MIND MASTER LR LIFETAKT КОМПЛЕКТ+ПОДАРЪК MIND MASTER EXTREME

Разпродажба!

Original price was: 217,80 лв..Current price is: 186,70 лв..

5×500 ml

Хранителната добавка със специално съчетана комбинация от микрохранителни вещества подпомага активния начин на живот. Ефективни микрохранителни вещества като витамин B1 и B12 подпомагат енергийния метаболизъм на организма. Желязото допринася за нормална когнитивна функция. Освен това Mind Master защитава клетките от оксидативен стрес. Mind Master Green е с натурален вкус, който се дължи на високата концентрация на растителни екстракти, и затова има леко горчива нотка. Подсладен е със стевия – чиста растителна съставка със силни подслаждащи свойства. Зеленият цвят на Mind Master се дължи основно на съдържащия се в него хлорофил. Растенията използват това натурално багрилно вещество, за да фотосинтезират. Хлорофилът служи за усвояването на енергията
от слънчевата светлина. По този начин това вещество е сред найважните продуценти на енергия на планетата. Тъй като това е натурална съставка, може да има леки разлики в цвета на Mind Master. Mind Master Red има вкус на червено грозде. Той е особено натурален и както и при Mind Master Green се дължи на високата концентрация на растителни екстракти и затова има леко горчива нотка. Основният вкус се придава от сока от червено грозде. Подсладен е със стевия – чиста растителна съставка със силни подслаждащи свойства.
Защитава клетките1 от оксидантен стрес
Допринася за нормален енергиен метаболизъм3
Допринася за нормална функция на нервната система2
Намалява умората и изтощението3
Допринася за нормална когнитивна функция4
За повишаване на умствената и физическата работоспособност
Номер 1 в борбата със стреса1

По-дълга издръжливост с Mind Master3
Неутрализира оксидантния стрес1
Защитава клетките на тялото
Препоръчителен прием: 80 мл дневно
1Витамин E защитава клетките от оксидантен стрес.
2Тиамин допринася за нормална функция на нервната система, за нормална психическа функция и за нормална сърдечна функция.
3Витамин B12 подпомага енергийния метаболизъм, както и нервната система и намалява умората и изтощението.
4Желязото допринася за нормална когнитивна функция.

Mind Master е включен в Kolner Liste® (Кьолнски списък), в който се публикуват продукти с минимален допинг риск.

МОЖЕТЕ ДА ИЗБЕРЕТЕ 5 БРОЯ ОТ ЗЕЛЕНАТА ИЛИ ЧЕРВЕНАТА ФОРМУЛИ ИЛИ СМЕСЕНО ОТ ДВАТА ВИДА

Изчерпан

Уведоми ме, когато продукта е наличен.

Описание

MIND MASTER LR LIFETAKT КОМПЛЕКТ+ПОДАРЪК MIND MASTER EXTREMEПървият продукт в света, който е изцяло фокусиран върху темата стрес! Физическият стрес е неутрализиран, а тялото и умът получават нова, свежа енергия. По-дълга издръжливост, по-голяма работоспособност, повече енергия – сега това е много лесно с MIND MASTER!

MIND MASTER защитава ефективно тялото и клетките от оксидантен стрес, т.е. от твърде голям брой свободни радикали. Едновременно с това подпомага енергийния метаболизъм, както и когнитивните и психологическите функции. Освен това Mind Master намалява ефективно умората и изтощението, за да сте по-издръжливи в ситуации на стрес!
В периоди на стрес тялото ни се нуждае от особено много енергия под формата на микрохранителни вещества. Изследвания на LR показват как Mind Master може да повиши концентрацията на микрохранителни вещества в кръвта. Но също така от огромно значение за LR е и отличното качество на Mind Master.

1. Кое прави MIND MASTER толкова уникален?

Mind Master е световна новост от LR. Уникален продукт, изцяло фокусиран върху темата стрес. Не само намалява последиците от стреса, а и повишава силата на тялото и ума.

2. Как действа MIND MASTER?

Физическият стрес е намален, тъй като антиоксиданти (ресвератрол, зелен чай, витамин E и селен) ефективно неутрализират свободните радикали. Същевременно се повишава физическата и умствената енергия. За това спомагат специално подбрани и комбинирани микрохранителни вещества. Ето някой от тях: Витамини B1, B9, B12, холин, желязо, коензим Q10 и L-карнитин. Това е потвърдено в научно изследване. Подбраната комбинация от намаляващи стреса и повишаващи постиженията съставки в Mind Master е абсолютно уникална. Конкурентните продукти най-често са предназначени за един от компонент. Еин за намаляване на стреса, дуг за повишаване на умствената или за повишаване на физическата енергия.

3. Кога трябва да приемам MIND MASTER?

