BEAUTY DIAMONDS ЛУКСОЗНО МАСЛО ЗА ТЯЛО

Beauty Diamonds BodyBEAUTY DIAMONDS
Комплект с масло за лице и масло за тяло

BEAUTY DIAMONDS Anti-аging масло за тяло за кадифено нежна, млада кожа. Новото, лимитирано луксозно anti-aging масло за тяло LR ZEITGARD Beauty Diamonds глези кожата и сетивата с формулата си с иновативен Tri-Complex и действа срещу признаците на стареене. А за грижа за младежката красота на кожата на лицето, разбира се, продължавайте да ползвате интензивно подхранващото Озаряващо масло за лице LR ZEITGARD Beauty Diamonds.

1/ Богати масла за интензивна защита от загуба на хидратация - Масло от макадамия, бадем, авокадо и соя и течно масло от шеа укрепват липидната бариера на кожата и я правят гладка, мека и сияеща.
2/ Регенериращи витамини за изглаждаща anti-age г

 

3/ Екстракт от горчив джинджифил за стягане и ук рижа - Витамини A и E подхранват и регенерират кожата, като я правят по-гладка и млада.
3/ Екстракт от горчив джинджифил за стягане и укрепване на кожата - Натуралният екстракт от горчив джинджифил помага за намаляване на съдържанието на мазнини в клетките и стимулира производството на колаген и еластин, за да бъде кожата по-стегната.
Усетете луксозната грижа на маслата върху тялото си!