ТЕЧНИ ВИТАМИНИ VITA ACTIVE LR LIFETAKT КОМПЛЕКТ

Разпродажба!

Original price was: 99,80 лв..Current price is: 83,20 лв..

2 опаковки x 150 ml

НАТУРАЛЕН ФРЕШ ОТ 21 вида ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ и зеленчуци

100% снабдяване с 10 важни витамина и то само е една чаена лъжичка на ден. Без консерванти и оцветители.
Витамините са истински многостранни таланти. Например витамини D и B6 подпомагат имунната система, витамин B12 – клетъчното делене, а витамин B1 – здравето на сърцето. Всички тях ще откриете във VITA ACTIVE.

– За имунната система2
– За нормален енергиен метаболизъм1
– За нормална функция на нервната система1
1 Тиамин и витамин B12 се грижат за нормален енергиен метаболизъм и за нормална психическа функция.
2 Витамин B6 допринася за нормална функция на имунната система.

ВИТАМИНИ VITA ACTIVE представлява “енергиен пакет” от растителен произход, състоящ се От 21 натурални плодови и зеленчукови концентрата 100% от 10 витамина: Витамин D, E, B1 (Тиамин), B2 (Рибофлавин), B3 (Ниацин), B5 (Пантотенова киселина), B6, B7 (Биотин), Витамин B9 (Фолиева киселина), B12, фолиева киселина. Това е концентриран сок, който не съдържа консерванти и оцветители, състоящ се от плодове и зеленчуци с висока концентрация. Целта на добавката е да подсили имунната система, да повиши настроението и да осигури енергия.
Тази добавка съдържа 21 плода и зеленчука, които са: червено грозде, ябълки, вишни, бъз, касис, шипки, ягоди, къпини, моркови, трънки, боровинки, арония, сливи, червено френско грозде, ракитник, лимони, праскови, кайсии, малини, хибридни къпини, домати.

Може да смесите Vita Active с вода, да го добавите към кисело мляко, десерт или мюсли. Препоръчва се дългосрочен прием. Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием. Хранителните добавки не са заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да се съхранява на недостъпно за малки деца място. Не съхранявайте при температура над 25 °С. След първоначалното отваряне затваряйте опаковката добре, съхранявайте в хладилник и консумирайте в рамките на 5 седмици. Разклатете преди употреба.

СЪВЕТ: ВИТАМИНИ VITA ACTIVE може да се ползват от деца и възрастни. Може да е от полза за родителите, чиито деца отказват да ядат плодове и зеленчуци. Освен това не съдържа оцветители и консерванти. Служи за дългосрочно снабдяване с витамини. Продуктът съдържа концентрати от плодове и зеленчуци, натурален е за тялото и се усвоява добре.

ПРИЛОЖЕНИЕ

ТЕЧНИ ВИТАМИНИ VITA ACTIVE LR LIFETAKT КОМПЛЕКТВитамините участват в много жизненоважни функции на тялото. Набавянето им в достатъчни количества е съществена предпоставка за Вашето здраве. Само една чаена лъжичка Vita Aktiv покрива 100% от препоръчителния дневен прием за възрастни от 10 важни витамина.

От най-ранна възраст родителите ни ни втълпяват колко важни са витамините. По принцип осъзнаваме тяхното незаменимо действие и се опитваме да снабдим организма си с тях, като се храним с плодове и зеленчуци. Но във време, когато използването на химикали и вещества, стимулиращи растежа, е нещо обичайно, нашите опити може да не доведат до очакваните резултати. Домат, който изглежда добре, в действителност може да не носи толкова ползи за тялото ни, колкото очакваме.

Кои се нуждаят от ВИТАМИНИ VITA ACTIVE?

Предимно онези, които не консумират плодове и зеленчуци
Деца, които не обичат плодове и зеленчуци
Хора, които не се хранят правилно поради начина си на живот
Пушачи
Онези, които консумират алкохолни напитки
Онези, които имат здравословни проблеми, свързани с малабсорбция на витамините

Нека да разгледаме накратко как третираме почвата, въздуха и водата – източниците на храната ни. Използваме почвите през цялото време. Извличаме хранителните вещества от тях и създаваме нови пустини. Нека погледнем земеделието – как в действителност се отглежда и приготвя храната. Торовете основно се състоят от три минерала – натрий, калий и фосфор. Но почвите се нуждаят приблизително от 52 различни минерала.

