LR WORLD – КАТАЛОГ МЕСЕЦ НОЕМВРИ’16

LR WORLD НОЕМВРИ’16 През месец ноември дните стават все по-мразовити, затова сега е изключително важно да се погрижите за кожата и тялото си оптимално. В новата брошура ще откриете подходящите продукти да подсилите имунната си система, за да сте защитени през зимния период. Осигурете си тази превантивна грижа, за да бъдете в отлична форма през Коледните и Новогодишните празници.

LR WORLD НОЕМВРИ’16 ни предлага месец с изключителни оферти и промоции на специално избрани продукти за предстоящият сезон. Уверете се сами и побързайте да се възползвате от нашите предложения. Препоръчайте на вашите клиенти и зарадвайте себе си с тези изключителни оферти, които ще ви осигурят повече здраве и красота.

ПРЕЗ НОЕМВРИ, ЗА ВАШЕ ЗДРАВЕ С ЧАША ЧАЙ!
Ако имате желание за сгряваща напитка, решението е чаят Cistus, който ще ви отпусне и ще подейства благотворно на имунната ви система. Изберете един от двата варианта: с червена боровинка и ванилия или портикал и канела.

КОЛАСТРА КОМПАКТ И КОЛАСТРА ПЕРЛИ
Коластрата е субстанция, която по естеството си е уникална – съдържа имуноглобулини, аминокиселини и фактори на растежа, които гарантират правилно развитие, баланс в организма и подкрепят имунната система.

ПРЕЗ НОЕМВРИ ОТНОВО ВИ ПРЕДСТАВЯМЕ ДВАТА НОВИ ПРОДУКТА

*НОЩНА МАСКА ZEITGARD – Вашата нова тайна за красота: Регенерация през нощта!
Иновативната подхранваща формула снабдява кожата Ви с високо ефективни съставки по време на сън. Нанесете маската преди да заспите и на сутринта ще се събудите с осезаемо по-гладка кожа!
Подгответе се за студения сезон! С новата нощна маска ZEITGARD лесно ще осигурите на кожата си допълнителна доза грижа с осезаеми и видими резултати.
• Маслото от жожоба дарява оптимална хидратация • Ultra Filling Spheres осигуряват Anti-Age ефект • Плодове шизандра регенерират кожата

Съвет за нанасяне: Маската не се отмива след нанасяне и така действа интензивно през нощта. За оптимални резултати използвайте маската два пъти седмично!

Нощна маска ZEITGARD – Изключително богата текстура с активни вещества, които кожата усвоява по-добре през нощта.

*АЛОЕ ВЕРА 24h ОВЛАЖНЯВАЩ СЕРУМ – ЛИМИТИРАН
Кожа, която излъчва жизненост и свежест – при това през целия ден? Отговорът е Алое Вера 24h овлажняващ серум за лице! 50% чист гел листата на Алое Вера се грижат за оптимална хидратация на кожата, а освен това иновативната Moisture Trap технология стимулира естествената способност на кожата да свързва влагата в следващите 24 часа*.
Резултатът: Повече еластичност, жизненост и свежо излъчване през целия ден.

Алое Вера 24h Овлажняващ серум за лице
• 24-часова хидратация на кожата • Способността на кожата да задържа влагата се оптимизира • Еластичността на кожата се подобрява • Кожата сияе и изглежда освежена

ОФОРМЕТЕ ТЯЛОТО СИ С FIGUACTIV И НОВОТО КЛАСИЧЕСКО МЛЯКО С ОРИЗ ПО ДИЕТИЧНА РЕЦЕПТА.

СЪБЛАЗНИТЕЛНИ АРОМАТИ – Избрани популярни дамски и мъжки парфюми.

НАТУРАЛНА ГРИЖА с комплектите Алое Вера за лице и тяло за ежедневна грижа.

Разгледайте LR WORLD НОЕМВРИ’16 и се насладете на изобилието от предложения!

Вашият коментар