LR LIFETAKT BEAUTY ELIXIR 5IN1 ЗА ЖЕНИ

Разпродажба!

Original price was: 332,50 лв..Current price is: 299,80 лв..

Революционния Еликсир за красота LR LIFETAKT Beauty Elixir 5in1 отговаря на всичките 5 желания едно-временно: младежки външен вид, перфектна кожа, стегнато тяло, жизнена коса и здрави нокти (1-2). С еднократна дневна доза тялото активира уникален двоен комплекс от дълбоки процеси на красота и превантивна защита срещу основните причини за стареене – за младежка красота от главата до петите във всяка възраст (1-2).

ЦЕЛЕВА ГРУПА
Жени от всички възрасти: млади жени, които искат да намалят увреждането на кожата от околната среда и превантивно да предотвратят последиците от стареенето, но и жени, които вече са изправени пред първите признаци на стареене. Накратко, всяка жена, която се грижи за естествения и здравословен вид.

Революционият LR LIFETAKT Beauty Elixir 5 in 1 се грижи за младежката красота отвътре само с една доза дневно (1-5). Иновативният двоен комплекс е с дълбокопроникващо действие, съдържа най-важните съставки за красотата в науката и природата и по този по уникален начин изпълнява петте най-големи желания за красота (1-5): младежки вид, перфектна кожа, стегнато тяло, силна, жизнена коса и здрави нокти. 

Ежедневната доза “красота” е не само ефективна, но и здравословна и натурална. Еликсирът със свеж плодов вкус носи силата на природата и е без подсладители, изкуствени оцветители, лактоза и глутен.

ЗАРАДВАЙТЕ ПОЛОВИНКАТА СИ С ЕЛИКСИР ЗА МЪЖЕСТВО: LR LIFETAKT MEN‘S SHOT 5IN1 ЗА МЪЖЕ

-
+

Описание

НАУЧНО ДОКАЗАНО ДЕЙСТВИЕ НА LR LIFETAKT BEAUTY ELIXIR 5IN1 ЗА ЖЕНИ отговаря на всичките 5 желания едно-временно: младежки външен вид, перфектна кожа, стегнато тяло, жизнена коса и здрави нокти (1-2).

1. МЛАДЕЖКИ ВИД С ПО-МАЛКО БРЪЧКИ

Намаляване на бръчките благодарение на витамин С (1) и колагенови пептиди (6) с дълбокопроникващо действие
15% повече еластичност на кожата благодарение на ефективни колагенови пептиди (7)
Гелът от Алое Вера, екстракти от червен портокал, родиола и зелен чай защитават от основните причинители на стареене на кожата като например UV лъчите

2. ЧИСТ, ЗДРАВ ВИД НА КОЖАТА БЕЗ РАЗДРАЗНЕНИЯ

Защита от външните влияния на околната среда благодарение на екстракт от синя боровинка и витамин Е (5)
Подобрена функция и пигментация на кожата благодарение на  висока концентрация на витамини А, Е, тиамин, рибофлавин, ниацин, В6, биотин, В12, витамин С и цинк, като есенциален микроелемент (1)

3. ПО-СТЕГНАТО ТЯЛО С ПО-МАЛКО ЦЕЛУЛИТ

Колагеновите пептиди повишават плътността на кожата и доказано намаляват целулита (8)
Медта (2) и гелът от Алое Вера укрепват съединителната тъкан

4. СИЛНА, БЛЕСТЯЩА КОСА

Биотинът укрепва косата и я изгражда отвътре (3)
Медта осигурява нормална пигментация на косата и я придава на блясък (3)

5. ЗДРАВИ, ТВЪРДИ НОКТИ

Колагенови пептиди доказано ускоряват растежа на ноктите. Уврежданията на ноктите намалява с до 42% (9)
Цинкът укрепва ноктите (4)

