LR WORLD ФЕВРУАРИ

LR World февруари

ZEITGARD Anti Age Set

LR ZEITGARD х 5 минути на ден = по-млада и красива кожа  
Може да запазите красотата и младежкото излъчване на кожата си без много усилия. Отделете си само 5 минути на ден за Вашия ритуал за грижа със системата срещу стареене LR ZEITGARD и кожата на лицето Ви ще бъде по-гладка, стегната, дълбоко подхранена и озарена. През този месец двата комплекта LR ZEITGARD Anti-Age System – за хидратиране и за реструктуриране – са на специална промоционална цена с-33% отстъпка.

Bruce Willis Personal EDP Lovingly EDP

ПОДАРЪЦИ С ЛЮБОВ

Не сме забравили да включим подходящи предложения за подарък за любимите Ви хора за Деня на влюбените. Верижката Infinity с кристали Swarovski е красив израз на безкрайната любов и с нея бихте зарадвали всяка дама. Или направете вълнуващо любовно обяснение с нежния и романтичен аромат Lovingly by Bruce Willis. Зарадвайте Вашата силна половинка с харизматичния аромат Bruce Willis Personal Edition или му подарете грижа с LR ALOE VIA.

Aloe Vera Thermolotion

ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ТОПЛИНА

Нашата специална оферта през февруари ще Ви сгрее и отпусне в студените зимни дни: двоен комплект от Термолосиона Aloe Vera с -26% отстъпка. Богата му формула и термоефектът помагат за облекчаване на мускулни схващания и за стимулиране на кръвообращението. Може да го използвате за релаксиращ масаж и да се насладите на благотворната му топлина. Загряващият му ефект е особено подходящ и при студени крака, от които често страдаме през зимата. Особенно подходящ и за хора страдащи от синузит и главоболие.

Парфюми LR

АРОМАТНА ОФЕРТА, В КОЯТО ЩЕ СЕ ВЛЮБИТЕ 

Загадъчният Pseudonym, чувственият Heart & Soul, космополитният Metropolitan Man, вълнуващият Racing или лимитираното изкушение Jungle Woman са само малка част от страхотните дизайнерски парфюми на LR, които през февруари Ви предлагаме в двоен комплект с -27% отстъпка. А най-хубавото е, че може да комбинирате ароматите както пожелаете. Изберете подарък за Вас и изненадайте и любимия си човек!

НОВО ОТ ЯНУАРИ:
LR LIFETAKT! - ВАШИЯТ ЖИВОТ. ВАШИЯТ ТАКТ. ВАШЕТО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ.
LR LIFETAKT е вашият партньор за повече благосъстояние. LR LIFETAKT комбинира първокласни продукти за допълване на храненето, за да предложи индивидуални решения, съобразени с вашите лични потребности във всеки етап от живота. Освен това LR LIFETAKT ви подкрепя цялостно с научнообосновани експертни съвети.

LR LIFETAKT обединява първокласни продукти за допълване на храненето в индивидуални решения, съобразени с потребностите във всеки етап от живота.
Съгласно модерния мениджмънт на здравето всяко LR LIFETAKT решение е базирано на 3 компонента:
1. Базово решение: Научнообоснована комбинация от продукти за съответната потребност.
2. Индивидуални допълващи продукти: Допълнителни продукти, които отговарят на индивидуалните ви предпочитания и потребности.
3. Експертни съвети: Ценни препоръки от експерта по хранене д-р Верхан по темите за храненето, физическата активност и начина на живот.

С LR LIFETAKT Ви предлагаме:

Daily Essentials

ГЕЛ ЗА ПИЕНЕ ОТ АЛОЕ ВЕРА С МЕД - Витамин C в гела - „Традиционен с мед“ допринася за нормален енергиен метаболизъм и нормална функция на нервната система.
PROBALANCE - Магнезият в Pro Balance е за намаляване на умората и изтощението и за поддържане на електролитния баланс. 

Body mission

LR LIFETAKT Body Mission атрактивния начин за постигане на желаното от вас и нова самоувереност. В продължение на 28 дни получавате подкрепа в 3 направления: 1. Вкусни и лесни за приготвяне продукти; 2. Помощници, подпомагащи вашата диета; 3. Личен инструктор за отслабване

Vital Care

С LR LIFETAKT Vital Care повишавате жизнените си сили и енергията си. Перфектната основа са Aloe Vera Гелът с коприва и капсулите Reishi Plus. Това е базово решение, с което оптимално подкрепяте метаболизма, сърдечно-съдовата си система, както и функцията на кръвоносните съдове.

Seasonal Support

С LR LIFETAKT Seasonal Support получавате подкрепата, от която организмът ви се нуждае. Перфектната комбинация за вашето благосъстояние е Aloe Vera Гелът за пиене  с мед и капсулите Colostrum. Помогнете на съпротивителните сили на организма си с подходящите продукти.

Pro Activity

LR LIFETAKT Pro Activity ще помогне на тялото ви да запази и увеличи подвижността си. Витамин C в Aloe Vera Гела за пиене Active Freedom - изграждане на колаген за нормална функция на кръвоносните съдове и костите. Витамин D в капсулите Active Freedom допринася за поддържане на нормалното състояние на костите и за нормална мускулна функция.

Mental Power

Винаги давате най-доброто от себе си – в работата, в ученето, в семейството. Имате високи изисквания към себе си или другите изискват много от вас. Често всичко това води до стрес. LR LIFETAKT Mental Power ви дава енергия и спокойствие, за да се справяте уверено с напрегнатите ситуации в ежедневието. Витамин E в Mind Master допринася за защита на клетките от оксидантен стрес. Тиамин и витамин B12 в Mind Master допринасят за нормален енергиен метаболизъм. Витамин B12 в Mind Master допринася за нормална психическа функция. Магнезият в Pro Balance допринася за поддържането на електролитния баланс.

РАЗГЛЕДАЙТЕ БРОШУРАТА И ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ДОПЪЛВАЩИТЕ ПРОДУКТИ КЪМ ВСЯКА СЕРИЯ ЗА ОПТИМАЛЕН РЕЗУЛТАТ И ЗА ДРУГИТЕ ИЗГОДНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА ЛЮБИМИТЕ НИ ПРОДУКТИ! ЗАРАДВАЙТЕ СЕБЕ СИ И ВАШИТЕ БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛИ С УНИКАЛНИТЕ ПРОДУКТИ НА НЕМСКАТА КОМПАНИЯ LR HEALTH&BEAUTY!

Вашият коментар