КРЕМООБРАЗЕН ФОНДЬОТЕН MEDIUM CARAMEL LR COLOURS

32,50 лв.

▶️ Коригира неравномерностите, удължава трайността на грима, намалява размера на порите и не ги запушва, а ги предпазва от замърсяване
▶️ Нежен, кремообразен фон дьо тен с висока покривност
▶️ 12h Wear: дълготраен матиращ ефект, който издържа до 12 часа
▶️ Повишава нивото на хидратация на кожата, с Anti Age грижа
▶️ Светлоотразяващите микропигменти изглаждат неравномерностите

Придава сияен, идеално равномерен тен, който трае дълго, ви дава сигурност и увереност. КРЕМООБРАЗЕН ФОНДЬОТЕН на LR COLOURS е идеален за нормална, по-скоро суха кожа, а също и за по-зряла кожа. Този мек шрифт поддържа тена с висока покривност до 12 часа, като едновременно с това овлажнява кожата. Микропигментите, отразяващи светлината, просто коригират малките несъвършенства на кожата. Кремообразната текстура изглажда кожата и матира тена. Благодарение на овлажняващия си ефект, той предотвратява сухите и люспести петна по кожата. В широката гама от цветове определено ще намерите перфектния нюанс за вашия тон на кожата.
КРЕМООБРАЗЕН ФОНДЬОТЕН на LR COLOURS се предлага във вариантите: светъл пясък, среден пясък, светъл карамел, среден карамел, тъмен пясък и тъмен карамел.

Съвет: Имате ли млада или по-скоро мазна кожа? Тогава препоръчваме ОБЕЗМАСЛЕН ФОНДЬОТЕН MEDIUM CARAMEL LR COLOURS.

Изчерпан

Уведоми ме, когато продукта е наличен.

ПРИЛОЖЕНИЕ

КРЕМООБРАЗЕН ФОНДЬОТЕН MEDIUM CARAMEL LR COLOURS

CREAM MAKE-UP LR COLOURS

🔘Коригира неравномерностите, удължава трайността на грима, намалява размера на порите и не ги запушва, а ги предпазва от замърсяване
▶️ Нежен, кремообразен фон дьо тен с висока покривност
▶️ 12h Wear: дълготраен матиращ ефект, който издържа до 12 часа
▶️ Повишава нивото на хидратация на кожата
▶️ Светлоотразяващите микропигменти изглаждат неравномерностите

siegel_10.jpg

30 ml

Професионален съвет как да откриете точния цвят фон дьо тен и подтонът на кожата ви

Фон дьо тенът не е маска – той е вашият индивидуализъм за перфектната визия при професионален грим. За да намерите правилният цвят на фон дьо тена трябва да следвате няколко стъпки и простички съвета:
Знаейки, че подтонът е от съществено значение за намиране на правилния нюанс на фон дьо тена, който ще изглежда толкова великолепно върху вас, както естествената ви кожа. Използването на грешен нюанс или неправилен тон не само ще накара лицето ви да изглежда различно от останалата част от тялото ви (която също се вижда), но също така просто ще изглеждат много несъвместими. За да имате безупречен професионален грим трябва да направите безупречно съчетан нюанс на фон дьо тен.

Затова трябва да определите две неща правилно: вашият тон на кожата си, който може да бъде – много светъл, светъл, среден, тен или тъмен – а след това определяте вашият подтон на кожата. Има три основни подтона, от които да избирате. Последното може би ви изглежда като мисията невъзможна, но всъщност е лесно, когато си задаваш правилните въпроси.
Подтонът – независимо дали сте с много светъл тен или с много тъмен, вие имате някой от следните три подтона на кожата:

▶️ Топъл подтон. Още наричан – златен, прасковен, маслинен или жълт.
▶️ Студен подтон. Вашият подтон изглежда син, червен или розов.
▶️ Неутрален подтон. Имате както топли, така и хладни нюанси.

Как да разбера своя подтон
Разгледайте вашите вени. Не е толкова странно, колкото звучи! Погледнете вените на китките си, имат ли сини или зелени оттенъци? Въпреки че вените ви са сини, ако имате топъл тон на кожата, жълтеникаво-златистият оттенък на кожата ви ще даде на сините вени външния вид на зелен оттенък – подобно на синьото през жълт филтър. Ако сте със студен подтон, вените ви ще изглеждат по-сини.
Използвайте това, което природата ви е дала. Вашите естествени цветове на косата и очите са ключов индикатор за тонът на кожата ви:

Хладни тонове:
▶️ Коса: Кафява, черна или руса
▶️ Очи: синьо, сиво или зелено
Топли тонове:
▶️ Коса: Червена, кафява, черна или ягодова блондинка
▶️ Очи: Кафява, леска, кехлибарена

Имате ли увлечение към златни или сребърни бижута? Златните бижута обикновено подхождат на топли тонове на кожата, докато среброто е по-допълващо на хладните тонове. Погледнете бижутата си, кой метал прави кожата ви по-красива? Ако златото ви допълва с блясъка си, сте топъл тон, ако среброто прави кожата ви по-жива, кожата ви е с хладен подтон. Ако кожата ви изглежда страхотно и в двете и не можете да забележите голяма разлика, вероятно сте с неутрален подтон.