Често в тях липсват желязо, цинк, магнезий, калций, манган и други необходими вещества. Ако в почвата няма достатъчно хранителни вещества, растенията също стават недохранени и слаби. Те губят способността си да се защитават и са атакувани от вредители.ТЕЧНИ ВИТАМИНИ VITA ACTIVE LR LIFETAKT КОМПЛЕКТ

Химическата индустрия предлага стимулатори на растежа и пестициди. Благодарение на науката днес имаме хиляди ефективни химически съединения, които помагат на производителите, но като резултат често получаваме дефектни хранителни продукти. След това трябва да сготвим тези продукти. Изследвания показват, че дори ако храната е само леко задушена, губи ензимите си, които трябва да ни помагат за храносмилането й. VITA ACTIVE е витаминен коктейл от концентрати от плодове и зеленчуци, който съдържа допълнително много микроелементи и минерали, които имат незаменимо влияние върху човешкото тяло.

АНАЛИЗ

На компонентите изложени по-долу е направен анализ въз основа на научна литература като следната информация се отнася за съставките, а не за продукта:

1. Червеното грозде

Много добър източник на фенолни съединения с преобладаващ ресвератрол. Консумацията на червено грозде може да намали появата на сърдечно-съдови заболявания като атеросклероза и исхемична болест на сърцето. Освен това консумацията му се свързва с намаляване на кръвното налягане, антитромботичното действие, но също така подобрява ендотелната функция, свързана с вазодилатация, фактори помагащи за правилното функциониране на сърцето.

Други проучвания показват намаляване на възпаленията и потискане на окисляването на LDL холестерол, известен като “лош”, който се счита за начало в образуването на антисклеротични плаки в артериите, т.е. началото на атеросклерозата. Червеното грозде е богато на флавоноиди, които според някои проучвания могат да имат положителен ефект върху жените в менопаузата, но са необходими повече проучвания за извличане на надеждни заключения.

2. Плодовете на червеното френско грозде

Богати са на фенол и проучвания показват, че могат да регулират усвояването на въглехидрати, да оказват влияние на хормони като лептин и грелин.

3. Ябълките

Плодове, чието въздействие е предмет на много изследвания, тъй като в една поговорка се казва: “Една ябълка на ден – докторът далеч от мен.” Като цяло от експерименти, направени в опитни тръби, става ясно, че ябълките имат антипролиферативно действие, т.е. регулират разпространението на раковите клетки, антиоксидантно действие (неутрализират вредните свободни радикали) и противовъзпалително (затрудняват действията на молекули, свързани с различни заболявания).

4. Вишните

Съгласно вотанологията, са “кисели череши” и принадлежат към рода Prunus ceratus. Черешите са с тъмен цвят, поради високото съдържание на феноли. Фенолите предават на вишните мощен антиоксидантен ефект, които от експерименти при мишки изглежда влияят на много ензими, свързани с възпаленията.

5. Бъзът

Растящ в Европа, принадлежи към вида Sambucus nigra. Екстракти от растението съдържат вещества, които имат защитен ефект при диабет от тип ІІ, както и хиполипидемичен, хипогликемичен и антиоксидантен ефект.

6. Шипката или Rosa Canina

Широколистен храст, състоящ се от розови цветове. Проучване, в което се сравнява с други пет вида растения, показва, че тя е най-богата на витамин C, както и фенолни съединения и каротеноиди. На тези компоненти се дължи също така и силното антиоксидантно действие.

7. Ягодите

Едни от най-вкусните летни плодове с хубав червен цвят. Съдържат минерали и микроелементи като калий, фосфор и калций. Те са добър източник на витамин C.

8. Моркова

Едногодишно или двугодишно растение от рода Daucus. Той е добър източник на витамин А (USDA Nutrient Data Base). Ретиноловата киселина, производна на витамин А, който играе важна роля за развитието, има клинични приложения както като основен фактор срещу растежа на тумора, така и за лечение на кожни болести. Тя изглежда влияе на метаболизма на липидите, тъй като въздейства на абсорбацията на холестерол и секрецията на жлъчните киселини (това е необходимо за усвояването на мазнините).

