CISTUS INCANUS ЦИСТУС ИНКАНУС LR LIFETAKT

Разпродажба!

Original price was: 292,90 лв..Current price is: 272,90 лв..

МОГЪЩАТА “КОЛАСТРА” ОТ РАСТИТЕЛЕН ПРОИЗХОД – ПРОТИВОВИРУСНО ДЕЙСТВИЕ ОТ LR И ЗА СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА
3×60 капсули + 3×250 грама чай + 1×30 мл спрей

▶️ Полифенолите в билката СПИРАТ разпространението на ВИРУСИТЕ, т.е. деактивират ги, като блокират H и N – антените, с които ВИРУСИТЕ се закрепват към човешките клетки. Така прекратяват размножаването им и ИНФЕКЦИИТЕ се потушават по-бързо.
▶️ При болки в УШИТЕ и ГЪРЛОТО, при разстройства на СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ ТРАКТ, заболявания на КОЖАТА и ЛИГАВИЦАТА, кожни раздразнения, лечение на РАНИ и кръвоспиране.
▶️ Екстракта от цистус инканус неутрализира свободните радикали и така ПРЕДОТВРАТЯВА вредните за клетките ОКСИДАЦИОННИ процеси, водещи до СТАРЕЕНЕ, поява на РАК и други заболявания.

▶️ Според изследване на Университета в Оснабрюк, действието му спира растежа на ракови клетки на гърдата.

Действа срещу ВИРУСИ, БАКТЕРИИ, акне
▶️ Стабилизира КРЪВООБРЪЩЕНИЕТО
▶️ Увеличава ПЛЪТНОСТТА на костите
▶️ Засилва ИМУННАТА система
▶️ Прочиства ЧРЕВНА флора, Детоксикира и ИЗХВЪРЛЯ тежките метали
▶️ Спомага за ОТХРАЧВАНЕ и изхвърляне на СЛУЗ от организма
▶️ Забавя СТАРЕЕНЕТО на кожата
▶️ Изгражда ЗАЩИТЕН ЕПИТЕЛЕН СЛОЙ в чревния тракт
▶️ При възпаление на СЛИВИЦИТЕ
▶️ При ВИРУСНИ заболявания
▶️ При НЕВРОДЕРМИТ и ГЪБИЧНИ заболявания
▶️ При заболяване на ВЕНЦИТЕ, ПАРАДОНТОЗА
▶️ При възпаления на ПИКОЧНИЯ МЕХУР
▶️ Действа срещу ХЕРПЕСИ и БРАДАВИЦИ

СЪДЪРЖАНИЕ НА КАПСУЛАТА
▶️ 72% екстракт от Cistus Incanus
▶️ С 20% цинк и 100% витамин С за дневна доза
▶️ Изцяло растителни капсули
▶️ Използват се фино нарязани листа, без части от стеблото и изрезки
▶️ Само от диворастящи растения CISTUS INCANUS
▶️ Без ГМО

СЪДЪРЖАНИЕ НА ЧАЯ
Този изключителен ЧАЙ е съставен от 95% чисти листа от памуклийка, смесени с 5% освежаваща мента, 100% натурални съставки, без аромати.

СЪДЪРЖАНИЕ НА СПРЕЯ
▶️ 86% екстракт от Cistus Incanus
▶️ Съдържа витамини С 38% от препоръчителния дневен прием и Е 42% от препоръчителния дневен прием, които подпомагат имунната система
▶️ Приятно свеж вкус на ментол и мента
▶️ Бърза и лесна употреба
▶️ Идеален за употреба по време на път
▶️ Дозира се лесно чрез впръскване в гърлото
▶️ Без ГМО

Изчерпан

Уведоми ме, когато продукта е наличен.

Описание

CISTUS INCANUS – или на български “лавдан”, “памуклийка”, “скална роза” – е малък ухаещ храст, който расте главно на почви, богати на магнезий в Южна Европа.