Приемайте Mind Master преди хранене. Моля, следете за това, да пиете Mind Master винаги по едно и също време на деня. Препоръчва се редовна употреба за по-продължителен период от време. Практичната бутилка от 500 мл е достатъчна за 6 дни при препоръчителна дневна доза от 80 мл. 80 мл са равни по принцип на малко по-малко от половин водна чаша.

4. Как трябва да се приема MIND MASTER? Може ли към него да има непоносимост?

Mind Master е хранителна добавка, изцяло фокусирана върху стреса. Той защитава тялото и клетките от оксидантен стрес. Тоест от прекалено голям брой опасни свободни радикали, чието образуване се увеличава при стрес. Освен това Mind Master съдържа ценни микрохранителни вещества. Тези вещества подпомагат умствената и физическата работоспособност. За да може да постигне това, Mind Master съдържа висока концентрация на антиоксиданти. Тук спадат най-вече т.нар. танини, които принадлежат към групата на полифенолите. Тези полифеноли с горчив вкус са познати като силни антиоксиданти. Те могат да бъдат причина при някои хора да се появи гадене. Това се случва особено ако са приети на гладен стомах. Това явление е познато и при зеления чай, който както е известно, също има високо съдържание на тези полезни антиоксиданти. Ако се пие на гладно, той може също да предизвика леко гадене при някои хора.

В действителност се препоръчва приемът на Mind Master да става преди хранене. Това ускорява усвояването на веществата от организма. При малко вероятните случаи на гадене обаче Mind Master може безпроблемно да се приема и след хранене – например след обяд. Смесването с плодови сокове може да помогне за повишаване на поносимостта.

5. Защо MIND MASTER е зелен на цвят?

Зеленият цвят на Mind Master се дължи главно на съдържащия се в него хлорофил. Това натурално багрилно вещество участва във фотосинтезата на растенията. При този процес хлорофилът служи за получаване на енергия от слънчевата светлина. По този начин хлорофилът е един от най-важните продуценти на енергия на нашата планета. Тъй като става въпрос за натурална съставка, цветът на Mind Master може леко да варира.

6. На какво се дължи специфичният вкус на MIND MASTER?

Вкусът е изключително натурален и се дължи на високата концентрация на антиоксиданти от растителни екстракти и ето защо има лек горчив привкус. Вкусът е завършен от иновативната съставка стевия – чисто натурално вещество с голяма подслаждаща сила.

7. Могат ли и деца да приемат MIND MASTER?

Деца в училищна възраст и младежи могат без притеснение да пият Mind Master.

8. Може ли MIND MASTER заради съдържанието си на Алое Вера да замени приема на гелове за пиене Алое Вера?

Висококачественият гел Алое Вера със своите познати предимства също се съдържа в Mind Master. Съдържанието на Алое Вера е с по-малка концентрация в полза на антиоксидантите. Ето защо Mind Master не може да замени приема на геловете за пиене Алое Вера.MIND MASTER FORMULA RED LR LIFETAKT

9. Защо MIND MASTER съдържа съставката Алое Вера?

В изследвания на проф. Джо А. Винсъне доказано, че чистият гел от листата на Алое Вера може да повиши бионаличността на витамините. Така например тялото усвоява с 269% по-добре витамин Е в комбинация с чист гел от листата.

10. Как LR гарантира високото качество на Mind Master?

SGS INSTITUT FRESENIUS контролира качеството много обстойно, като се започне от съставките и се стигне до отделните производствени фази. Крайният продукт също се проверява чрез тайни тестови покупки. Така желаният SGS FRESENIUS Quality seal служи като обективно потвърждение за безупречно високото качество на Mind Master.

11. Мога ли да смесвам MIND MASTER със сокове?

Да, смесването със сокове или вода няма негативно влияние върху действието на Mind Master.

12. Може ли MIND MASTER да се приема от диабетици?

Mind Master съдържа само малко количество захари под формата на декстроза. Дневната доза от 80 мл съдържа 0,87 хлебни единици (ХЕ). При съмнения, доколко е подходящ за диабетици, е най-добре да се консултирате с вашия лекар.

13. Подходящ и полезен ли е MIND MASTER за животни?

Mind Master е тестван от много хора в проучвания и е показал изключително положителни резултати. Досега не са провеждани изследвания с животни, тъй като става въпрос за хранителна добавка за хора, а не за животни. Приложението при животни е по преценка на собственика. Допълващите храни за животни са обект на напълно различни законови предписания. Особено консервантите могат да са опасни за животните. Не разполагаме с информация за уместността и допустимостта на продукта като допълваща храна за животни.

14. Трябва ли MIND MASTER да се приема еднократно или на няколко пъти през деня?

Mind Master е разработен така, че еднократен прием на ден е достатъчен. Разделянето му на няколко дози през деня не е необходимо. Mind Master е предвиден за целева група, която е подложена на силно натоварване и изтощение. За такива хора е важно приемът да бъде възможно най-лесен и удобен.