9. Боровинката

Принадлежи към рода Vaccinium и се отглежда предимно в Северна Америка. Този род се състои от много видове, с една дума може да се каже, че всички те принадлежат към голямото семейство Berry. Естествено те са богати на фитохимикали, които имат силно антиоксидантно и противовъзпалително действие, в следствие на което се забавя стареенето.

10. Синята слива

принадлежи към род Prunus domestica и се консумира главно изсушена. Известна е със слабителното си действие, което се дължи както на влакната, така и на високата концентрация на сорбитол.

Въпреки че сливите са богати на калории поради съдържанието на прости захари, изглежда не влияят на нивото на глюкоза в кръвта. Това действие може да се дължи на фенолни киселини, които намаляват усвояването на глюкозата. Нещо повече, те са с високо съдържание на калий (понижава кръвното налягане, и така защитава сърцето), също така са добър източник на бор (положителен ефект за профилактиката на остеопороза).

11. Ракитникът

Принадлежи към рода Hippophae L и е широколистен храст от семейство Elaiagnides. Може да го срещнете и като морски зърнастец. Латинското наименование произлиза от думите “Hipp” – кон + “Faes” – светлина, яркост, т.е. означава ярък, лъскав кон. Над 90% от източниците на ракитник се намират в Китай. Плодовете са богати на минерали и микроелементи. Изглежда, че съдържа значително количество калий както в семената, така и в сока.

При промишлената обработка на сока се намалява съдържанието на някои от съставките, но като цяло е добър източник на хром, мед, магнезий и желязо. В експеримента, извършен с отгледани клетки, участващи в защитните сили на организма, изглежда че флавоноидите, които се съдържат в плода на ракитника може да имат благоприятен ефект върху защитата на организма от инфекции.

Проучване при плъхове показа, че може да бъдат полезни и за предотвратяване на оксидативния стрес, причинен от никотина. В друго проучване се посочва, че добавки, съдържащи боровинки и ракитник, могат да имат положителен ефект при деца с диабет от тип І. Може да повлияе положително на индикаторите, показващи етапа на развитие на болестта, както и на някои индикатори за възпаление.

Благотворният ефект на ракитника не свършва дотук. Друга изследователска група показа, че приемането на добавки с флавоноиди в доза 355 мг в продължение на 8 седмици, може да предизвика умерено намаляване на чувствителността на окисляване на LDL холестерола. Също така, флавоноидите защитават ендотелните клетки на съдовата стена след проведени експерименти в клетки ин-витро.

12. Малината

Комбинация от Европейската малина BlackBerry и LoganBerry. От обзорна статия за различни видове малини, става ясно, че те имат антиоксидантно действие и положителен ефект върху здравето, тъй като помагат за предотвратяването на инфекции на стомашно-чревната система.

13. Доматите

Съдържат ликопен, бета-каротин, калий, витамин C, флавоноиди, фолиева киселина и витамин Е, вещества, които действат благоприятно при диабет от тип ІІ. Освен това консумацията на домати се свързва с подобряване нивата на аполипопротеин A и B, хомоцистеина и кръвното налягане. Струва си да се отбележи, че ликопенът в домата е един от най-мощните антиоксиданти, съдържащи се в храните. Каротеноидите се свързват както с рака, така и с проблеми с очите. Каротеноидите, които са широко изследвани, са бета-каротин, ликопен, лутеин и зеаксантин. Положителните им резултати се дължат на антиоксидантното им действие.

14. Лимоните

Съдържат 64% витамин C. Те се състоят от лимонена киселина 5-6%, на което се дължи по-ниското pH, така че консумацията им и специално техният сок не се препоръчват за хора, които имат стомашни проблеми.

15. Прасковите

Както и кайсиите принадлежат към един и същ род Prunus. Прасковите са Prunus Persica, а кайсиите Armeniaca. Праскова на фарси изначава персийска праскова. В последствие са открити от гърците в Персия и започват да се отглеждат в Китай. Съдържа калий и в по-малки количества витамин C. В кайсиите се съдържа желязо. Информацията, посочена по-горе се отнася конкретно за самите съставки, базирани на научна библиография.