Състав: Water, Aloe Vera (Barbadensis Miller) gel, agave syrup (agave tequilana), hydrolysed collagen, concentrated white grape juice, concentrated orange juice, concentrated pear juice, concentrated apricot juice, citric acid, L-ascorbic acid, hyaluronic acid, potassium sorbate (preservative), xanthan gum (thickener), nicotinamide, DL-alpha tocopheryl acetate, retinyl palmitate, Rhodiola rosea extract, zinc gluconate, (Citrus sinensis), blueberry extract (Camelia sinensis L.), citrus bioflavonoids, manganese sulphate, pyridoxine hydroch

(1) Биотин, цинк, витамин А, рибофлавин и ниацин допринасят за здравата кожа. Медът допринася за нормалната пигментация на кожата. Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген за нормална функция на кожата.
(2) Медът допринася за придобиването на здрава съединителна тъкан.
(3) Биотинът и цинкът допринасят за получаване на здрава коса. Медът допринася за нормалната пигментация на косата.
(4) Цинкът допринася за растежа на здрави нокти.
(5) Витамин Е помага за предпазване на клетките от оксидативен стрес. Тиаминът допринася за нормалния метаболизъм и метаболизъм. Витамините В6 и В12 спомагат за намаляване на умората и умората.
(6) Proksch et al., 2014, Skin Pharmacol Physiol; 27: 113-119. Значително намаляване на бръчките и повишена концентрация на колаген в кожата след 4 седмици употреба. Тествани за 100 жени на възраст между 45 и 65 години.
(7) Proksch et al., Skin PharmacolPhysiol; 27: 47-55. 15% по-гъвкава кожа след 4 седмици употреба. Тествани за 69 жени на възраст между 35 и 55 години.
(8) Schunk et al., 2015, Journal of Medicinal Food; 18 (12): 1340-1348. Значително намаляване на целулита след 3 месеца и повишена устойчивост на кожата след 6 месеца употреба. Тествани за 105 жени на възраст между 25 и 50 години.
(9) Тествани за 25 жени на възраст между 18 и 50 години.

Младежка красота? Напълно естествена? Независимо от възрастта?

Естественият и здрав вид е идеал за красота номер 1 и е доказано, че балансираният запас от хранителни вещества е жизненоважен за постигането му. Обаче, тъй като тялото с напредване на възрастта вече не е в състояние да произвежда и оползотворява тези вещества в достатъчно количество, нараства и търсенето на ефективна Beautyfood (храна за красота).

Също така, в ранна възраст, тази комбинация от хранене и козметика е необходима, защото правилното снабдяване с хранителни вещества и защитата от неблагоприятните въздействия на околната среда, помагат за естествената красота и запазването й за дълго.

Революционият LR LIFETAKT BEAUTY ELIXIR 5IN1 се грижи за младежката красота отвътре само с една доза дневно (1-5). Иновативният двоен комплекс е с дълбокопроникващо действие, съдържа най-важните съставки за красотата в науката и природата и по този по уникален начин изпълнява петте най-големи желания за красота (1-5): младежки вид, перфектна кожа, стегнато тяло, силна, жизнена коса и здрави нокти. 

Ежедневната доза “красота” е не само ефективна, но и здравословна и натурална. Еликсирът със свеж плодов вкус носи силата на природата и е без подсладители, изкуствени оцветители, лактоза и глутен.

УНИКАЛНО НА ПАЗАРА: ДВОЕН КОМПЛЕКС

Beauty-Elixir-Complex

ЦЕЛЕВА ГРУПА
Жени от всички възрасти: млади жени, които искат да намалят увреждането на кожата от околната среда и превантивно да предотвратят последиците от стареенето, но и жени, които вече са изправени пред първите признаци на стареене. Накратко, всяка жена, която се грижи за естествения и здравословен вид.

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗА: 1 ампула за пиене дневно. Разклатете преди употреба.