ДЕЙСТВИЕТО НА РАСТЕНИЕТО:
Полифенолите в билката СПИРАТ разпространението на ВИРУСИТЕ, т.е. деактивират ги, като блокират H и N – антените, с които ВИРУСИТЕ се закрепват към човешките клетки.Така пекратяват размножаването им и ИНФЕКЦИИТЕ се потушават по-бързо. При болки в УШИТЕ и ГЪРЛОТО, при разстройства на СТОМАШНО-ЧРЕВНИЯ ТРАКТ, заболявания на КОЖАТА и ЛИГАВИЦАТА, кожни раздразнения, лечение на РАНИ и кръвоспиране.

▶️Екстракта от цистус инканус неутрализира свободните радикали и така ПРЕДОТВРАТЯВА вредните за клетките ОКСИДАЦИОННИ процеси, водещи до СТАРЕЕНЕ, поява на РАК и други заболявания.

ЗДРАВЕТО ОЗНАЧАВА СИЛНА ИМУННА СИСТЕМА
По всяко време да бъдем напълно защитени – това е нашата мечта. CISTUS INCANUS (памуклийката) може да помогне за това с полифенолите, които съдържа. Това е диворастящо растение, срещащо се предимно в слънчевите южни страни. Листата на CISTUS INCANUS са особено богати на полифеноли. Ето защо LR използва само полезните листа, без стъбла и дървесина.

ВИТАМИН C
Известен със своето подсилващо имунната система действие, както и цинкът, който е един от най-известните микроелементи и има важна роля за функционирането на имунната система, тъй като участва в процесите на клетките, от които се състои тя. По-точно цинкът е важно вещество за функцията на протеините и ензимите в човешкия организъм. Той е най-често срещаният междуклетъчен компонент, необходим за разнообразните биологични процеси, сред които размножаване, промяна и изграждане на клетката. Също така участва активно в развитието и функционирането на имунната система. Недостигът му може да увеличи опасността от опортюнистични инфекции, особено при чувствителни хора.

cistus-incanus

CISTUS INCANUS – ПАМУКЛИЙКА – СКАЛНА РОЗА – ЛАВДАН

Цистус инканус, Памуклийка, скална роза, лавдан (Cistus incanus) представлява храстовидно растение, билка съхранила лечебните си качества през вековете, която се класифицира към семейство Лавданови (Cistaceae). Свободно растящо се открива в района на Средиземноморието. В миналото от гърците се е смятала за лечебно средство при много болести. Използва се за направата на чай, на билкови лекарства и като подправка.

Устройство на памуклийка
Скалната роза е слънцелюбиво растение. Растежът му е под формата на храст. Корените му се развиват в компанията на гъбички по тях, които осигуряват самостоятелен растеж на растението, без други видове в близост до него. Стъблата са червеникаво-кафяви на цвят, със срещуположно разположени на тях листенца. Листата са овални и плисирани, около 5 cм дълги.

Цъфти в розови или розово-лилави цветове, през периода от май до септември месец. Цветната чашка е с големина около 5 см в диаметър, със смачкани като хартиена салфетка венчелистчета.

400 години преди новата ера растението е установено в Северна Африка и Средния Изток. Днес вирее на неплодородни почви в Гърция и цялото Средиземноморие, предимно в южни страни.

▶️ Употребяват се листата и цветовете на растението.
▶️ Билката се характеризира с високо съдържание на полифеноли.

%d0%bf%d0%b0%d0%bc%d1%83%d0%ba%d0%bb%d0%b8%d0%b9%d0%ba%d0%b0

Установените в голям процент полифеноли в растението действат противовирусно. Екстрактът от цистус инканус притежава и изявена способност да неутрализира свободните радикали и да предпазва организма от оксидативен стрес, поява на раково заболяване и стареене. Успешно защитава клетките от вредители като тютюн, лекарства, алкохол, стрес, прекомерно физическо натоварване. Чаят от растението протектира сърцето и кръвоносната система. Полифенолите повлияват положително нивата на холестерол, предотвратяват стесняването на кръвоносни съдове и високото кръвно налягане, като така намаляват риска от образуване на съсиреци и тромби, предпазват от развитието на ракови заболявания и в същото време благоприятства терапията при установени такива.

Установено е, че билкови продукти от Cistus incanus инхибират причинителя на HIV инфекциите при ин витро изследвания. Екстракт от растението съдържа множество антивирусни фактори, които определят трудното развитие на резистентност от страна на вируса към билката. Поява на такава може да се установи 24 седмици след постоянно третиране на вируса с екстракт от памуклийка. С него са тертирани и вирусите Ебола и Мaрбург, като е установена антивирусна активност на Cistus incanus. Това изследване доказва, че екстракти от скална роза са активни и срещу новопоявили се вирусни причинители, които развиват животозастрашаващи заболявания при хора и животни.