Как изгаряте от слънцето и правите своя тен?
Вие ли сте един от тези хора, които се превръщат в омар всеки път, когато се опитвате да направите тен или се превръщате в златна богиня за минути? Ако сте в категорията, която бързо придобива бронзов тен, вие сте с топъл тип кожа, но ако сте по-склонни да изгорите, вие сте с хладен тон. Ако потъмнявате бавно вероятно сте неутрални.

Препоръчителен прием:

Тегло 0,300 гр

Пазарувай лесно и удобно!
Обади се на телефон
0889 775 650
и направи своята поръчка.

Уверете се, че сте попълнили коректно цялата необходима информация относно вашите имена, адрес, телефонен номер, електронна поща.
Срокът за доставка е 4 до 6 работни дни, а понякога за някои по-специфични стоки, срокът на доставка може да бъде и до 10 работни дни, за което ще бъдете уведомени по телефона или по имейл.
ЦЕНАТА НА Куриерската услуга зависи от теглото на поръчаните продукти. Цената за доставка се калкулира автоматично след като сте ПОСТАВИЛИ ВАШИТЕ ПРОДУКТИ В КОЛИЧКАТА.
Поръчки на стойност над 150 лв. са с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА САМО ДО ОФИС НА КУРИЕРА!

Съвет: За да бъде по-ниска цената на доставката, моля изберете опцията Доставка до Офис на куриера!

Използваме услугите на куриерската фирма СПИДИ. В рамките на град Пловдив, доставката е по договаряне. Плащането се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ, тоест заплащате поръчката при получаването й. Доставката е за сметка на клиента и се таксува според стандартните тарифи на куриерската фирма СПИДИ. При заплащане в брой при доставка се използва Пощенски паричен превод (ППП). Вие ще получите фискален документ от СПИДИ, като лицензирани пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Запазете фискалният документ, независимо че имате издадена касова бележка за покупката си, в доказателство за извършеното плащане!

При необходимост от уточняване на детайли по вашата поръчка, моля свържете се предварително с нас на телефон 0889 775 650, всеки ден от 9:00 до 18:00 ч.

ПОРЪЧКА И ПОКУПКА

Посочените цени са за 1 брой (или комплект) в лева с ДДС. В цената на продукта не е включена цена за доставка и разходите по плащане, ако има такива. При поръчка, потребителят посочва основните данни според дадените в уебсайта опции. Задължително се посочват: име, адрес, телефон и e-mail за потвърждение на извършената от него поръчка. Непопълването на полетата за обратна връзка или публикуването на грешна, невярна или неточна информация не обвързва фирмата със задължението за изпълнение на поръчката и доставка. Потребителят се ангажира да изрази съгласието си за направената поръчка и да потвърди всички детайли по нея, след като оператор на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се свърже с него по телефон или e-mail. Потребителят се ангажира, че комуникацията по електронен път удовлетворява неговите изисквания спрямо закона и той я приема равнозначна на информацията, предавана на хартиен носител или устно по телефона. Чрез натискане на бутона “Поръчай”, потребителят извършва действие, което представлява волеизявление, обвързващо го със силата на договор – него (потребителят) и КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, съответно на описаните в настоящия документ условия и правилата на Закона за защита на потребителите и правилата за търговия (ЗЗП). Условията за доставка на стоките са указани в уебсайта.

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Ние изпращаме Вашите продукти в ненарушен търговски вид и съдържание, напълно годни за употреба! Ако се съмнявате в това при приемането на продуктите, моля, свържете се с нас незабавно и направете рекламация пред куриера, който доставя Вашата поръчка.

В случаите на рекламация, настъпило гаранционно събитие, сгрешен продукт, липсващ продукт е необходимо задължително да ни информирате чрез ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ

Клиента извършил поръчката се задължава да освободи пратката си в срок от 7 дни от нейното пристигане в офиса на СПИДИ. В случаите, когато не вземете поръчката си в рамките на 3 дни от куриер, всеки следващ ден се таксува престой (магазинаж) според тарифата на куриерската фирма. Желанието за задържане на пратката след седмия ден трябва да бъде писмено заявено от клиента. 

Доставката се извършва от куриерска фирма, наета от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или от нейни служители на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.