СЪСТАВ:

Плодови и зеленчукови концентрати (95 %, състоящи се от червено грозде, ябълки, вишни, бъз, касис, шипки, ягоди, къпини, моркови, трънки, боровинки, арония, сливи, червено френско грозде, ракитник, лимони, праскови, кайсии, малини, къпини Бойсен), глюкоза, доматен концентрат, емулгатор (слънчогледов лецитин), ниацин (никотинамид), витамин E, пантотенова киселина, витамин B12, биотин, витамин D, витамин B6, тиамин, рибофлавин, фолиева киселина.

Съставът на ВИТАМИНИ VITA ACTIVE позволява да се консумира по различни начини, по принцип може да бъде разтворен в 1 чаша вода, също може да бъде вкусна и питателна заливка дори и за сладкиш. Друга положителна характеристика на добавката е приятният й вкус, за което е и толкова харесвана от децата. Като им даваме по една супена лъжица на ден, им предоставяме изцяло хранителната стойност на плодовете и зеленчуците, които са необходими на организма.

Препоръчителен прием:

Тегло 0,600 гр

Пазарувай лесно и удобно!
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 4 до 6 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки, срокът на доставка може да бъде и до 10 работни дни, за което ще бъдете уведомени по телефона или по имейл.
ЦЕНАТА НА Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.
Поръчки на стойност над 150 лв. са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА САМО ДО ОФИС НА КУРИЕРА!

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, моля изберете опцията Доставка до Офис на куриера!

Използваме услугите на куриерската фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне. Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването й. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма СПИДИ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от СПИДИ, като лицензирани пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, независимо че имате издадена касова бележка за покупката си, в доказателство за извършеното плащане!

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889 775 650, всеки ден от 9:00 до 18:00 ч.

ПОРЪЧКА И ПОКУПКА

Посочените цени са за 1 брой (или комплект) в лева с ДДС. В цената на продукта не е включена цена за доставка и разходите по плащане, ако има такива. При поръчка, потребителят посочва основните данни според дадените в уебсайта опции. Задължително се посочват: име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка. Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се свърже с него по телефон или e-mail. Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона. Чрез натискане на бутона “Поръчай”, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор – него (потребителят) и КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗП). Условията за доставка на стоките са указани в уебсайта.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или от нейни служители на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Разходите за доставка се поемат от потребителя, който заплаща дължимата сума по доставката. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Запазваме си правото да поискаме клиентът да заплати целите или частично транспортните разходи за обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не го удовлетворява.

ОТКАЗ НА ДОСТАВКА

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:
а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
г) не е спазен срока на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Пратките се изпращат обратно по куриер като цената на куриерската услуга е за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗП, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. Когато стоката е подменена при доставката и това е невъзможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя, след като е извършен оглед да се установи несъответствието, без потребителят да заплаща допълнителни разходи. При скрит дефект на продукта са в сила гаранционните условия, описани в гаранционната карта. В случаите, когато потребителят получава гаранционна карта не от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, а от производителя, той се обръща директно към сервизите, посочени в нея. По силата на член 55 (ал.1) от ЗЗП потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКАТА

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е разкъсана, надраскана, употребявана или повредена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, когато е констатиран дефект, и за сметка на Клиента, когато няма видима причина за връщане на стоката. Молим да изпращате пратките, които връщате с икономичната услуга “3-5-8” на СПИДИ до офис гр. Пловдив, ул. Кукленско шосе 15, до поискване. С оглед спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към www.krasiviizdravi.com са неавансови, а преди изтичане на 14-дневния срок, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени споменати по-горе са с ДДС.

ОГРАНИЧЕНИЯ

Потребителите на уебсайта нямат право да извършват действия, които нарушават общо установени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и други подобни, нарушаващи или увреждащи права, или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на друго лице без неговото съгласие. Потребителите могат да се възползват свободно от ресурсите на уебсайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения. Потребителите нямат право да разпространяват чрез уебсайта порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

ОТГОВОРНОСТИ

В разделите от сайта определени за покупка на продукти, от потребителя се изисква да подаде и се събира определена информация. Тя е нужна в процеса на обработка на поръчката на потребителя. https://krasiviizdravi.com няма да използва тази информация по други начини, като с това гарантира спазването на конфиденциалността й. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в уебсайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки). КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до https://krasiviizdravi.com.

КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя или вносителя. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причини извън контрола на фирмата. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.

Всички други общи условия на krasiviizdravi.com

Приятно пазаруване в нашия онлайн магазин!

Вашият коментар