Форми за приложение, в които скалната роза се предлага са: чай, капсули и спрей.

Начин на употреба на чай от цистус инканус

Запарка – една чаена лъжичка билка се залива с 250 милилитра вряла вода. Запарва се за 7-8 минути под капак. Прецежда се и се изпива за деня на малки глътки. Препоръчителната дневна доза на чая е до 3 чаши, а с цел превенция по 1 чаша на ден.
Отвара – 10 грама билка се добавят към 200 или 220 милилитра вода. Варят се 5 минути. Получената отвара се остава за 20 минути да се охлади и се прецежда. Тя е предназначена за уптреба предимно при тежки и хронични заболявания. Вътрешно се приема в количества от по 100 милилитра, 3-4 пъти на ден. Външно може да се прилага под формата на компреси, за миене и изплакване, за клизми (в количества от 150 до 200 милилитра).

Употребата на чая е безопасна, без предозиране и несъпроводена с поява на странични ефекти. Може да се подслади с мед или стевия, като вкусът му се подобрява и с добавянето на лимон към него. Може да го охладите с кубчета лед, а доовкусите с листа от мента.

Как чаят от памуклийка влияе върху човешкия организъм?

▶️ неговата ефективност в случай на инфекции е доказанa в клинични проучвания. Изключително богат е на полифеноли, поради което ефективно елиминира вирусни причинители. Премахва първите симптоми на възпаление на горните дихателни пътища. Използвайте го при появата на първи признаци на грип и настинка – резултатът е осезаем
▶️ антипролиферативните и цитотоксичните му свойства, облекчават състояние на увеличена простата при възрастни пациенти
▶️ действа детоксикиращо на организма, включително и при поразяването му от тежки метали. Препоръчва се за прием от пушачи
▶️ Cistus incanus се предписва при пърхот, псориазис, акне, екзема, пролиферация на кандида албиканс, хронични и повтарящи инфекция на синусите, различни микози на кожата и ноктите, инфекции, причинени от Staphylococcus аureus, херпес вирус, Helicobacter pylori инфекции и други състояния, причинени от пролиферация на нежелани вируси, бактерии и гъбички в организма. Помага и при невъзможност за провеждане на лечение с антибиотици. Оказва антиалергични ефекти

▶️ помага за предотвратяване на исхемична болест на сърцето, развитие на емболия и образуване на кръвни съсиреци
▶️ има подмладяващо, противовъзпалително и стимулиращо жизнеността организма действие
▶️ оказва патогенно въздействие и върху причинителя на Лаймската болест
▶️ използва се и при домашните любимци, като ги предпазва от бълхи и кърлеж
▶️ екстракт от памуклийка успешно се употребява за изплакване на устната кухина и поддържане на устната хигиена вместо популярните води за уста, които съдържат в по-големи или по-малки количества вредни вещества
▶️ няколко седмичното пиене на чай от скална роза осигурява значително намаляне миризмата на пот
▶️ всички положителни ефекти от употребата на чай от цистус инканус се появяват при редовна употреба в продължение на седмици, най-малко месец, а не прием на единични дози от време на време

Интересно за памуклийката

▶️ Растението, което се самозапалва. Как се случва това – преди да остарее и изсъхне, под влияние на околните високи температури то отделя вид смола наречена лабданум. Тя е с нисък праг на запалимост, като се възпламенява при температура на въздуха 30 градуса. Това се случва и със скалната роза – смолата по нея започва да гори при тази температура. Посипаните по земята семена на растението не горят. Напротив, високата температура помага за разпукване на твърдата им обвивката, а богатата на минерали в резултат на пожара почва спомага за тяхното покълване и растеж
▶️ Растението, което най-бързо се възпроизвежда след горски пожари
▶️ Растението с най-високо съдържание на полефеноли в Европа
▶️ Растението със символика във викторианската епоха – цветът на скалната роза е символ на “неизбежната смърт”. На езика на цветята е означавал “Аз ще умра утре”