Разходите за доставка се поемат от потребителя, който заплаща дължимата сума по доставката. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или e-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

Запазваме си правото да поискаме клиентът да заплати целите или частично транспортните разходи за обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не го удовлетворява.

ОТКАЗ НА ДОСТАВКА

Потребителят може да откаже поръчани и доставени продукти в следните случаи:
а) видимо несъответствие на доставения продукт с поръчания, което може да се установи с обикновен преглед на продукта;
б) стоката е претърпяла дефект по време на транспортирането;
в) цената при доставка не отговаря на предварително договорената цена;
г) не е спазен срока на доставка.

Гореописаните рекламации важат към момента на получаване на поръчката. Пратките се изпращат обратно по куриер като цената на куриерската услуга е за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС. Извън изброените случаи, както и извън условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗП, клиентът няма право да откаже да заплати и да върне доставена пратка. Ако желае да го стори няма право на възстановяване на заплатената сума и поема разходите за транспорт. Когато стоката е подменена при доставката и това е невъзможно да се установи в момента на доставка, стоката се подменя, след като е извършен оглед да се установи несъответствието, без потребителят да заплаща допълнителни разходи. При скрит дефект на продукта са в сила гаранционните условия, описани в гаранционната карта. В случаите, когато потребителят получава гаранционна карта не от КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, а от производителя, той се обръща директно към сервизите, посочени в нея. По силата на член 55 (ал.1) от ЗЗП потребителят може да упражни правата си в 14 дневен срок, в случай, че е съхранил продуктите във вида, в който ги е получил, без да бъдат ползвани.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКАТА

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:
1. Запазен добър търговски вид (стоката не е разкъсана, надраскана, употребявана или повредена).
2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС, когато е констатиран дефект, и за сметка на Клиента, когато няма видима причина за връщане на стоката. Молим да изпращате пратките, които връщате с икономичната услуга “3-5-8” на СПИДИ до офис гр. Пловдив, ул. Кукленско шосе 15, до поискване. С оглед спазването на чл.53 от ЗЗП, плащанията на стоки към www.krasiviizdravi.com са неавансови, а преди изтичане на 14-дневния срок, в който може да се откажете от сключения договор (поръчката), платената от Вас сума се приема като задатък (съобразен с чл.93 от ЗЗД). Всички цени споменати по-горе са с ДДС.

ОГРАНИЧЕНИЯ

Потребителите на уебсайта нямат право да извършват действия, които нарушават общо установени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и други подобни, нарушаващи или увреждащи права, или интереси на трети лица. Нямат право злоумишлено да извършват поръчки от името на друго лице без неговото съгласие. Потребителите могат да се възползват свободно от ресурсите на уебсайта с изключение на ограниченията, описани в настоящите общи условия и други общовалидни ограничения. Потребителите нямат право да разпространяват чрез уебсайта порнографски материали, снимки или други материали, чужд обект на авторско право, схеми, знакове и др., обект на чужда интелектуална собственост, призиви за насилствена промяна на гражданския и обществен ред, неправомерно придобита информация или такава, която накърнява имуществени или неимуществени права или интереси на трети лица.

ОТГОВОРНОСТИ

В разделите от сайта определени за покупка на продукти, от потребителя се изисква да подаде и се събира определена информация. Тя е нужна в процеса на обработка на поръчката на потребителя. https://krasiviizdravi.com няма да използва тази информация по други начини, като с това гарантира спазването на конфиденциалността й. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за възможни инцидентни пропуски, свързани с актуалността на информацията, която поддържа в уебсайта; не носи отговорност за последиците, в т.ч. евентуални вреди, породени от или свързани по какъвто и да е начин с достъпа или използването на този уебсайт; не носи отговорност за ненакърнимостта на информацията в уебсайта от компютърни вируси или други заплахи. Изложената в уебсайта информация е в съответствие с действащото законодателство, ползването й от страна на потребителите е доброволно и по тяхна инициатива. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за пълнотата, валидността и същността на информацията, съдържащата се в сайтовете, към които има препратки (хипервръзки). КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за евентуално причинени вреди на потребителя при ползването на услугите в уебсайта. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не гарантира безпроблемен и непрекъснат достъп до https://krasiviizdravi.com.

КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за внезапно изчерпване на складовите наличности. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за неточности в информацията за стоката, подадена от производителя или вносителя. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС не носи отговорност за забавяне или неизпълнение на задълженията си по причини извън контрола на фирмата. КРАСОТА, ЗДРАВЕ И БИЗНЕС се задължава да спазва договореностите с потребителя с дължимата грижа.

Всички други общи условия на krasiviizdravi.com

Приятно пазаруване в нашия онлайн магазин!

Вашият коментар