REISHI+ ГЪБА РЕЙШИ LR LIFETAKT

93,50 лв.

ИМПЕРАТОРСКА ГЪБА – Свръх мощна защита срещу най-страшните болести, дори и рак. Без аналог на пазара. С добавка на витамин С‼️

Гъбата рейши е природен адаптоген, богат на натурални антиоксиданти, биологично активни вещества, витамини, макро- и микроелементи. Притежава противотуморно, антиоксидантно, противовъзпалително, антибактериално, противовирусно, обезболяващо, спазмолитично, противоалергично, хепатопротекторно действие.

Благодарение на веществата, които съдържа (тритерпентините, полизахаридите и протеогликаните), има следните свойства:
■ Подпомага контролирането на нивата на холестерол и глюкоза в кръвта.
■ Съюзник на организма в противодействието срещу хипертонията.
■ Подобрява работата на черния дроб.
Възпрепятства натрупването на тромбоцити.
Представлява антихистамин.
■ Потиска образуването на тумори чрез имуномодулация или потискане на ангиогенезата.
■ Защитава клетките чрез неутрализиране на свободните радикали.
■ Има благоприятно въздействие при безсъние.
■ Допринася за нормален енергиен метаболизъм*
■ Намалява умората и изтощението**
■ За хора с нарушение във вестибуларният апарат

■ Допринася за нормална функция на кръвоносните съдове
■ Грижи се за нормалното състояние на костите и зъбите
■ Част от традициите на Далечния изток от хилядолетия
■ С екстракт и прах от Reishi
■ Продукт подходящ за вегани
■ Покрива 75 % от препоръчителния дневен прием на витамин C
■ Без лактоза
■ Обвивката на капсулите е изцяло от растителен произход
■ Съдържание: 30 капсули

Рейши+ е азиатска гъба с дълга история. До 20-ти век тя е била позната само в Китай, Япония и Корея, но междувременно Западният свят и науката обръщат внимание на уникалните и свойства. Рейши+ се препоръчва да се приема заедно с витамин С, който подсилва защитните функции на организма благодарение на антиоксидантното си действие. Една капсула Рейши+ осигурява 75% от дневната доза витамин C. Новият Рейши+ на LR с екстракт от гъбата Reishi предлага уникалните благотворни свойства на тази рядка гъба само в една капсула! Подсилен с витамин С, Рейши+ е хранителна добавка, необходима на организма всеки ден. Не съдържа генетично модифицирани съставки, нито лактоза и е продукт от растителен произход.

СЪСТАВ: Екстракт от гъба рейши (48%), прах от гъба рейши (20%), обвивка на капсулата (хидроксипропилметилцелулоза), витамин C (12%), антислепващ агент (магнезиеви соли на годни за консумация мастни киселини)

Препоръчителен прием
Превантивно: 1 капсула дневно
При тежки заболявания: 3 капсули дневно
* Витамин C допринася за нормален енергиен метаболизъм.
** Витамин C защитава клетките от оксидантен стрес и допринася за намаляване на умората и изтощението.

НАЙ-ИЗГОДНА ЦЕНА ЗА 1 ОПАКОВКА Е ТРОЙНИЯТ КОМПЛЕКТ REISHI

-
+

Описание

REISHI+ ГЪБА РЕЙШИ LR LIFETAKT КОМПЛЕКТ е азиатска гъба с дълга история. До 20-ти век тя е била позната само в Китай, Япония и Корея, но междувременно Западният свят и науката обръщат внимание на уникалните й свойства.

Рейши+ се препоръчва да се приема заедно с витамин С, който подсилва защитните функции на организма благодарение на антиоксидантното си действие. Една капсула Рейши+ осигурява 75% от дневната доза витамин C.

Витамн C (или аскорбинова киселина) е водорастворим витамин. Играе роля за правилното функциониране на човешкия организъм и е необходим за различните метаболитни функции като синтезиране на колаген, освобождаване на различни хормони на надбъбречните жлези, а също така и за синтеза на костите, зъбите, венците и кръвта.

Приемането на витамин С, който има антиоксидантно действие, може да помогне на организма при неутрализирането на вредното действие на свободните радикали.

Дневната нужда на човека от витамин C достига до 80 мг. Основните източници са пресните зеленчуци и най-вече цитрусовите плодове. Липсата на този витамин причинява заболяването скорбут, за което са характерни увреждания на зъбите, нарушения в съсирването на кръвта и анемия.

