ГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА С КОЛАГЕН FREEDOM

aloe vera freedom с колагенГЕЛ ОТ АЛОЕ ВЕРА С КОЛАГЕН FREEDOM и хранителни вещества за ставите. Свобода без всякакви ограничения! Това желание важи за всички – и млади, и стари.

ГЕЛ ЗА ПИЕНЕ ОТ АЛОЕ ВЕРА FREEDOM С КОЛАГЕН с хранителни вещества за ставите е най-добрата подкрепа за това! Оптимално допълнение: Капсулите Freedom Plus и Алое Вера МСМ гел. Много хора успяват да стопират коксартроза след прием на Алое Вера Freedom.

Гелът за пиене Алое Вера Freedom с витамин C съчетава иновация, изследователска дейност и неизменно качество. Колагенът е важен компонент на съединителната тъкан. Съдържащият се витамин С подпомага изграждането му, благодарение на което допринася за правилното функциониране на хрущялите в ставите, както и свързаната с това правилна дейност на двигателната система. Иновативната съставка колаген хидролизат се радва на положителна оценка от експертите, защото се усвоява по-добре от организма.

Специалистът по движение
√ 88% чист гел от листата на Алое Вера
√ С колагенен хидролизат*, хондроитин* и глюкозамин сулфат*
√ С витамин С, който спомага за изграждането на на колаген за нормална функция на кръвоносните съдове и костите
√ Без алоин
* Хондроитин - Глюкозамин гликан, който се намира в хрущялите, сухожилията, ставните връзки и аортата. Подхранва и поддържа ставите, като предотвратява триенето на хрущялите и подпомага образуването на нова хрущялна тъкан и възстановяване на унищожената свързваща тъкан.
*Глюкозамин сулфат -
Аминозахарид, който е съставен от глюкоза и аминокиселината глутамин. Най-важното хранително вещество за хрущяла и ставната течност. Когато то е недостатъчно в организма, ставната течност се разрежда и връзките стават по-чувствителни на триене и травми.

* Колагенен хидролизат - Колагенът съставлява от 25% до 35% от съдържанието на протеин в цялото тяло и е няколко типа. Колагените представляват семейство от протеини, които укрепват и поддържат много тъкани в тялото, включително кожата, сухожилията, костите, сухожилията, мускулите и пространството между клетките и тъканите, наречен извънклетъчната матрица. Над 90% от съдържанието на колаген в тялото, е тип I. Колаген тип I, се намира в най-голямо количество в кожата, сухожилията, съдова лигатура, органи, в костите (основен компонент на органичната част на костната структура. Тип II колаген естествено съдържа хондроитин и хиалуронова киселина-вещества, известни с подкрепата на здравето на ставите. Ето как те работят заедно:

Type II колаген и хондроитин подновяват хрущяла, чрез предоставяне на строителни блокове и стимулиране производството на колаген в организмаХондроитин също може да помогне в борбата с възпалението и блокира ензима, който разгражда хрущяла. Има множество публикувани изследвания, които потвърждават че използването на хидролизиран колаген или денатуриран колаген тип 2 значително намалява болките в ставитевключително и сутрешна скованост, скованост и болка, която се усилва при използване и натоварване на засегнатата става, което води до непълноценен обхват на движенията и функцията на ставата.
Метилсулфонилметанът (MSM) е естествен източник на сяра, необходима за синтеза на сяросъдържащите аминокиселини серин и метионин. Подпомага образуването на хрущял и колаген и блокира медиаторите на възпалението в ставите. Намалява спазмите в скелетните мускули като подобрява кръвотока в тях.

Алое Вера FREEDOM -  с портокалов концентрат и Витамин Е:
√ Поддържа и подкрепя съвместните мобилност и гъвкавост
√ 89% Алое Вера подхранва вашите стави, Витамин Е работи в синхрон с глюкозамин и хондроитин по естествен път да ги възстанови
√ Елементи, които са отговорни за изграждането и поддържане на стабилни врьзки, хрущялна тъкан, работещи съвместно за здрави функции и мобилност
√ МСМ - естествено съединение на органична сяра, намерено във всички живи тъкани от растителен и животински произход.
√ Организмът използва МСМ за подхранване и създаване на нови здрави тъкани и клетки, удобен и питателна начин да се защитят срещу влошаване на ставни проблеми.

