SUPER OMEGA КАПСУЛИ LR LIFETAKT КОМПЛЕКТ

Разпродажба!

Original price was: 350,00 лв..Current price is: 282,80 лв..

4 опаковки x 60 капсули
ЗА ЗДРАВЕТО НА СЪРЦЕТО И В ПОДКРЕПА НА МОЗЪЧНАТА ДЕЙНОСТ –
OMEGA мастните киселини EPA и DHA от натурално рибено масло подпомагат здравето и функциите на сърцето. Най-доброто от морето – и то с чиста съвест, тъй като LR използва маслото от риби, за които е следван принципът на устойчивия риболов.
Капсули за здравето на сърцето1
С високо съдържание на EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина)
Само от свободно живеещи скумрии, сардини и риба тон
Само от устойчив риболов, с печат „Friend of the Sea“
Съдържание: 60 капсули
1 EPA и DHA допринасят за нормална сърдечна функция. Затова е необходимо да се приемат минимум 250 мг EPA и DHA на ден.

Предимства на SUPER OMEGA КАПСУЛИ LR LIFETAKT
Само от свободно живеещи скумрии, сардини и риба тон от южноамериканската част на Тихия океан
Сертифициран улов и преработка по принципите на устойчивия риболов с печат „Friend of the Sea“
Без ГМО (генномодифицирани технологии)
Съдържа 1260 mg Омега-3 мастни киселин, 420 mg DHA, 630 mg EPA, 117 mg бета-глюкан, рибено масло – 41%, масло от вечерна иглика – 13% и фибри от ечемик.Омега-3 мастните киселини EPA (ейкозапентаенова киселина) и DHA (докозахексаенова киселина) са важни за поддържането на правилната сърдечна функция, затова е необходимо да се приемат минимум 250 мг EPA и DHA на ден.) Те влияят например значително на стойностите на липидите в кръвта и подпомагат течливостта на кръвта.

СЪСТАВ: Съставки: рибено масло (41 %), желатин, масло от вечерна иглика (13 %), съдържащи бета-глюкан ечемичени влакна, влагозадържащ агент (глицерин), емулгатор (моно- и диглицериди на годни за консумация мастни киселини), палмоядрено масло, оцветител (железен оксид). Съдържа глутен.

Изчерпан

Уведоми ме, когато продукта е наличен.

Описание

SUPER OMEGA КАПСУЛИ LR LIFETAKT

Препоръчителният дневен прием е 3 капсули на ден, доза, която съдържа 1260 мг Омега-3, 630 мг EPA, 420 мг DHA и 117 мг b-глюкан. SUPER OMEGA мастни киселини освен Омега-3 мастни киселини съдържа и масло от вечерна иглика, което представлява основно y-линолова киселина, една необходима Омега-6 мастна киселина с противовъзпалителен ефект, както и b-глюкан от ечемични влакна.
B-глюканът принадлежи към групата на разтворимите фибри и изследвания показват, че има липидо намаляващи свойства.

SUPER OMEGA съдържа ценни полиненаситени мастни киселини, които произлизат от два важни източника: рибеното масло и масло от вечерна иглика. Въпросното рибено масло се извлича от риби, свободно обитаващи моретата, богати на ценен планктон. На това се дължи и високата концентрация на EPA и DHA в SUPER OMEGA.

В заключение можем да кажем, че ползите от мастните киселини и в частност Омега-3, са многобройни. Добре е да се включват в храната, или под формата на хранителни добавки. Съгласно с изложеното дотук, SUPER OMEGA има ценен принос за здравето на сърцето

ДЕЙСТВИЕ НА SUPER OMEGA

ПРИ ХОЛЕСТЕРОЛ
Доказано е, че омега-3 регулират липидната обмяна, като намаляват стойностите на холестерол и триглицериди и повишават нивото на добрия холестерол – важен за изграждането на нови клетки. Най-правилно поведение при висок холестерол е да се наблегне на консумацията на мазни риби, но това не винаги е възможно.

По тази причина при висок холестерол, който е рисков показател за инсулт и инфаркт, е добре да се приемат някои хранителни добавки. Последните изследвания показват, че най-бързо и пълноценно се усвояват продуктите с масло от атлантически скариди – Krill Oil. Да не забравяме също, че помощник в битката с холестерола е и лененото семе.

С една уговорка – че е по-добре да се приема именно под формата на семе или ленено брашно, тъй като усвояването чрез ленено масло е по-дълъг процес и резултатите идват бавно.

ПРИ ПСОРИАЗИС
Приемът на омега-3 под различни форми доказано подобрява състоянието на кожата и повлиява положително кожни заболявания като екземи и псориазис. Омега-3 потиска възпалителните процеси, оптимизира храненето на епителните клетки и влажността на кожата и стартира оздравителни процеси.