Новият Рейши+ на LR с екстракт от гъбата Reishi предлага уникалните благотворни свойства на тази рядка гъба само в една капсула! Подсилен с витамин С, Рейши+ е хранителна добавка, необходима на организма всеки ден.

Не съдържа генетично модифицирани съставки, нито лактоза и е продукт от растителен произход. PEISHI+ ГЪБА РЕЙШИ LR LIFETAKT КОМПЛЕКТ

*Хранителните добавки не заместват разнообразното и балансирано хранене, което е от особено значение за здравословен начин на живот

За какви болести помага гъбата рейши и дали можем да преборим рака с нея. Дозировка и противопоказания. Можем ли да даваме рейши на деца.

Гъбата рейши (Ganoderma lucidum), се използва в Източната медицина повече от 2 хиляди години. Рейши е японското й име, с което става известна. Китайците я наричат Линг Ши – гъбата на безсмъртието и я поставят на първо място по лечебни свойства, дори преди женшена!

Рейши е „капризна“ гъба, доста взискателна към околната среда и в дивата природа се е срещала изключително рядко. Расте на изсъхнали сливови дървета. Според Авицена, от 10 хиляди диви сливи само на 10 могат да се развият рейши. Затова ценната гъба е била извънредно скъпа и за лечение са я използвали само в императорското семейство и единици благороднически семейства.
През 1972 г. в резултат на 15-годишни опити, в Япония разработват технология за култивиране на гъбите рейши, с което започва масовото им производство.

В наши дни гъбите рейши се отглеждат в гъбени ферми, където се поддържат специални климатични условия за прорастване на гъбените спори. По качество и лечебни свойства култивираните гъби рейши не отстъпват на диворастящите.

Гъбите рейши се отглеждат върху пънчета или отрязани стволове на плодови дървета (гъбите са плодоносящи 4-5 години) или върху стерилизирани и обогатени с хранителни вещества стърготини от листвени и хвойни породи дървета. Рейши расте доста бавно.

Химически състав на рейши.

Химическият състав на гъбата рейши е доста сложен и богат. Изследван е от японски и американски учени. Съдържа микроелементи (особено високи нива на германий), органични киселини, полизахариди, кумарини, витамини, фитонциди. Рейши съдържа и знаменитите бета-глюкани, на които се дължи противораковият им ефект.

ДЕЙСТВИЕ

Лечението с гъби би трябвало да е първата стъпка за справяне със синдрома на хроничната умора, при чести промени на настроението, при случаи на така наречения синдром на градската умора. Животът в големия град е източник на ежедневен стрес, който, натрупвайки се, води до чувство на тревожност и може да причини сериозни заболявания.

рейши, гъба, противопоказания, цена, мнения

В природата гъбите рейши се срещат изключително рядко, растат основно на сливови дървета

Уникалните свойства на рейши помагат на организма да регулира психическия фон и оказват хармонизиращо въздействие на централната нервна система.

Тайната на това магическо въздействие е, че рейши стимулира производството на ендорфин – хормона на щастието. При това рейши действа доста по-ефективно от бананите и шоколада и не води до трупане на излишни килограми.

Преди да се сдобиете с рейши и да започнете лечението, трябва да сте наясно, че са ви необходими воля и търпение – лечението с гъби е дълготраен процес.

За постигане на желания ефект са необходими поне три месеца постоянен прием, а нередки са случаите, когато гъбите трябва да се пият и шест месеца. Но гъбите действат и вие ще се убедите сами, стига да не се откажете някъде по средата.

Няма опасност от създаване на привикване към гъбите.

Също така медицинските гъби нямат токсичен ефект и не предизвикват замайване. Няма проблем и да ги пиете заедно с други лекарства и билки.


Основните лечебни свойства на гъбата рейши се свеждат до следните основни точки:

Първото ниво на въздействие на гъбата рейши върху организма е силният й противотуморен ефект. В този случай можете да използвате рейши в комбинация с друга гъба, например шийтаке, тъй като съчетаването на два вида гъби взаимно усилва и хармонизира действието им. Използването на гъби заедно с традиционните методи на лечение на рак помага за значително намаляване на туморите – както доброкачествените, така и злокачествените.

Второто ниво на въздействие на гъбите е върху сърдечно-съдовата система. Отличително е, че точно гъбата рейши превъзхожда в пъти останалите гъби в това отношение.