За всички, които обичат спорта и искат да запазят ставите си гъвкави

Препоръчителна дневна доза:
30 мл 2-3 пъти на ден преди хранене, Да не се надвишава посочената доза! Да се съхранява в хладилник след отваряне!

Какво е глюкозамин?
Глюкозаминът е вещество, съществуващо естествено в организма. Той е форма на амино захар, за който се знае, че подпомага образуването на хрущял и възстановяването му. Известно е също свойството му за възстановяване на повредени стави, сухожилия, хрущяли и меки тъкани. Всеки човек и животно произвежда определено количество глюкозамин в телата си.

С течение на времето тялото губи способността да си набави достатъчно от него, така че хрущяла в ставите, носещи тежест, като бедрата, коленете и ръцете се унищожава, а след това се втвърдява и образува разклонения на костите, което води до болка, деформира ставите, ограничава движението и гъвкавостта. Глюкозамин се използва за подпомагане на управлението на симптомите на остеоартрит и може да:
√ Освобождава ставни възпаления
√ Увеличава двигателните способности
√ Осигурява облекчение на болки в ставите

Какво е Хондроитин?
Хондроитинът е един от най-жизненоважните съединения в съединителната тъкан, която е отговорна за изграждането и подхранването на хрущяла. Като хранителна добавка, това естествено съединение предоставя мощни сили за подпомагане на здрави хрущяли и стави. И двете глюкозамин и хондроитин са вещества, открити в организма, които са от съществено значение за метаболизма на хрущяла.

Според Фондацията за артрит NSW, Хондроитин сулфат се смята, че изготвя течности в тъканите, като дава на хрущяла устойчивост и еластичност и спомага за бавното разбиване на хрущял, като го предпазва от разрушаващи ензими.

Какво е МСМ?
МСМ се използва за болки в мускулите. В "Артрит & Глюкозамин център" се посочва, че МСМ показа някои клинични доказателства, че може да е полезно за артрит, свързан с дискомфорт поради болки в ставите, но обикновено се използва в комбинация с други, по-ефективни добавки като глюкозамин и хондроитин.

МСМ са синергични съставки за артрит, свързани с дискомфорт поради болки в ставите, което означава, че помага на глюкозамина да свърши работата си по-ефективно. Организмът използва МСМ за създаването на нови здрави клетки, както и други ползи за здравето. МСМ е необходим и за синтеза на колаген: кожата, косата и ноктите. МСМ поддържа клетките да останат стабилни.

Как може Алое Вера FREEDOM да помогне?
МСМ, глюкозамин и Хондроитин работят заедно, за да постигнат първата си линия на защита срещу влошаване на ставните проблеми. С подхранването за вашите стави 89 процента от Алое Вера Barbadensis Miler чист гел в комбинация с 10,5% Glucosomine сулфат & Хондроитин сулфат и витамин Е 80mg / l.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АЛОЕ ВЕРА И КАКВО ЛЕКУВАТ ГЕЛОВЕТЕ

Гелът от Алое Вера на LR е сертифициран продукт, редовно проверяван от независимия изследователски институт SGS INSTITUT FRESENIUS.

institut freseniusАЛОЕ ВЕРА БЯЛА BIO КОЗМЕТИКА 4

Институт Фрезениус:
LR си поставя най-високите критерии за качество по отношение на своите продукти. Продуктите с коластра на LR са отличени с печата за качество на независимия ИНСТИТУТ ФРЕЗЕНИУС - един от най-критичните за качество на пазара. ИНСТИТУТЪТ ФРЕЗЕНИУС извършва непрекъснат контрол върху качеството на продуктите и на целия производствен процес.

lifetakt Freedom3 гел и капсули


Pro Activity

МЕСЕЧЕН КОМПЛЕКТ
3 x 1000 мл
Aloe Vera Гел за пиене
Active Freedom
+
Active Freedom Капсули
60 капсули / 37,2 г

С КОМПЛЕКТА СПЕСТЯВАТЕ
Код: 80881
259,90 лв.

 

ИНДИВИДУАЛНИ ДОПЪЛВАЩИ ПРОДУКТИ