LIGHTNING COLLECTION – Есенциите на живота

Опознайте един нов свят: бляскавия свят на ароматите от LIGHTNING COLLECTION - Есенциите на живота. Трите магични и чувствени ароматни есенции, украсени с кристали Swarovski®, въплъщават бляскавите моменти и аспекти от живота. Нашата LR звезда Ема Хеминг-Уилис ви представя три различни емоции, уловени в три изискани флакона.

Вдъхновена от пленителната и многостранна личност на Ема Хеминг-Уилис, Lightning Collection е разработена в сътрудничество с LR. Всеки от трите аромата – Essence of Marine, Essence of Rose и Essence of Amber – разпръсква индивидуална емоционалност, която може да усетите веднага и отблизо.

Потопете се в бляскавия и многостранен ароматен свят на Ема.

Ема Хеминг-Уилис е британски модел и съпруга на Брус Уилис. Също като съпруга си тя завладява света на ароматите. Позволете на нейните парфюми да ви пленят и опознайте звездата и бляскавите аспекти от нейния живот чрез Lightning Collection.

Новата колекция Lightning с кристали Swarovski®, представена от Ема Хеминг-Уилис, дава израз на искрящите есенции на живота в три чувствени ароматни композиции. Тази несравнимо изкусителна магия на ароматите е подчертана от безграничния блясък на кристалите Swarovski®.

Ценните кристали са сертифицирани с печата „Crystals from Swarovski®“, който гарантира тяхната автентичност. Той означава само продукти, изработени 100%с оригинални кристали от бижутерска къща Swarovski®. С помощта на проследяващия номер на етикета можете да получите потвърждение за автентичността им.

ESSENCE OF AMBER

ОРИЕНТАЛСКИ. ПУДРОВ. ИЗКУСИТЕЛЕН.

Плодовата върхова нотка с бергамот, мандарина и череша изкушава сетивата. Сърцевата нотка преминава в цветна с портокалови цветове, роза и ирис. В топлата базова нотка се съчетават тонка, ванилия и пачули. Ободряващият блясък на моментите на безгранична жизнена енергия.
50 мл - ПАРФЮМ

ESSENCE OF MARINE

ВОДЕН. ЦВЕТЕН. ВДЪХНОВЯВАЩ.

Върховата нотка започва ясно и свежо с есенциите на бергамот, лимон и водни акорди. В сърцевата нотка си хармонират пипер, момина сълза и иланг-иланг. Накрая кедрово дърво, мускус и сандалово дърво изграждат основата на цветния ароматен букет. Ободряващият блясък на моментите на магическа чистота.
50 мл - ПАРФЮМ

ESSENCEOF ROSE

ЦВЕТЕН. ПЛОДОВ. ЧУВСТВЕН.

Освежаваща плодова комбинация с дъх на жасмин изгражда върховата нотка. Елегантната сърцева нотка съчетава роза с пикантни и пудрови есенции. Базовата нотка въплъщава експлозия на чувственост с мускус и сладки и ориенталски акорди. Чувствено омайващият блясък на романтичните моменти.
50 мл - ПАРФЮМ