На трето ниво въздействието на рейши е доста необичайно. Лечебните гъби се използват успешно в психиатрията и рейши е една от най-добрите гъби в това отношение. С нейна помощ се регулират разстройства на психиката, тревожни състояния, някои отчети съдържат и данни за положителен ефект при епилепсия.

Четвърто ниво – рейши ефективно въздейства върху алергични прояви и заболявания на дихателните пътища, благодарение на полизахарида ланостан, съдържащ се в гъбата и забавящ развитието на антитела. Откритието на ланостана прави сериозен пробив в лечението на такива упорити заболявания като бронхиална астма и атопичен дерматит.

Рейши се препоръчва като ефективно натурално помощно средство за профилактично и комплексно лечение на следните заболявания:

Злокачествени и доброкачествени образувания. Противотуморният ефект на медицинските гъби се изследва активно през последните десетилетия. Уникалните свойства на рейши я правят практически универсална за противотуморна терапия. Може да се използва в комбинация с други гъби за по-добър ефект.

Официално е потвърдено положителното въздействие на рейши при следните видове рак:

Рак на простатата
Рак на хранопровода
Рак на белите дробове
Рак на панкреаса
Рак на мозъка
Рак на черния дроб
Рак на бъбреците
Рак на костите
Саркома

■Сърдечно-съдови заболявания: атеросклероза, артериална хипертония, исхемична болест на сърцето, тромбози, тромбофлебит, облитериращ ендартериит, сърдечна недостатъчност, инфаркт, инсулт и др.
В гъбата рейши присъства комплекс от вещества (полизахариди, триптеноиди, нуклеотидът аденозин, фосфор, калций, калий, магнезий, германий, полиненаситени мастни киселини и др.), които регулират кръвното налягане, намаляват лошия холестерол в кръвта, препятстват тромбообразуването. Също така подобряват кислородното снабдяване на миокарда, възстановяват нормалния ритъм и сила на сърдечните съкращения.
■Различни алергични заболявания. Прилагането на гъбата рейши предотвратява образуването на алергичен оток, а също така и спомага премахването на характерния за алергичния дерматит сърбеж и парене на кожата.

култивиране на рейши, гъба, цена, противопоказания, мнения

Рейши се култивират в специални оранжерии, където се създават специални условия за покълване на спорите

Това е свързано със съдържащите се в гъбата ганодермови киселини, които потискат производството на хистамин, съпътстващо алергичната реакция. Антихистаминово действие имат също така и присъстващите в гъбата рейши редица имуномодулиращи протеини, флавоноиди, калций, магнезий.
■ Вирусни заболявания – респираторни вирусни инфекции, херпес, вирусен стоматит и т.н.
■ Автоимунни заболявания – лупус (вълчанка), бронхиална астма, ревматоиден артрит, множествена склероза, склеродермия, атопичен дерматит, заболявания на щитовидната жлеза.
■ Съдържащите се в гъбата рейши полизахарид ланостан и други природни имуномодулатори способстват удължаването периода на ремисия при автоимунните заболявания.
■ Болести на стомашно-чревния тракт – язва на дванадесетопръстника и стомаха, пранкреатит, гастрит, колит и др.
■ Съдържащите се в рейши тритерпеноиди, флавоноиди, магнезий и витаминът В3 в комплексно съчетание оказват спазмолитично и болкоуспокояващо действие, способстват отпускането на гладката мускулатура на червата.
■ Ендокринни заболявания: диабет.

Дозировка. Как да пием ГЪБАТА РЕЙШИ?

Обичайната доза е 1 грам на ден в продължение на 3-6 месеца. Така се пие рейши за повечето заболявания, както и профилактично.
За автоимунни заболявания – 3 грама на ден.
При туморни образувания дозата е от 3 до 9 грама на ден.

Проведените изследвания сочат, че приемът на повече от 9 грама на ден не носи допълнителни ползи и ефектът не се променя. Това означава, че няма смисъл от доза, по-голяма от 9 грама на ден, независимо от заболяването, защото по-големите количества не могат да се усвоят и просто се изхвърлят.

Добра и често използвана противотуморна формула е рейши в съчетание с друга гъба (шийтаке, майтаке, кордицепс, кориолус, агарик) – общото им количество не бива да превишава 9 грама, но стандартно, ако болестта не е в прекалено напреднал стадий, е достатъчно 3 грама на ден в продължение на 6 месеца. Плюс витамин С – 1 грам на ден.