Проблемните зони видимо се променят, като намаляват участъците с лющене и разраняване, плаките изтъняват и кожата се успокоява. В краткосрочен план не може да се говори за окончателно оздравяване, но положителните промени са видими.

ПРИ ДИАБЕТ

Диабетът е една от болестите на новото време – става дума за огромния брой хора, които засяга. Сред факторите, които играят решаваща роля за проявата й, е храненето. Редукцията на храни, които съдържат омега-3, се сочи като доказано условие за отключването на диабет от втори тип.

Десетгодишни изследвания в Австралия доказват, че редовната консумация на риба намалява тази опасност. При болни от диабет се забавят усложненията, които обикновено влошават общото здравословно състояние и причиняват преждевременна смърт.

ПРИ ДЕПРЕСИЯ

Приемът на достатъчни количества омега-3, а също и омега-6, влияе положително върху изграждането на клетъчните обвивки на невроните. Подобрява се и проводимостта на нервните пътища и качеството на сигналите, които клетките си предават.

Тези условия са решаващи за състоянието на нервната система като цяло, за нейния баланс и за преодоляването на състоянията на тревожност и депресиите. При прием на храни с тази съставка или на хранителни добавки с омега-3 се наблюдават видими промени в настроението и поведението, мобилизацията за всекидневни дейности и самооценката, особено при възрастни хора.

ПРИ РЕВМАТОИДЕН АРТРИТ

Съществуват редица изследвания с автори от различни страни, които изследват въздействието на омега-3 върху възпалителните заболявания на кости и стави. Доказано е и чрез традициите на народи, че честата консумация на риба и продукти от рода на ленено масло потиска възпалителните процеси в ставите, спасява от болки и сутрешна скованост.

Действа ефективно и при диагнози като ревматоиден артрит, което е автоимунно заболяване. Редовният прием на омега-3 облекчава състоянието и позволява да се намали приемът на традиционните медикаменти при ревматоиден артрит, които в дългосрочен план причиняват доста странични въздействия с негативен характер.

ПРИ МНОЖЕСТВЕНА СКЛЕРОЗА

Маслото от сьомга не случайно се препоръчва на хора с множествена склероза. Знае се, че такива пациенти имат недостиг на омега-3 в организма и това отключва мъчителните симптоми на болестта.

Покриването на споменатия дефицит предотвратява нарушаването на миелиновата обвивка в невроните и стимулира регенеративни процеси в централната нервна система.

Заедно с укрепването на имунитета това позволява развитието на болестта да се забави и да се подобри качеството на живот на страдащия човек.

ПРИ ОСТЕОПОРОЗА

Един от факторите за превенция на остеопорозата е приемът на необходимите количества омега-3, при това балансирано с омега-6.

Полезното съотношение е 4:1 в полза на омега-6, но съвременното хранене значително увеличава присъствието на омега-6 и това провокира възпалителни и деструктивни процеси в скелета.

Приемът на достатъчно омега-3 пречи на възпаленията да се развиват. Неутрализира и задръжките при усвояването на калция от костната система, с което се намалява опасността от загуба на костна маса и проява на остеопороза.

ПРИ МИГРЕНА

След като знаем, че омега-3 участват в регулирането на мозъчната дейност, функциите на нервната система, артериалното налягане и хормоналния баланс, индиректно имаме отговор и на въпроса дали са ефективни при мигрена.

Доказано е чрез проследяване на персонални здравни казуси, че хранене и включване на добавки с омега-3 действа положително, като разрежда мигренозните пристъпи и намалява тяхната интензивност.

ПРИ БИПОЛЯРНО РАЗСТРОЙСТВО

Клинични изследвания са потвърдили отдавна положителния ефект на омега-3 за овладяването на различни проблеми от рода на сезонни афективни разстройства, биполярно разстройство, депресия, суицидални нагласи. Ефектът е особено чувствителен при потребители в старческа възраст.

ПРИ ХРОНИЧНА УМОРА

Омега-3 има изключително значение за кондицията на главния мозък и за поддържането на сивото вещество. Особено значим е ефектът върху зоните, поддържащи тонуса и настроението. Това насочва към мисълта, че чрез омега-3 могат да се преодоляват необяснимите състояния на хронична умора.

ПРИ АКНЕ

Продуктите с омега-3 имат противовъзпалителен ефект, освен това подобряват кондицията на епитела, поддържат достатъчно течности в състава на кожните клетки и балансират регенерацията им.

