СЕРИЯ СЪС ЗЛАТО NANO GOLD

NANO GOLD&КОПРИНА - ВЕЧНА МЛАДОСТ

LR HEALTH&BEAUTY представя революцията в козметичните продукти - новото оръжие срещу основния причинител на преждевременното стареене на кожата - слънчевата радиация. Съчетанието на злато и коприна предпазва кожата от ултравиолетовите лъчи UVA.

При създаването на серията Nano Gold за първи път бяха използвани ценни наночастици злато и коприна, в резултат на което бе открит революционен метод за защита срещу свободните радикали. За първи път съществува възможността за почти 100% предпазване от ултравиолетовите лъчи UVA, които в голяма степен допринасят за преждевременното стареене на кожата.

Вредните ултравиолетови лъчи UVA проникват под повърхностните слоеве на кожата и унищожават съединителната тъкан, отговорна за еластичността и външния вид на кожата. Ултравиолетовите лъчи могат да бъдат сравнени с "бомбандировка" върху колагеновите влакна и е причина за образуването на свободни радикали. С течение на времето колагеновите влакна се втвърдяват, губят еластичност и така се появяват първите бръчки.

Веществата, съдържащи се в златните микрочастици и коприната, блокират ултравиолетовите лъчи UVA,  предотвратяват образуването на свободни радикали и подпомагат възстановяването на колагена на самия организъм. Съчетанието на злато и коприна поглъща ултравиолетовите лъчи UVA и не допуска създаването на свободните радикали. Коприната активира синтеза на колагеновите влакна, като така предпазва колагена.

Ефектът от комбинацията на злато и коприна е доказан с впечатляващи изследвания, при които са създадени живи клетки, изложени в последствие на ултравиолетови лъчи. Общият клетъчен механизъм бе разрушен. След добавянето на злато и коприна в основата, клетките отново са облъчени, в резултат на което функциите им се запазват.

ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЧЕ:

* Формулата от златни микрочастици в комбинация с коприна се предлага единствено от ЛР.
* Само чрез непрекъсната употреба се осигурява дълготрайна защита срещу ултравиолетовите лъчи.
* Розово-виолетовият оттенък символизира качество.
* Златото и коприната с размери на наночастици се абсорбират от кожата и я възстановяват.
* Препоръчва се навременната превенция за намаляване на признаците на стареене на кожата.
* Ултравиолетовите лъчи засягат кожата през целия ден.
* При почистване на кожата наночастиците се просмукват от порите.