15. Може ли в началото на приема да се получи първоначално „влошаване” както при Алое Вера? Трябва ли да се започне с малка дневна доза, която постепенно да се увеличава до 80 мл на ден?

Опитът от досегашните тестове не показва такива индикации. Тъй като в дневната доза Mind Master се съдържа само малко количество Алое Вера, по-скоро не може да се очаква подобно първоначално влошаване. Все пак то не може да се изключи напълно, особено при хора със силно чувствителен организъм. Тези хора трябва да започнат с по-малки дози и постепенно да достигнат дневната доза от 80 мл.

16. Може ли MIND MASTER да се приема по време на бременност?

Бременните жени също се нуждаят от минерали, витамини и антиоксиданти. Ето защо Mind Master може да се приема и от бременни, по принцип след първите три месеца. То е потвърдено от INSTITUT FRESENIUS Quality Seal– един от най-строгите печати за качество на пазара!

LR HEALTH&BEAUTY си поставя най-високите критерии за качество по отношение на своите продукти. MIND MASTER НА LR е сертифициран продукт и редовно проверяван от независимия изследователски институт SGS INSTITUT FRESENIUS. Той е един от най-критичните за качество на пазара. Извършва непрекъснат контрол върху качеството на продуктите и на целия производствен процес.

ПРОЧЕТЕТЕ ЗА КОЕНЗИМ Q

Пазарувай лесно и удобно!
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 4 до 6 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки, срокът на доставка може да бъде и до 10 работни дни, за което ще бъдете уведомени по телефона или по имейл.
Цената на Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, моля изберете опцията - Доставка до Офис на куриера!

Използваме услугите на куриерската фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне. Плащането се извършва при получаването на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма СПИДИ. При заплащане в брой, при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от СПИДИ, като лицензирани пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, независимо че имате издадена касова бележка за покупката си, в доказателство за извършеното плащане!

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889 775 650, всеки ден от 9:00 до 18:00 ч.

ПОРЪЧКА И ПОКУПКА

Посочените цени са за 1 брой (или комплект) в лева с ДДС. В цената на продукта не е включена цена за доставка и разходите по плащане, ако има такива. При поръчка, потребителят посочва основните данни според дадените в уебсайта опции. Задължително се посочват: име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка. Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се свърже с него по телефон или e-mail. Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона. Чрез натискане на бутона “Поръчай”, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор – него (потребителят) и КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗП). Условията за доставка на стоките са указани в уебсайта.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или от нейни служители на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Разходите за доставка се поемат от потребителя, който заплаща дължимата сума по доставката. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Запазваме си правото да поискаме клиентът да заплати целите или частично транспортните разходи за обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не го удовлетворява.

ОТКАЗ НА ДОСТАВКА

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:
а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
г) не е спазен срока на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Пратките се изпращат обратно по куриер като цената на куриерската услуга е за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗП, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. Когато стоката е подменена при доставката и това е невъзможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя, след като е извършен оглед да се установи несъответствието, без потребителят да заплаща допълнителни разходи. При скрит дефект на продукта са в сила гаранционните условия, описани в гаранционната карта. В случаите, когато потребителят получава гаранционна карта не от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, а от производителя, той се обръща директно към сервизите, посочени в нея. По силата на член 55 (ал.1) от ЗЗП потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКАТА

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е разкъсана, надраскана, употребявана или повредена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, когато е констатиран дефект, и за сметка на Клиента, когато няма видима причина за връщане на стоката. Молим да изпращате пратките, които връщате с икономичната услуга “3-5-8” на СПИДИ до офис гр. Пловдив, ул. Кукленско шосе 15, до поискване. С оглед спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към www.krasiviizdravi.com са неавансови, а преди изтичане на 14-дневния срок, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени споменати по-горе са с ДДС.

ОГРАНИЧЕНИЯ

Потребителите на уебсайта нямат право да извършват действия, които нарушават общо установени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и други подобни, нарушаващи или увреждащи права, или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на друго лице без неговото съгласие. Потребителите могат да се възползват свободно от ресурсите на уебсайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения. Потребителите нямат право да разпространяват чрез уебсайта порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

ОТГОВОРНОСТИ

В разделите от сайта определени за покупка на продукти, от потребителя се изисква да подаде и се събира определена информация. Тя е нужна в процеса на обработка на поръчката на потребителя. https://krasiviizdravi.com няма да използва тази информация по други начини, като с това гарантира спазването на конфиденциалността й. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в уебсайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки). КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до https://krasiviizdravi.com.

КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя или вносителя. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причини извън контрола на фирмата. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.

Всички други общи условия на krasiviizdravi.com

Приятно пазаруване в нашия онлайн магазин!

Вашият коментар