Всички тези ефекти правят омега-3 успешно решение за проблеми с кожата, включително акне и псориазис. Освен медикаментите с локално приложение лечението на акне включва и диета, в която задължително се включват храните с високо съдържание на омега-3. Добри са и хранителните добавки.

ПРИ АСТМА

Експерименти доказват, че при пациенти с бронхиална астма приемът на омега-3 облекчава в различна степен болестната симптоматика. Касае се за намаляване интензивността и честотата на пристъпите и за общо здравословно укрепване.

Специалистите правят все пак уговорката, че не се касае за пълен контрол или излекуване, а за облекчаване и подобрено качество на живота. Има информация, че изследванията в тази посока продължават с надеждата да се разработи терапия за по-осезаеми успехи в лечението на бронхиална астма.

ПРИ АЛЦХАЙМЕР

При Алцхаймер пациентите имат натрупвания на бета-амилоид в мозъчната тъкан и това блокира функциите на невроните.При много хора, развили симптомите на старческа деменция или Алцхаймер, се оказва, че рибата напълно отсъства от обичайното меню. Приемът на храни с омега-3 има силата на профилактика срещу болестта на Алцхаймер. Омега-3 понижава стойностите на протеина бета-амилоид, който всъщност отключва дегенеративното заболяване.

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ ЗА МАСТНИТЕ КИСЕЛИНИ

Пазарувай лесно и удобно!
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 4 до 6 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки, срокът на доставка може да бъде и до 10 работни дни, за което ще бъдете уведомени по телефона или по имейл.
Цената на Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, моля изберете опцията - Доставка до Офис на куриера!

Използваме услугите на куриерската фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне. Плащането се извършва при получаването на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма СПИДИ. При заплащане в брой, при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от СПИДИ, като лицензирани пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, независимо че имате издадена касова бележка за покупката си, в доказателство за извършеното плащане!

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889 775 650, всеки ден от 9:00 до 18:00 ч.

ПОРЪЧКА И ПОКУПКА

Посочените цени са за 1 брой (или комплект) в лева с ДДС. В цената на продукта не е включена цена за доставка и разходите по плащане, ако има такива. При поръчка, потребителят посочва основните данни според дадените в уебсайта опции. Задължително се посочват: име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка. Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се свърже с него по телефон или e-mail. Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона. Чрез натискане на бутона “Поръчай”, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор – него (потребителят) и КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗП). Условията за доставка на стоките са указани в уебсайта.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или от нейни служители на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Разходите за доставка се поемат от потребителя, който заплаща дължимата сума по доставката. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Запазваме си правото да поискаме клиентът да заплати целите или частично транспортните разходи за обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не го удовлетворява.

ОТКАЗ НА ДОСТАВКА

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:
а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
г) не е спазен срока на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Пратките се изпращат обратно по куриер като цената на куриерската услуга е за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗП, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. Когато стоката е подменена при доставката и това е невъзможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя, след като е извършен оглед да се установи несъответствието, без потребителят да заплаща допълнителни разходи. При скрит дефект на продукта са в сила гаранционните условия, описани в гаранционната карта. В случаите, когато потребителят получава гаранционна карта не от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, а от производителя, той се обръща директно към сервизите, посочени в нея. По силата на член 55 (ал.1) от ЗЗП потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКАТА

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е разкъсана, надраскана, употребявана или повредена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, когато е констатиран дефект, и за сметка на Клиента, когато няма видима причина за връщане на стоката. Молим да изпращате пратките, които връщате с икономичната услуга “3-5-8” на СПИДИ до офис гр. Пловдив, ул. Кукленско шосе 15, до поискване. С оглед спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към www.krasiviizdravi.com са неавансови, а преди изтичане на 14-дневния срок, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени споменати по-горе са с ДДС.

ОГРАНИЧЕНИЯ

Потребителите на уебсайта нямат право да извършват действия, които нарушават общо установени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и други подобни, нарушаващи или увреждащи права, или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на друго лице без неговото съгласие. Потребителите могат да се възползват свободно от ресурсите на уебсайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения. Потребителите нямат право да разпространяват чрез уебсайта порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

ОТГОВОРНОСТИ

В разделите от сайта определени за покупка на продукти, от потребителя се изисква да подаде и се събира определена информация. Тя е нужна в процеса на обработка на поръчката на потребителя. https://krasiviizdravi.com няма да използва тази информация по други начини, като с това гарантира спазването на конфиденциалността й. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в уебсайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки). КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до https://krasiviizdravi.com.

КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя или вносителя. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причини извън контрола на фирмата. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.

Всички други общи условия на krasiviizdravi.com

Приятно пазаруване в нашия онлайн магазин!

Вашият коментар