▶️ Растение, което произвежда смола лабданум (още ладанова смола), от която чрез парна дестилация се получава тъмно жълто масло. То се използва като ароматизираща съставка на тестени изделия, дъвки и бонбони; перилни и почистващи препарати
▶️ През 1999 година му е присъдена титлата “Европейско растение 1999”
▶️ Памуклийката стига до Египет и Судан под формата на ладанова смола
▶️ В миналото се е пиел чай от цистус инканус за удоволствие и релаксация
▶️ В християнството смолата от скалната роза е важен компонент на тамян и дори като лекарство за различни заболявания на дихателните пътища, храносмилателния тракт, менструация и др.
▶️ Листата се използват също за приготвяне на дъбилни материали.

Внимание!
По време на бременност и кърмене, приемът на чай от памуклийка трябва да бъде задължително консултиран с лекар.

Пазарувай лесно и удобно!
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 4 до 6 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки, срокът на доставка може да бъде и до 10 работни дни, за което ще бъдете уведомени по телефона или по имейл.
Цената на Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, моля изберете опцията - Доставка до Офис на куриера!

Използваме услугите на куриерската фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне. Плащането се извършва при получаването на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма СПИДИ. При заплащане в брой, при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от СПИДИ, като лицензирани пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, независимо че имате издадена касова бележка за покупката си, в доказателство за извършеното плащане!

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889 775 650, всеки ден от 9:00 до 18:00 ч.

ПОРЪЧКА И ПОКУПКА

Посочените цени са за 1 брой (или комплект) в лева с ДДС. В цената на продукта не е включена цена за доставка и разходите по плащане, ако има такива. При поръчка, потребителят посочва основните данни според дадените в уебсайта опции. Задължително се посочват: име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка. Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се свърже с него по телефон или e-mail. Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона. Чрез натискане на бутона “Поръчай”, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор – него (потребителят) и КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗП). Условията за доставка на стоките са указани в уебсайта.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или от нейни служители на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Разходите за доставка се поемат от потребителя, който заплаща дължимата сума по доставката. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Запазваме си правото да поискаме клиентът да заплати целите или частично транспортните разходи за обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не го удовлетворява.

ОТКАЗ НА ДОСТАВКА

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:
а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
г) не е спазен срока на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Пратките се изпращат обратно по куриер като цената на куриерската услуга е за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗП, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. Когато стоката е подменена при доставката и това е невъзможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя, след като е извършен оглед да се установи несъответствието, без потребителят да заплаща допълнителни разходи. При скрит дефект на продукта са в сила гаранционните условия, описани в гаранционната карта. В случаите, когато потребителят получава гаранционна карта не от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, а от производителя, той се обръща директно към сервизите, посочени в нея. По силата на член 55 (ал.1) от ЗЗП потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКАТА

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е разкъсана, надраскана, употребявана или повредена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, когато е констатиран дефект, и за сметка на Клиента, когато няма видима причина за връщане на стоката. Молим да изпращате пратките, които връщате с икономичната услуга “3-5-8” на СПИДИ до офис гр. Пловдив, ул. Кукленско шосе 15, до поискване. С оглед спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към www.krasiviizdravi.com са неавансови, а преди изтичане на 14-дневния срок, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени споменати по-горе са с ДДС.

ОГРАНИЧЕНИЯ

Потребителите на уебсайта нямат право да извършват действия, които нарушават общо установени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и други подобни, нарушаващи или увреждащи права, или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на друго лице без неговото съгласие. Потребителите могат да се възползват свободно от ресурсите на уебсайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения. Потребителите нямат право да разпространяват чрез уебсайта порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

ОТГОВОРНОСТИ

В разделите от сайта определени за покупка на продукти, от потребителя се изисква да подаде и се събира определена информация. Тя е нужна в процеса на обработка на поръчката на потребителя. https://krasiviizdravi.com няма да използва тази информация по други начини, като с това гарантира спазването на конфиденциалността й. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в уебсайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки). КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до https://krasiviizdravi.com.

КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя или вносителя. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причини извън контрола на фирмата. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.

Всички други общи условия на krasiviizdravi.com

Приятно пазаруване в нашия онлайн магазин!

Вашият коментар