20706
71,50
лв.

 

ИНДИВИДУАЛНИ ДОПЪЛВАЩИ ПРОДУКТИ