Важно е да знаете, че не можете да предозирате, рейши е неотровна гъба и не може да ви повлияе зле. REISHI+ ГЪБА РЕЙШИ LR LIFETAKT КОМПЛЕКТ

Но все пак има случаи, в които не е желателно да приемате витални гъби.

Посъветвайте се с медицинско лице и правете редовно кръвни изследвания, ако все пак решите да приемате рейши, в следните случаи:
■ Бременност
■ Кърмене
■ При деца до 1-годишна възраст
■ При склонност към кръвотечения

За да изчислите колко капсули на ден трябва да приемате, погледнете колко рейши се съдържа в една капсула.

Съгласно упътването, в една опаковка Рейши, произведена от компанията LR Health&Beauty се съдържат 30 капсули със съдържание на Рейши от 15.2 г. В такъв случай една капсула съдържа 506 мг.

Ако предполагате да пиете по 1 грам на ден, то ще са ви необходими 2 капсули дневно, и опаковката ще ви стигне за 15 дни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГЪБА РЕЙШИ

РАК И КАКВО ДРУГО ЛЕКУВА ГЪБА РЕЙШИ 

Пазарувай лесно и удобно!
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 4 до 6 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки, срокът на доставка може да бъде и до 10 работни дни, за което ще бъдете уведомени по телефона или по имейл.
Цената на Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, моля изберете опцията - Доставка до Офис на куриера!

Използваме услугите на куриерската фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне. Плащането се извършва при получаването на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма СПИДИ. При заплащане в брой, при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от СПИДИ, като лицензирани пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, независимо че имате издадена касова бележка за покупката си, в доказателство за извършеното плащане!

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889 775 650, всеки ден от 9:00 до 18:00 ч.

ПОРЪЧКА И ПОКУПКА

Посочените цени са за 1 брой (или комплект) в лева с ДДС. В цената на продукта не е включена цена за доставка и разходите по плащане, ако има такива. При поръчка, потребителят посочва основните данни според дадените в уебсайта опции. Задължително се посочват: име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка. Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се свърже с него по телефон или e-mail. Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона. Чрез натискане на бутона “Поръчай”, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор – него (потребителят) и КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗП). Условията за доставка на стоките са указани в уебсайта.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или от нейни служители на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Разходите за доставка се поемат от потребителя, който заплаща дължимата сума по доставката. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Запазваме си правото да поискаме клиентът да заплати целите или частично транспортните разходи за обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не го удовлетворява.

ОТКАЗ НА ДОСТАВКА

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:
а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
г) не е спазен срока на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Пратките се изпращат обратно по куриер като цената на куриерската услуга е за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗП, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. Когато стоката е подменена при доставката и това е невъзможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя, след като е извършен оглед да се установи несъответствието, без потребителят да заплаща допълнителни разходи. При скрит дефект на продукта са в сила гаранционните условия, описани в гаранционната карта. В случаите, когато потребителят получава гаранционна карта не от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, а от производителя, той се обръща директно към сервизите, посочени в нея. По силата на член 55 (ал.1) от ЗЗП потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКАТА

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е разкъсана, надраскана, употребявана или повредена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, когато е констатиран дефект, и за сметка на Клиента, когато няма видима причина за връщане на стоката. Молим да изпращате пратките, които връщате с икономичната услуга “3-5-8” на СПИДИ до офис гр. Пловдив, ул. Кукленско шосе 15, до поискване. С оглед спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към www.krasiviizdravi.com са неавансови, а преди изтичане на 14-дневния срок, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени споменати по-горе са с ДДС.

ОГРАНИЧЕНИЯ

Потребителите на уебсайта нямат право да извършват действия, които нарушават общо установени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и други подобни, нарушаващи или увреждащи права, или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на друго лице без неговото съгласие. Потребителите могат да се възползват свободно от ресурсите на уебсайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения. Потребителите нямат право да разпространяват чрез уебсайта порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

ОТГОВОРНОСТИ

В разделите от сайта определени за покупка на продукти, от потребителя се изисква да подаде и се събира определена информация. Тя е нужна в процеса на обработка на поръчката на потребителя. https://krasiviizdravi.com няма да използва тази информация по други начини, като с това гарантира спазването на конфиденциалността й. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в уебсайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки). КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до https://krasiviizdravi.com.

КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя или вносителя. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причини извън контрола на фирмата. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.

Всички други общи условия на krasiviizdravi.com

Приятно пазаруване в нашия онлайн магазин!

Вашият коментар