ЗАБЕЛЕЖКА: Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Хранителните добавки не заместват разнообразна и балансирана диета и здравословен начин на живот. Да се ​​съхранява на място, недостъпно за деца.

ВНИМАНИЕ: Съдържа кофеин. Не е подходящ за деца и бременни жени (съдържание на кофеин: 0,8 mg в 25 ml).
Да се ​​пази от пряка слънчева светлина. Да се ​​съхранява на сухо място при стайна температура.loride, riboflavin, thiamine hydrochloride, D-biotin, cyanocobalamin.

Пазарувай лесно и удобно!
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 4 до 6 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки, срокът на доставка може да бъде и до 10 работни дни, за което ще бъдете уведомени по телефона или по имейл.
Цената на Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, моля изберете опцията - Доставка до Офис на куриера!

Използваме услугите на куриерската фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне. Плащането се извършва при получаването на поръчката. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма СПИДИ. При заплащане в брой, при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от СПИДИ, като лицензирани пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, независимо че имате издадена касова бележка за покупката си, в доказателство за извършеното плащане!

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889 775 650, всеки ден от 9:00 до 18:00 ч.

ПОРЪЧКА И ПОКУПКА

Посочените цени са за 1 брой (или комплект) в лева с ДДС. В цената на продукта не е включена цена за доставка и разходите по плащане, ако има такива. При поръчка, потребителят посочва основните данни според дадените в уебсайта опции. Задължително се посочват: име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка. Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се свърже с него по телефон или e-mail. Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона. Чрез натискане на бутона “Поръчай”, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор – него (потребителят) и КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗП). Условията за доставка на стоките са указани в уебсайта.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или от нейни служители на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Разходите за доставка се поемат от потребителя, който заплаща дължимата сума по доставката. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Запазваме си правото да поискаме клиентът да заплати целите или частично транспортните разходи за обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не го удовлетворява.

ОТКАЗ НА ДОСТАВКА

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:
а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
г) не е спазен срока на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Пратките се изпращат обратно по куриер като цената на куриерската услуга е за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗП, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. Когато стоката е подменена при доставката и това е невъзможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя, след като е извършен оглед да се установи несъответствието, без потребителят да заплаща допълнителни разходи. При скрит дефект на продукта са в сила гаранционните условия, описани в гаранционната карта. В случаите, когато потребителят получава гаранционна карта не от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, а от производителя, той се обръща директно към сервизите, посочени в нея. По силата на член 55 (ал.1) от ЗЗП потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКАТА

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е разкъсана, надраскана, употребявана или повредена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, когато е констатиран дефект, и за сметка на Клиента, когато няма видима причина за връщане на стоката. Молим да изпращате пратките, които връщате с икономичната услуга “3-5-8” на СПИДИ до офис гр. Пловдив, ул. Кукленско шосе 15, до поискване. С оглед спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към www.krasiviizdravi.com са неавансови, а преди изтичане на 14-дневния срок, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени споменати по-горе са с ДДС.

ОГРАНИЧЕНИЯ

Потребителите на уебсайта нямат право да извършват действия, които нарушават общо установени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и други подобни, нарушаващи или увреждащи права, или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на друго лице без неговото съгласие. Потребителите могат да се възползват свободно от ресурсите на уебсайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения. Потребителите нямат право да разпространяват чрез уебсайта порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

ОТГОВОРНОСТИ

В разделите от сайта определени за покупка на продукти, от потребителя се изисква да подаде и се събира определена информация. Тя е нужна в процеса на обработка на поръчката на потребителя. https://krasiviizdravi.com няма да използва тази информация по други начини, като с това гарантира спазването на конфиденциалността й. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в уебсайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки). КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до https://krasiviizdravi.com.

КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя или вносителя. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причини извън контрола на фирмата. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.

Всички други общи условия на krasiviizdravi.com

Приятно пазаруване в нашия онлайн магазин!

Вашият коментар